Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
12. 05.
kurzy
00:30info
BOS
FLA
NHL live
03:30info
EDM
VAN
NHL live
13. 05.
kurzy
01:00info
NYR
CAR
03:30info
COL
DAL
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

hodnost
24.03.2018 - 07:55:56
avatar
Reakcia na: elbarto, 23.03.2018 - 23:26:34
Príde mi, že centrov typu Kytnár máme v repre dosť, na buly neoslní, vpredu tiež na medzinárodnej úrovni slabý, jediné plus je bojovnosť. Pre mňa sú adepti na centrovi Krištof,Marcinko,Rúžička/Roman,Marcinko,Sukeľ, prípadne Surový. V prípade ale, že by nám chýbal center na oslabenia a do 3/4. lajny pre zranenia, zlú formu alebo iné ospravedlnenky v tom prípade áno.
∧ skryť ∧
Ano, ano ja viem, ze mame lepsich centrov. Ja som to skor myslel tak, ze doraz zacina priprava a keby Zvolen vypadol so Zilinou, tak by mohol prist na zopar pripravnych zapasov, ked Marcinko/Kristof/Surovy by este hrali PO. Na MS s nim nepocitam, skor do pripravy, ak by bol nedostatok centrov.
hodnost
23.03.2018 - 22:59:00
avatar
Mohol by v repre. dostat sancu aj M. Kytnar. V extralige hra celkom slusne a za pokus nic nedas, aspon v priprave.
hodnost
18.03.2018 - 00:42:08
avatar
Čaute. Vedeli by ste mi povedat, ktori hraci naposledy ukoncili repre karieru ? Viem o Meszarosovi, ale hovorilo sa aj o Nagyovi, Surovom, Starostovi, ze mozno po Oh, ale neviem ci ju ukoncili alebo nie. Vedel by mi niekto blizsie povedat ? + chcem sa spytat co je aktualne s Kopeckym. Hra este vobec hokej, alebo ukoncil uz repre. alebo aj celkovo hokejovu karieru ?
hodnost
13.03.2018 - 20:12:37
avatar
Vsade pisete, ze musime dat sancu mladym. To je pravda. Na MS mozme zobrat tak 2-4 z vami spominanych hracov. Ale zas to neprehanajte. To, ze nemozme z najblizsich MS vypadnut, znamena, ze ideme rovno na posledne miesto ?? Mali by sme mat rovnaky ciel ako vzdy, postup do PO. A ako pisal aj Mr. D ved mi bojujeme o olympiadu a vy tu uz idete z nasho tymu spravit dvadsiatku. Ked uz treba dat sancu mladym, tak mozno v priprave, kde nam to nic neposkodi a ziskaju skusenosti tak ci tak, ved budu hrat s tymi istymi statmi ako by hrali na MS. Takze ani nemyslime na to, ze nemozme vypadnut. Hrajme s TOP zostavou a snazme sa o co najlepsi vysledok, predsa bojujeme o OH.
hodnost
12.03.2018 - 19:23:17
avatar
Marek Viedenský

https://www.sport7.sk/130377/marek-viedensky-pre-sport7sk-o-slovane-olympiade-ci-ms-tento-rok-na-sampionat-nepojdem
hodnost
12.03.2018 - 19:22:00
avatar
Je tu v malom spomenuty aj Slovan tak to sem dam:

https://www.sport7.sk/130377/marek-viedensky-pre-sport7sk-o-slovane-olympiade-ci-ms-tento-rok-na-sampionat-nepojdem
hodnost
04.03.2018 - 13:42:45
avatar
Reakcia na: slovak, 04.03.2018 - 10:37:04
Mikus ma v 8 zapasoch solidnych 11 bodov, takze s nim treba ratat na MS. Centrov by som vzal Mikusa, Hrivika (ak bude volny a zdravy), Marcinka, Kristofa a Romana (ak bude zdravy). Ak niekto z nich nebude moct, tak Sukela. Bubelu by som vzal ako kridlo. Co sa tyka analyzy zamorskych hracov, nesuhlasim s Jarosom (este stale je zraneny) a Cernakom. Preco by mali uprednostnit stalice? A ake stalice vlastne myslis? Vykonostne su od Cernaka a Jarosa v Europe na rovnakej urovni ci lepsi len Cajkovsky, Daloga a Ceresnak. Gaborikovi to bodovo nejde, no o zlej forme by som nevravel. Vraj je jeden z tych lepsich v ottawskom drese. Postup do Playoffs si vybojuju 4 najlepsie muzstva z kazdej divizie, takze ziadne 10. miesto.
∧ skryť ∧
Tak na Jarosa som akosi zabudol, ze je zraneny.
Co sa tyka Cernaka, tak stalice som myslel tych, co zvyknu chodit na vsetky väcsie turnaje. Ci su to Ceresnak, Daloga, Cajkovsky ako si pisal, alebo aj Granak, Mikus a dalsi. Sancu by samozrejme mohol dostat, ale to uz zavisi na trenerovi.
hodnost
04.03.2018 - 00:41:10
avatar
Tak moj nazor na NHL/AHL hracov:

Halak - NY Islanders aktualne bojuje o postup do PO. Ci uz sa im to podari, alebo nie, s Halakom na MS nepocitam. Pred par rokmi bol pocas MS tiez volny, ale vzdy si nieco najde. Preto ak tu niekto predpokladate, ze Halak pride, nebudte potom sklamany. Ak by uz naozaj prisiel, bolo by to pre mna velke prekvapenie. Na MS si s nim nerobim iluzie.

Budaj - Tampa je najlepsim timom v NHL a pojde si az pre Stanley Cup. Budaj je navyse zraneny, takze na MS sa urcite nepredstavi. Mozme mu len dopriat Staleyho pohar, aby mu to vyslo.

Chara - Boston to v PO moze dotiahnut daleko, tím na to ma dobry. Predpokladam, ze pocas MS este bude hrat. Ak by aj nahodou vypadol, s Charom nepocitajme, on na MS takmer urcite nepride.

Sekera - Edmonton do PO pravdepodobne nepostupi, ak by aj nahodou tesne postupil, predpokladam, ze hned vypadne. Tak Sekera by mal byt na MS volny, ale po tolkom zraneni a vypadnuti z formy predpokladam, ze to neprijme. Aj ked nam by pomohol ci s formou alebo aj bez nej. Reprezentaciu sice casto neodmieta, ale teraz mal naozaj nevydarenu sezonu. Na MS s nim preto nepocitam.

Marincin - Jeho muzstvo v AHL je prve a v NHL je tretie. Ak by aj nahodou v AHL vypadli skor, stale ho mozu povolat do prveho timu. Preto je takmer iste, ze na MS nepride, i ked vsetko sa môze stat.

Jaros - Ani v AHL ani v NHL jeho muzstava do PO takmer urcite nepojdu, preto bude volny pre potreby reprezentacie. Je mlady, vysoky a navyse ma hokejku na opacnu starnu ako väcsina, co sa tiez ceni. Reprezentaciu urcite neodmietne, tak uz len cakat, ci si ho trener vyberie. Na MS bude k dispozicii.

Cernak - V AHL jeho tim mieri do PO. Uidime, ako sa to bude vyvijat, ale do zaciatku MS moze vypadnut z PO a moze byt trenerovi k dispozicii. ALe nie som si isty, ci ho uprednostnia, pred stalicami nasej reprezentacie. S nim to je otazne.

Tatar - Vegas patri v tejto sezone k top muzstam. Do play off postupia, ale zaroven z neho mozu hned vypadnut. Ale asi ako jeden z mala predpokladam, ze to dotiahnu este dalej a tak si myslim, ze na MS nebude k dispozicii. Je to otazne, ale skor nie. AK by ale vypadli a on by dostal pozvanu, tak som si isty, ze to prijme.

Gaborik - Ottawa je treti najhorsi tim v NHL. DO play off uz takmer isto nepostupi, ale nepredpokladam, ze by Gaborik mal chut ist reprezentovat. Zranenie, vymena, zla forma, to vsetko nasvedcuje tomu, ze to neprijme, i ked pozvanku urcite dostane. TAkze na MS s nim velmi neratam.

Panik - Arizona je najhorsim timom v NHL. Panik mal zlu formu uz aj v Chicagu, odkial bol ale vymeneny do Arizovy. Aj napriek zlej forme si myslim, ze pozvanku dostane a prijme ju. Bol by som rad ak by to naozaj vyslo, a tak predpokladam, ze na MS pojde, ak sa dovtedy nezrani.

Jurco - Chicago je na nepostupovom 12. mieste a predpokladam, ze uz ani nepostupi. V AHL je Rockford na 10. taktiez nepostupovom mieste, tak predpokladam, ze pre MS bude volny. Sezonu nema zlu a tak predpokladam, ze na MS pocestuje, samozrejme ak dostane pozvanku.

Dano - Winnipeg je na postupovom tretom mieste, tak predpokladam, ze do POn uz postupi. Myslim, ze v PO hned nevypadne a ma sancu postupit dalej. Preto si nepredpokladam, ze Dano bu de k dispozicii pre potrby reprezentacie.

Cehlarik - AJ Boston aj Providence maju takmer istu ucast v PO a maju sanciu dostat sa este dalej. Aj keby jeden tim vypadol, stale ho mozu poslat do toho druhrho. Preto je takmer nemozne, aby sa predstavil na MS.

Hrivik - V AHL zatial postupuje do PO, ale to este nie je iste. Ak by aj postupil, kludne moze hned aj vypadnut. Nyvyse je teraz zraneny, co tiez znizuje jeho snace na MS. V konecnom dosledku si ale myslim, ze na MS nepride, ci uz kôli pripadnemu postupu v PO, alebo aj kôli aktualnemu zraneniu.

Na MS by tak realne mohli ist Jaros, Jurco a Panik.(Zatial, ak neratame vypadnutia v 1. kole Play Off).
Teoreticky by mohli ist aj Halak, Sekera a Gaborik, ale to by ma skor prekvapilo.
hodnost
03.03.2018 - 23:56:20
avatar
Ja by som bol praveze nerad keby hraci ako Ceresnak, Bakos, Granak... skoncili v Slovane. Urcite maju naviac. Ked maju ist do KHL, tak to radsej do takeho tymu, ktori postupuje do play-off a nie do Slovana, ktori konci sezony na konci tabulky. Ked uz tak, nech radsej zostanu v Česku a nech radsej tam vyhraju titul, ako skoncit tu. To ani nehovorim o dvojici Kristof-Paulovic. Oni maju na Švedku, Finsku ligu a ked uz tak, tak radsej nech zostanu v extralige a vyhravaju tam tituly, akoby mali skoncit tu v Slovane, ktory ani nema sancu na play-off. A lanarit tu hracov zo zamoria, to uz vôbec. V zamori mame cim dalej, ym menej hracov a este aj tych pozyvat do klubu, kde to nema buducost, a znicit im kariery uz teraz, tak to uz vonkoncom nie. Slovan pokial neprivedie poriadne posily, ako je Despres, Genoway a dalsi, tak to nema zmysel. A este aj ti co to tu tahali - Ticar, Jeglic, Kaaspar (najlepsi hraci) odisli, tak to uz ide dole vodou. Tim v KHL, ktori je zlozeni takmer len zo SK hracov nema v KHL sancu. Kebyze tu TOP slovenske muzstvo, tak to hej, ale je tu len zopar nasich hracov, ktory su konkurencieschopny, tak jednoznacne treba zahranicne posily(nie druholigistu z Česka, snad viete o kom hovorim) a treba do toho aj investovat, nie kupovat hracov za par eur, ktorych ine muzstava nechcu, lebo takto to nema buducnost.
Tolko z mojej strany.
hodnost
27.02.2018 - 10:48:23
avatar
No vsak uvidime. Dovtedy sa moze este aj zranit, nikdy nevies.
hodnost
27.02.2018 - 08:56:20
avatar
Moze, ale podla aktalnej formy to tak nevyzera. Vegas vedie na Vychode a je druhy najlepsi v NHL(po Tampe). Ale vselico sa moze stat, uvidime casom.
hodnost
26.02.2018 - 21:38:25
avatar
Tak MS bez Tatara.
hodnost
25.02.2018 - 18:30:55
avatar
Reakcia na: nanuk, 25.02.2018 - 18:29:37
Zajtra o 21 00 tusim
∧ skryť ∧
Som cital, ze v pondelok, ale ta neviem ci teraz do polnoci alebo zajtra do polnoci.
Ale vdaka za rychlu odpoved.
hodnost
25.02.2018 - 18:22:15
avatar
Ahojte, chcem sa spytat, kedy je koniec prestupoveho obdobia ?
hodnost
20.02.2018 - 19:43:55
avatar
Tiez by som aspon do pripravy na MS pozval Skalickeho a mozno v priprave vyskusal aj Sadeckeho.
hodnost
20.02.2018 - 19:35:11
avatar
Reakcia na: Mr. D, 20.02.2018 - 10:40:19
Moje zhodnotenie jednotlivých hráčov: Konrád- V tých dvoch zápasoch čo chytal, si svoj štandart udržal, chytá s pokojom a za posledné roky spravil progres vo vyrovnanosti výkonov. Pre MS je jasná jednotka. Laco- Prehry na neho zvalovať nemožno, v klube toho vela nechytá a nedarí sa mu. V dnešnom zápase toho vela nechytil ale mna osobne nesklamal. Čo sa týka MS , tam už treba dať priestor mladším... - Čerešnák- Nemôžem si pomôcť, ale pre mna to bol náš najlepší bek, hral spolahlivo,v defenzíve si svoje úlohy splnil. 2x skoroval čo sa mu v tejto sezone podarilo v PLzni iba raz, zrejme nieje využívaný na presilovky. Jeho strely maju potrebnú razanciu a neťahaju sa zbytočne ,,pod ľadom´´. V prípade , že bude zdravý by mal byť jasnou voľbou medzi obrancami . Čajkovský- Hral aktívne, niekedy bol až zbytočne premotivovaný z čoho ústili tie zbytočné fauly. Strelecky sa nepresadil aj ked mu veľa nechýbalo. Niekedy su jeho strely od modrej až príliš okaté protihráči sa stihnu pred ním postaviť a brankár ich vykryje. Celkovo patril k tým lepším v obrane. Na MS by nemal chýbať. Ďaloga- Výrazný smerom dopredu bol iba v zápase s Rusmi a dnes s USA. Svoj štandart odohral, niekedy mi pripadalo že dokáže na seba naviazať viac hráčov pri vniknutí do utočnej tretiny ako naši útočníci. Smerom k MS tiež jasná voľba. Baranka- Odviedol poctivú defenzívnu prácu, rozohrával presne. Len pre mna nepochopiteľne bol nasadzovaný v presilovkách, on nieje ofenzívny typ obrancu, nevyniká streľbou mal byť používaný hlavne pri oslabeniach. V prípade jeho ochoty hrať na MS by bol platným členom pri presnom určení jeho úlohy vzhladom k jeho typologií. Starosta- Platí to isté čo u Baranku. Hral poctivo v defenzíve, ,,zatiahol´´ ked musel, ale podľa mna má už tie najlepšie roky za sebou Tiež bol často nasadzovaný v presilovkách čo je pre mňa nepochopiteľné... S repre zrejme skončí. Graňák- V zadných radoch pôsobobil isto, dokázal kvalitne rozohrať a ustál aj osobné súboje. Na MS nepojde s repre skončí Valach- Bolo vidieť, že na túto úroveň on nestíhal. Posôbil ťažkopádne a neobratne. Jeho nominácia bola skreslená výkonom na slabučkom turnaji v Nemecku. Na MS rozhodne nie Mikuš- odohral len jeden zápas. Ťažko hodnotiť. Haščák- absolutne mimo formy, veľa prihrávok pokazil , na gol mu je potrebných dalších 10 striel. Na ten ice time ktorý odohral neukázal nič. Pre mna jeden z tých slabších výkonov. Na MS nepatrí. Bubela- striedal svetlé momenty s tými horšími. Určite nesklamal , mal aj slušný ice time. Patril k tomu lepšiemu z utočníkov. Na buly bol ale slabučký. Na MS by mohol hrať. Bakoš- osobne som čakal od neho viac. Najma v presilovkách. Nedostával sa do takých streleckých príležitostí ako Nagy. Až na prvý zápas bol nevýrazný. Na MS určite patrí, ale v inom zložení útoku. Nagy- čakali sa od neho nejaké goly, ktoré nepridal. Jeho hra sa mi páčila až v poslednom zápase. Vyťažovaný bol aj presilovkách kde sa vobec nepresadil. Karieru v repre zrejme skončí. Surový- jeho útok bol jalový. Bol pomalý, a smerom dopredu toho veľa nevymyslel. V presilovkách poriadne nevystrelil. Čakal som u neho, že herne nejak ovplyvní mužstvo ako minulý rok po príchode do SLovana.Vždy sa dokázal prispôsobiť okolnostiam v tíme a zahral viac ako sa od neho očakávalo. Mal byť ťahúňom ale zrejme už na túto uroveň nemá. S repre zrejme skončí. Kudrna- Nie príliš vhodné zloženie útoku v ktorom hral výrazne ovplyvnilo jeho hru. Čo ho ale neospravedlnuje. Presadil sa síce raz ale bol nevýrazný. aj ked čakať nejaké zázraky od 0,5 bodového hráča v českej lige nemožno. Na MS by mohol byť, i ked mne osobne sa viac páči Tybor. Cingel- je nevýrazný , neviniká v žiadnej hernej činnosti, fyzicky na to tiež nemá, pre mna je to až príliš preceňovaný hráč.Je v najlepšom veku, na OH neukázal nič tak ako na minuloročných MS. Na slabučkých predsezonnych turnajoch dal jeden gol a aktívne korčuloval , čo sa mi zdá málo nato aby mohol hrať v repre. Na MS určite nepatrí a nemyslím si že je nejaký perspektívny... Krištof- hráč ktorý odviedol veľa špinavej roboty. Nečakal som že bude platný smerom dozadu, ale ukázal že mu hra v obrannom pásme nieje cudzia. Výborne korčuloval, tiež jeho hra s pukom bola jedna z najelpších , prihrávky mali oči. Mohol dostať viac priestoru v presilovkách a tiež v inom zložení útoku. Ak bude naďalej napredovať môže patriť v buducnosti k ťahúňom našej repre. Vytkol by som mu jedine buly. Na MS by mal byť rozhodne nominovaný. Paulovič- Snahu mu vytknuť nemožno. Je tu evidentný rukopis toho že profituje z hry Krištofa, bez neho by tolko bodov v extralige nenazbieral. Stále je pomerne mladý a perspektívny. Na MS by mal dostať šancu Olvecký- Nemôžem si pomôcť, ale ku Krištofovi mi tento hráč nepasoval. Je pomalý neobratný a brzdí útok. Na túto úroveň on rozhodne nemá. V buly taktiež nevynikal. Nevidel som u neho žiadny prínos pre mužstvo, a tiež už nieje perspektívny hráč. Na MS by rozhodne hrať nemal. Hovorka- Bol sviežim oživením. Snažil sa korčuloval, strielal. Jeho hra nebola zlá v poslednom zápase Surového utok aj jeho prispením bol rozhodne výraznejší. Perspektívny nieje a jeho hra ho nepredurčuje aby bol v jeho veku ťahúnom na MS čiže nie. Lamper- Urobil mnoho špinavej roboty. Trošku mi pripomína Lušňáka. Svoje úlohy si v tíme splnil. Rozhodne do tímu patrí. Na MS by mal hrať. Marcinko- Hral prevažne oslabenia spolu s Lamperom čo stojí mnoho síl. Nehral ich zle. Mohol byť ale viac využívaný v predbránkovom priestore pri presilovkách. Tiež som od neho čakal vačšiu uspešnosť na buly. Nesklamal ale ani neoslnil. Na MS by hrať mohol Sukeľ- Hral iba v poslednom zápase. Ťažko hodnotiť. Je perspektívny do buducna. Možno na jeho výšku mi chýba lepšia práca s pukom. Na MS by mohol byť nominovaný. V 20tkach- 18kach hrávame rok čo rok aspoň štvrťfinále kde je potom chyba ked naša seniorská repre nehrala štvrťfinále už dobrých 6 rokov. Prehrávame s tímami ako SLovinsko ktoré o MS 20 a MS18 v elitnej kategoorii ani nesnívaju. Netvrdím že máme nejakých extra dobrých hráčov mládežníckych repre ale mnohý začínaju stagnovať práve pri prechode k mužom ich výkonnosť konzistentne upadá či už je to nedostatkom príležitostí v prvých seniorských tímoch na úkor zahraničných hráčov alebo to nezvládnu po psychickej stránke. Je to na dlhu diskusiu ale nemyslím si , že patríme až takto hlboko.
∧ skryť ∧
Uz sa vie, ze Starosta, Granak, Nagy a Surovy koncia v repre ? Je to viac-menej iste, alebo len teorie ?
hodnost
18.02.2018 - 19:26:22
avatar
Čaute, nemate niekto zaznam zapasu Kanada Korea ? Rad by som si ho pozrel, ale v TV ho uz nebudu opakovat. Vdaka.
hodnost
17.02.2018 - 18:45:05
avatar
Reakcia na: poručík, 17.02.2018 - 17:13:48
Ako to je teraz s nasadzovanim do osemfinále? Spraví sa tabuľka podľa získaných bodov? Alebo to bude odstupňovane že do osemfinále sú nasadený na pozíciu 1-2 tímy ktoré v skupinách skončili na druhom mieste, poziciu 3-5 majú tímy na treťom mieste a pozíciu 6-8 tímy na štvrtom mieste v tabuľke??? Pripadne je možné že v osemfinále sa stretnú tímy z rovnakej skupiny?
∧ skryť ∧
Presne tak, ako pisal kuko 12. A ano je mozne, ze proti sebe nastupia muzstva v rovnakej skupine, co sa pravdepodobne stane a my dostaneme USA.
hodnost
16.02.2018 - 22:05:30
avatar
Reakcia na: , 16.02.2018 - 20:50:31
Je to hrozna sezona. Ale tak raz musel prist cas, kedy budu v popredi ine timy.
∧ skryť ∧
Tak to ano. Musia nechat vyhrat aj ostane timy. Ale uz by to naozaj mohli prelomit.
hodnost
16.02.2018 - 13:07:55
avatar
Hej, hej uz viem. Hned som to zmazal. Som si to pomylil s tym postupom do štvrtfinale a do toho kvalifikacneho kola.

< 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 >

Krátke správy
Najnovšie články
MS 2024: Slovensko - Kazachstan 3:0 po 1. tretineAk Slovensko pôjde po medailu, bude to vďaka týmto dvom hráčom, znie zo zámoria Slovensko robí zmeny v zostave. Pomôže dohovor za zatvorenými dverami? Slafkovský je na MS v rovnakej skupine ako Bedard. Urobí ďalší krok k špičke? Hedman vstupuje do leta s otáznikom. Naplní sa jeho plán? V ktorých tímoch by mohol skončiť hviezdny Marner? Sú toto štyri najhoršie mená, aké môže mať Utah? Pekarčík skóroval vo finále. Na dosah titulu je však jeho krajan! + video Je sezóna Marchanda v ohrození? Tréner Bruins tvrdí, že zákrok bol úmyselný + videoZahral si v Sérii storočia, získal Stanleyho pohár: Zomrel bývalý hráč Toronta Sýkora spoznal súpera. Zahrajú si v divíznom finále proti sebe aj Slováci?Colorado zažilo najvýraznejšiu prehru, život Hurricanes visel na vláskuNHL naživo: Koniec pre Hurricanes? Pôjdu do vedenia hviezdy z Dallasu?Slafkovský i Pospíšil medzi najlepšími hráčmi prvého dňa MS v hokejiRangers môžu dnes dokončiť Hurricanes. Ak sa im to podarí, napodobnia Gretzkého OilersPospíšil si to predstavoval inak, Regenda má recept na úspech. Slafkovský: S*re toNeúspešný debut Honzeka, traja Slováci oslavujú postup! Top kandidáti na post trénera Toronta: Budú k dispozícii aj traja stále aktívni v NHL?Devils požiadali o povolenie komunikácie s vyhodeným trénerom Začalo finále v USHL: Dvaja Slováci proti sebe! Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies