Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
28. 04.
kurzy
20:30info
COL
WPG
NHL live
23:00info
NSH
VAN
NHL live
02:00info
WSH
NYR
NHL live
04:30info
LAK
EDM
29. 04.
kurzy
01:00info
FLA
TBL
03:30info
VGK
DAL
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

31.05.2019 - 12:01:02
avatar
Reakcia na: bach, 31.05.2019 - 06:40:44
Každá krajina je špecifická,životna úroveň,platy,zmýšlanie,počet hráčov.Nemôžeme strmhlav zobrať všetko z cudziny,lebo to tam funguje.Mali by sme si zobrať z vonku veci a prispôsobiť ich k našim podmienkam.Ja proste neverím že z vonku je všetko super a treba to zaviesť u nás.A už vôbec nie z Dánska.To čo nám pasuje zobrať a vytvoriť si niečo čo nám bude vyhovovať. Majú to na zvaze ťažké,aj tam sú určite rôzne názory.Len teraz je otázka,ktoré sa presadia.
∧ skryť ∧
To vobec nebolo myslene tak, ze mame preberat veci od Danov. Skor som tym chcela poukazat na to, ze top hraci sa daju vychovavat aj v nie zrovna najidealnejsich podmienkach.

A ani to, ze prisli Tiikkaja a Ramsey na Slovensko neznamena, ze hned preberame vsetko z Finska ci Kanady. Ale prebrat veci ako napr. jednoducha hra v repre, ktoru na svetovom fore hraju vsetci okrem Rusov alebo do vychovy hracov zaradit prvky zo severu/zamoria, ktore su nasmerovane na dnesne deti, ktore nemaju tolko neorganizovanych sportovych aktivit ako mali deti v minulosti je podla mna rozhodne spravny krok.
30.05.2019 - 15:12:16
avatar
Reakcia na: sku.mavka, 30.05.2019 - 14:54:53
Prosím pekne to už by tam museli byť aki nekompetetní ľudia na zvaze aby pri tom čo rok riešia projekt vlastne na konci zistili, že nevedia z kade nato zoberu peniaze nebudte smiešni a neberte slova šatana tak vážne šatan tiež nemusí byt informovany o takych veciach on je GM a rieši uplne ine veci ako to ako sa bude financovat projekt
∧ skryť ∧
Ako spomina p. Plevka, komunikacia zvazu sa za posledne roky urcite zlepsila a vypustaju von viac informacii. Na druhej strane mi pride to, co zatial vypustili ako nekompletna sprava. Kto napriklad ten projekt pripravoval?

Na zasadnutiach som sice nesedela, ale skrz lepsiu informovanost su na stranke zvazu dostupne zapisnice so stretnuti VV ci Komisie mladeze. Komisia mladeze sa myslim podla nich touto otazkou nezaoberala minimalne do februara (zapisnice od marca nie su dostupne), ti riesili hlavne reorganizaciu sutazi.

Vykonny vybor sa v tomto kalendarnom roku tiez podla ich zapisnic temou projektu 18ky nezaoberal. Pri tom o vsetkych inych projektoch za posledne roky sa minimalne v tych zapsiniciach nejake informacie najdu.

Preto si nemozem pomoct, ale pride mi to skor ako site horucou ihlou. Urcite kazdy z nas by bol rad, keby ten projekt mal zmysel a realne hracov pre NHL vychoval. To ale neznamena, ze sa k tomu mame stavat uplne nekriticky.
30.05.2019 - 14:46:41
avatar
Reakcia na: sku.mavka, 30.05.2019 - 14:38:30
Neviem kto tu šíri takú hlúposť a z kade ju ma o tom, že hádam sa peniaze nájdu niekto tu vytvoril zas niečo a každý tu pracuje s nesprávnou informáciou... mna zaráža, že niekto ide niečo pisat kritizovať a nevie si ani poriadne članok prečítať v ktorom stojí toto .... \\\\"Financie sa na to isto nájdu,\\\\" doplnil Šatan
∧ skryť ∧
"Financie sa na to isto najdu."

Ja tomu rozumiem tak, ze este presne nevedia, odkial tie peniaze vezmu. Pritom, ak ma byt cielom prilakat aj hracov, co su v zahranici, tak by im mali uz teraz potvrdit, ze na to su financie vyclenene a nie, ze ich este len najdu. Celkom bezna vec, ze ak mam nejaky projekt, na ktorom dlhodobo pracujem, tak mam aj vycislene kolko to bude stat a z coho to budem financovat. Teraz je kemp 18ky, predpokladam, ze tam budu s hracmi riesit, ci maju zaujem ist do toho projektu, im tiez povedia, ze peniaze sa na to najdu?

Plus co ak nahodou pride po Kongrese nove vedenie? Budu hladat tie peniaze oni?
30.05.2019 - 14:10:12
avatar
Vseobecne sa malo hovori o tom, kam pojdu peniaze z MS. V Cesku myslim velmi rychlo vyhlasili, ze vsetky zisky z MS 2015 pojdu na mladez. U nas sa vyckava.

Este sa spominala tato informacia: "Nad projektom sme pracovali skoro rok."

Naozaj netusim, ako sa da nad takym projektom pracovat rok a nemat ani po tolkom case vymyslene financovanie a zaroven ani nemat hracov. Navyse, kto to akoze pripravoval?

30.05.2019 - 13:45:19
avatar
Reakcia na: Roderik Plevka, 30.05.2019 - 13:17:32
\"A ako to bolo v Cesku, kym mali povodny system SHT? Tiez trenerov platili skoly? A teraz to maju ako? Ked dokazali vytvorit nejaky hybridny system oni, nevedeli by sme to prebrat aj my?\" Ja som to ani zo starším synom (ročník 1999) defacto nezažil, myslím, že tam hrali podľa školských tried s tým, že ak niekto prepadol, tak hral podľa školskej triedy kam by patril podľa veku a nie ako to bolo vtedy na slovensku, že chalani naschvál celý tím prepadol, aby hrali nižsie a vvyhrávali a podobne. Keď sa začalo hrať na čisté ročníky, tak myslím že hneď alebo po jednej sezóne prešli na ten hybridný model, čo majú doteraz. Čo sa týka ekonomickej situácie, tak tú poznám celkom dobre z Hodonína. Podľa ich prepočtu po zohľadnení inflácie majú aktuálne na mládež rozpočet 3x menší, ako mali za komunistov. Vtedy ich dorastenci išli kľudne na turnaj do Talianska alebo západneho Nemecka. Tréneri tam zarabájú málo a model, že tréner je zároveň telocvikár v hokejovej triede je bežný. V prípravke často trénujú rodičia a často zadarmo. Napriek tomu Hodonín produkuje stále dosť hráčov, Kempný doniesol v lete Stanley cup :-), Hodnínom prešiel zo Slovákov Juriga, Hosťovecký, Lacka, Líška, Krivošík, Rúžička, Musliu, Feherváry, Turanský, Čajkovič, Mastič, Plevka :LOL: a ďaľší.
∧ skryť ∧
Vdaka za info.

V takom Dansku maju tiez vsetci mladeznicki treneri ine zamestnania a robia v podstate zadarmo v klube. Napriek tomu maju kluby, ktore dokazu vychovat hracov do NHL, aj ked okolo tych 15 rokov odchadzaju do Svedska alebo zamoria vacsinou.

30.05.2019 - 13:36:19
avatar
Reakcia na: Expert, 30.05.2019 - 12:32:38
Bol som na tej tlačovke, tie frázy o NHL sú len pre ovce, také sladké rečičky, pretože ešte ani nevieme ako to bude fungovat. Veľa ľudí si myslí, že to čo povie Šatan alebo Valábik je písmo sväté, žiaľ nie je to tak. U18 v Piešťanoch je akcia veľmi pofidérne pripravená, dohodnuté nie je vôbec nič a za všetko hovorí jedna veta od pána Šatana na tému financíí, kde doslova povedal, že financie sa dúfam nejaké nájdu. :s16: :s16: :s16:
∧ skryť ∧
Ano, tiez mi cele tie vyroky pridu ako otrepane frazy a zatial len pekne slova.

A financie pobavili tiez, na jednej strane slubuju materialne zabezpecenie lepsie ako v TL, na druhej strane netusia z coho to cele idu platit. Mozno pocitaju s tym, ze im da Orange peniaze, co isli na 20ku, ale zasa si neviem predstavit, ze by Orange uvolnil tolko penazi za reklamu v 1.lige.

30.05.2019 - 08:36:08
avatar
A ako to bolo v Cesku, kym mali povodny system SHT? Tiez trenerov platili skoly? A teraz to maju ako? Ked dokazali vytvorit nejaky hybridny system oni, nevedeli by sme to prebrat aj my?

Inak este spat k 18ke, este mi napada, ze ked uz tvrdia, ze cielom je pripravovat hracov na draft do NHL, tak by mohli mat spolupracu s niektorym so slovenskych NHL skautov, ktory by sledoval hracov a vedel by upozornit na slabe stranky, na ktorych by potom s kazdym konkretnym hracom pracovali. Inak si neviem predstavit, co si pod pripravou hracov na NHL draft predstavuju.
29.05.2019 - 21:44:09
avatar
Reakcia na: Roderik Plevka, 29.05.2019 - 19:25:52
Je to začarovaný kruh. Máme slabé súťaže a tak časť šikovných hráčov odchádza do zahraničia a to ešte znižuje úroveň súťaží. Odchod hráčov sa nedá zakázať, jediná cesta je zvýšiť úroveň súťaží. Tak sem znova napíšem opatrenia: 1. Nastaviť vekové hranice tak, aby sme sa vedeli porovnávať s vyspelým svetom 2. Rozdeliť súťaže na dve výkonnostné úrovne, aby stúpol počet kvalitných zápaosv a všetci hráči hrali a nesedeli 3. Na základe porovnávania zo svetom v jednotlivých kategóriách zlepšovať tréningový proces. Nebude to hneď a hráči budú odchádzať aj naďalej ale určite nie v takom množstve. Na hokejových halách v Brne, kde mávajú teraz tréningy tri brnenské kluby, pravidelne stretávam hráčov zo Slovenska z ročníkov 2003 a 2004, ktorí tam chodia na skúšku, či ich do niektorého zoberú. Zataľ všetci, čo som stretol, by určite radšej zostali na Slovensku pretože nepatria k úplnej špičke, ale už ich to tam prestalo baviť.
∧ skryť ∧
S tym sa da suhlasit, ale obavam sa, ze v kluboch na toto vsetko nie je vola.

A nehadzala by som to len na male kluby, aj ked tie iste maju problem s rozdelenim na 2 vykonostne kategorie. Myslim, ze keby vacsie kluby suhlasili so zmenou na rocniky zo SHT, tak to pretlacia. Nie je tu problem skor v starych strukturach v kluboch, ktore si myslia, ze treba veci robit rovnako ako za CSR? Pobavil ma Satanov mladeznicky trener, ked v rozhovore pre RTVS ohrnal nosom nad tym, ze sa teraz snazime uvit deti zabavat hrou miesto toho, aby sme ich odmalicka ucili vyhravat. Ze Svedi a Fini na tomto novom systeme, ktory podporuje kreativitu miesto sustredenia sa na taktiku ci vysledky vychovavaju spickovych hracov mu asi uz nikto neprezradil.

Co sa tyka prilakania hracov do u18 zo zahranicia, museli by im ponuknut nieco navyse. Zatial to znie, ze ich chcu nalakat na muzsky hokej, ale uz sa nepovie b), ze to je poloamaterska liga. Takisto neviem ci zrovna Fenes, Zabka a Varga su mena, ktore prilalaju hracov. Slubuju k tomu materialne podmienky lepsie ako v niektorych muzstvach TL, ale to tiez nemusi znamenat lepsie materialne podmienky ako ma juniorka v SuperElit ci vo finskej Jr A. Tak ako to je teraz mi pride, ze mozu prilakat max hracov, co by hrali v zahranici v doraste.
29.05.2019 - 17:36:36
avatar
Reakcia na: bach, 29.05.2019 - 17:31:02
Rivalita je velmi dobrá,nie nevraživosť ale rivalita.Ani u nás sa nerobia štatistiky hráčov a tímov do U13.To sme zaviedli po vzore FIN. Ako zvýšiš základnu,ked ťa nepustia do školy,aby si agitoval,lebo škola má krúžky na ktoré dostáva škola dotácie a o kvalite sa môžeme baviť.Toto treba zmeniť.Školy maju centra volného času a čim viac detí tam je,tým pre školu lepšie. A ešte berú aj 2%. Dieta sa do klubu,a to je jedno v akom športe,dostane len ked tam proste pôjde a ani nevie či dostane výstroj a učitel ešte povie(to som zažil),že hokej je drahý šport.
∧ skryť ∧
Ano, to so skolami treba vyriesit.

Na druhej strane sa daju robit nabory aj inde. Napr. ked v malom Partizanskom, ktore navyse nie je hokejove mesto dokazu mat tolko deti,ze ich uz nemaju kam zmestit, lebo nemaju druhu ladovu plochu, tak sa anad ich know-how da pouzit aj v inych slovenskych mestach.

Okrem toho, ze si berieme veci zo sveta, ci uz z Finska alebo USA (vzdelavanie trenerov pripravok), mali by sme dosiahnut aj to, aby sa veci, ktore dobre funguju v niektorom nasom klube posuvali aj do ostatnych.
29.05.2019 - 17:00:50
avatar
Reakcia na: bach, 29.05.2019 - 16:48:22
Dajme tomu ZA a MT by mali jednu akademiu a druhí chlapci by mali hrať za konkurenta a vela krat aj nenávideného (ZV-BB,NR-TN,KE-PO...)Chodia na hokej,lebo ho majú v meste,myslíš že by boli ochotní chodiť 20,30,40km do iného mesta a nosiť dres iného mesta a ešte s myšlienkou,že je slabý.Podla mna by prestal s hokejom a to nechceme.
∧ skryť ∧
Rivalita do urcitej miery je fajn, na druhej strane sa nikam nepohneme, ked nebudu kluby spolupracovat.

Ked sa to da v takom Svedsku, ktore ma daleko vacsie vzdialenosti medzi mestami, preco by sa to nedalo na relativne malom Slovensku?

Inak zaujimava seria o tom ako systemy vychovy funguju vo svete tu:
https://theathletic.com/147362/2017/11/30/grassroots-to-gold-sweden-uses-innovative-thinking-to-tackle-development-challenges/
29.05.2019 - 16:42:50
avatar
Reakcia na: bach, 29.05.2019 - 16:33:15
8 akademii je 8x25 hráčov.200 hráčov v ročníku.Kluby budú mať akademiu a aj hráčov do nižších líg?Alebo ako by to bolo?
∧ skryť ∧
Hracov a timy do nizsich lig by mali tie kluby, ktore akademiu nemaju.

Ale vravim,ze na to, aby sme to uzivili by sme v prvom rade potrebovali zvysit hracsku zakladnu.

Momentalne pocet hracov na 8 akademii nemame, to je pravda.

Na druhej strane mi pride z dlhodobeho hladiska o dost lepsie mat pravidelne 200 hracov, s ktorymi sa robi na najvyssej urovni ako len tych 25 v projekte u18.
29.05.2019 - 16:26:09
avatar
Reakcia na: bach, 29.05.2019 - 16:19:11
A ten kto sa nedostane do akademii kde bude hrať?Proti komu? S kým? Prestanú s hokejom? Čo ich pozdvihne?
∧ skryť ∧
Predpokladam, ze v nizsich ligach ako tomu je v inych krajinach, kde tiez maju akademie.

Ze sa okolo 15 zacinaju selektovat top hraci, s ktorymi sa pracuje je vo svete bezna vec. Aj tam kde nemaju zrovna akademie, napr. v Kanade maju v tom veku draft do CHL junioriek.

Samozrejme to ale cele predpoklada, ze navysime hracsku zakladnu tak, aby bol dostatok timov/hracov aj pre tie nizsie ligy a zaroven sa to osetri tak, aby pre tych, co sa nedostali do akademie hned nebola navzdy uzavreta cesta k tomu, aby sa dostali vyssie.
29.05.2019 - 15:40:09
avatar
Reakcia na: Roderik Plevka, 29.05.2019 - 14:32:33
Ak plánujú 8 akadémií, tak budú musieť ale poriadne pridať s náborom v prípravkách. V Česku majú 16 akadémií a v niektorých nemajú dostatok použiteľných hráčov, napríklad v Chomutove sa na budúcu sezónu obávajú, že vypadnú z dorastu a idú hľadať posily na Slovensko.
∧ skryť ∧
Na druhej strane, ak by malo byt akademii u nas menej, napr. len tri - zapad, stred, vychod, proti komu okrem seba by hravali tie tri timy?
29.05.2019 - 14:28:41
avatar
Reakcia na: matúš, 29.05.2019 - 14:11:02
Čo si myslíte? Za akých okolností to môže mať prínos pre náš hokej?
∧ skryť ∧
Ak realne dokazu poskytnut podmienky a zazemie na urovni, co maju v zahranici, ci uz materialne alebo trenerske.

A hlavne pokial to je len docasna zaplata, kym nebudu akademie. Aj ked pri nasom tempe budu v kazdom kraji akademie tak o 20-30 rokov mozno.
24.05.2019 - 22:02:53
avatar
Reakcia na: Roderik Plevka, 24.05.2019 - 21:15:21
Pokiaľ hráč na sebe nechce makať sám od seba, žiadna iná motivácia nemá zmysel. Nemá tam čo robiť.
∧ skryť ∧
Myslim, ze na toto ma do velkej miery ale vplyv aj prostredie, v ktorom hrac posobi. Rovnako aj vzory, ktore ma. Zasa ziadny clovek a este zvlast dieta nie je samostatna jednotka. Najdolezitejsia je samozrejme motivacia samotneho jednotlivca, ale konkurencia ho tiez posuva vpred.
24.05.2019 - 20:55:22
avatar
Reakcia na: Roderik Plevka, 24.05.2019 - 20:47:03
Právaže to pomôže hneď na prvom turnaji v nejakom malom českom meste, keď \"majster sveta\" zistí, ako na tom je.
∧ skryť ∧
Ano, ale pre vacsiu motivaciu pracovat na sebe treba, aby hraci citili aj konkurenciu vo svojom vlastnom time. Ked hrac vie, ze urcite bude hrat, lebo klub ma problem vobec postavit tim na zapas, tak sa tazko moze kazdodenne citit motivovane.
24.05.2019 - 20:31:13
avatar
Reakcia na: Roderik Plevka, 24.05.2019 - 18:20:25
Presne tak, potrebujeme medzinárdnú konfrontáciu a budovanie tímu je cesta, my sme išli postupne a zvyšovali sme pri každom ročníku postupne náročnosť turnajov. Pri výbere máte totiž v šatni 15 majstrov sveta z okresného mesta :-).
∧ skryť ∧
Ten problem s "majstrami sveta" moze v dlhodobom horizonte vyriesit len zvysenie hracskej zakladne. Otazka je, do akej miery na to je pri tom kolko moznosti ma dnesna mladez priestor.

Kratkodobejsie pomoze naozaj len konfrontacia so svetom.
24.05.2019 - 17:47:16
avatar
Reakcia na: Roderik Plevka, 24.05.2019 - 17:34:44
Samozrejme že by to bolo ideálne ale videl som na WSI oficiálnu maďarskú repre a odhliadnuc od výkonu na ľade to nedávali ani organizačne na striedačke a tak. Okrem iného tam mali 4 lajny a to sa tak nedá hrať.
∧ skryť ∧
Jasne, beriem, mate s tym viac skusenosti.

Tak mozno by mohli ist na iny, menej narocny turnaj ako WSI. Hlavne aby mali konfrontaciu aj s timami mimo nasich poctom hracov obmedzenych podmienok.
24.05.2019 - 17:19:07
avatar
Reakcia na: Roderik Plevka, 24.05.2019 - 16:19:19
Na turnaj WSI môže ísť zo Slovenska reálne maximálne jeden tím. Pripraviť taký tím je práca minimálne na rok a podľa mňa je to mimo možnosti SZĽH. Minuločná U15(2004) po ročnej príprave nedokázala poraziť jeden z dvoch českých tímov, ktorý de facto žiadnu prípravu nemal. O tom, že ten tím nebol v plnej sile som písal inde. A to české 2004 sú podľa Čechov slabší ročník oproti iným. Neviem, či si vôbec tam u vás uvedomujete, ako sme na tom s mládežou...Hodonín je síce hokejové mesto ale v žiadnej kategórií nehrá najvyššiu súťaž.
∧ skryť ∧
Neviem ci som to spravne pochopila, ale ja nerobim ani pre SZLH, ani pre stredoslovensky zvaz, som len fanusik.

A co sa tyka SZLH a WSI, jasne, bavime sa o idealnych podmienkach, kde by zvaz dokazal hracov na taky turnaj pripravit.
24.05.2019 - 15:08:04
avatar
Reakcia na: Roderik Plevka, 24.05.2019 - 12:37:10
Pozrel som si to, ale nie úplne podrobne. Ak som to správne pochopil, tak stále neprejdeme na celosvetový systém hry podľa rokov narodenia...zvyšok hokejové sveta to tak nerobí a asi vedia prečo. Súťaže zostavajú v prvej časti na regionálnej úrovni, čím táto časť súťaže stráca pre šikovnejších zmysel a vedie k nesprávnym návykom. Záplata vo forme turnajov je lepšie ako nič, ale nečakal by som od toho veľký efekt. Dúfam, že termíny turnajov nebudú v rovnakom čase, ako sú turnaje v Česku - Vianoce, Veľká noc. Pre porovnanie: SVK U16 - ročník 2004 ide na kemp v zložení 30 hráčov + 4 brankári. Z tých 30 hráčov sa 20 zúčastnilo minimálne jednej akcie HMS04. V rámci jedného roka odohral tento tím HMS04 spolu viac ako 40 zápasov (turnaje, kempy) a odtrénoval minimálne 20 hodín na ľade. Okrem toho fungovali v kluboch, v iných súkromných projektoch a ešte aj chodili individuálne trénovať. Nemôžeme očakávať iný výsledok, ak budeme robiť stále to isté. Je mi jasné, že zmeny musia schváliť kluby na kongrese a tie malé nechcú súhlasiť. Ale takto sa nikam nepohneme.
∧ skryť ∧
Co som pozerala zapisy z Komisie mladeze, ktore su zverejnene na stranke zvazu (posledny je ale zo 14.2.2019 alebo tak nejako), tak rokovali o moznosti pokracovat podľa ŠHT alebo medzinárodne podľa U kategórii, nakoniec skončili pri pokračovaní ŠHT, pričom Šatan navrhoval vložené turnaje v kategóriach U11, U12 atď. a nakoniec z toho ostali len tie turnaje v U15 a v menšej miere U14. Predpokladám, že asi by celková okamžitá zmena z ŠHT na U kategórie neprešla cez kluby, keďže u nás stále existuje silná skupina ľudí v hokeji, ktorí si myslia, že veci, čo sa robili pred 30 rokmi sa majú aj dnes.

Tá U15 mi príde, že sa chce napodobniť niečo ako švédsky TV-Pucken, ale ako hovoríte v našich podmienkach na to nie je dostatok hráčov. Možno by naozaj malo väčší zmysel urobiť tie turnaje len pre regionálne výbery Západ, Stred a Východ, a keď tak pozvať radšej zahraničné mužstvá. Plus na záver sezóny by sa mohli potom vybrať tímy, ktoré by išli potom napr. na ten WSI.

Inak napr. stredoslovensky zvaz mal tuto sezonu pilotny projekt pre vyber U13 stred, hrali turnaj v Namestove proti EHC Lions, Hodoninu, Zvolenu a Altisu.

Este v poslednej zapisnici je spomenute, ze Komisia mladeze navrhovala, aby sa pre HP3 a HP4 upravili pravidla tak, aby sa mohli prihlasit aj kluby, ktore si zacinaju vytvarat timy na baze U9 a u10, tak aby pre 3HP bola pre hracov nar. 1.9.2010 - 31.12.2011 a pre HP4 od 1.9.2009 do 31.12.2010. Tak to aj je v tom dokumente, na ktory som davala link hore, takze niektore timy v pripravke uz budu hrat U9 ako u10.

Samozrejme je otazka do akej miery to je pre tieto timy spravodlive, ked budu hrat proti z polovice starsim timom, ktore budu zlozene podla skolskeho rocnika. Navyse to je cele dost nekoncepcne, ze jeden si robi tak a druhy inak.

Obavam sa, ze celkovy prerod na kategorie U je beh na dlhe trate a bude sa rodit len velmi tazko.

1 2

Krátke správy
Najnovšie články
Mešár je pozadu: Nehovorím, že sa do NHL nedostane, ale má problém, tvrdí expert Expert považuje Slafkovského sa nedotknuteľného. S Montrealom spája útočné hviezdyČernák nepoľavil v dôraze: Viedol zápas, vedie ligu a je už pred Hossom + videoPotenciálne posily Slovenska si sezónu v AHL predlžujú. O osude jednej z nich sa rozhodne dnes Repčík skóroval a jeho tím je opäť bližšie k finále! + video Špičkový turnaj v Česku: Súper Slovenska v skupine sa teší na veľkú posilu z NHLNylander sa vrátil do akcie, ale zápas nedohral Matthews Každý raz skončí: O konci kariéry sa už rozhodol aj Jaromír Jágr!Tampa prekvapila návratom obrancu, fanúšikovia mu pripravili veľké ovácie + video Černák vyhral zápas o prežitie, drámy na Long Islande a v Las Vegas, ďalší tím má mečbalCapitals vypadol pre zápas o prežitie obranca. Zažije debut Švéd?Obranca Predators bude absentovať, útočník dostal trest od NHL + videoŠťastie v nešťastí: Vyzeralo to hrôzostrašne, ale rezná rana obrancu Jets nie je až taká vážna Pospíšil ohúril rýchlosťou. Štatistiky hovoria jasne: V tíme je kráľom! Dvorský nechcel klamať, hovoril o sklamaní. Obráti sa reprezentácii v budúcnosti chrbtom? NHL naživo: Koniec sezóny pre NY Islanders a Tampu Bay?Veľká dráma v súboji slovenských brankárov rozhodla sériu. Slovensko má istého šampióna Slovenskí juniorskí reprezentanti zažili úspešný vstup do finále konferencie + videoPosledný súper Slovenska v skupine zverejnil zostavu na MS. Nechýba v nej ani hviezda Sabres Ďalšie zámorské posily pre Slovensko sú k dispozícii!Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies