Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
12. 05.
kurzy
00:30info
BOS
FLA
NHL live
03:30info
EDM
VAN
NHL live
13. 05.
kurzy
01:00info
NYR
CAR
03:30info
COL
DAL
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

20.04.2019 - 01:08:41
avatar
Za mna po tomto zapase pripraveni na odpis Pulis, Chovan, Spirko a Grman.
Kytnar by mohol zostat ako rezervny center, s ohladom na jeho silu ba buly, na nase pomery nadpriemernu.

Dnes sice Sersen, Stajnoch aj Grman bodovali, ale ziskat produktivny bod proti Rakusku asi nebude smerodajne v konecnej nominacii a s ohladom na ocakavany prichod Sekeru, Jarosa, ci Cernaka si myslim, ze sa s nimi coskoro rozlucime.

Cajkovsky dnes skratoval level Pospisil , ocakavam vycistenie zaludka od trenera&co., ale zase treba uznat, ze dostal hokejkou na krk, co ho zjavne vyprovokovalo.

Studenic dnes velmi prijemne potesil, pevne verim, ze v tom zotrva a pokial nepridu Cehlarik/Jurco, tak by som ho privital v 2. lajne s Nagyom a Kristfom, s ulohami ake mal pred rokom Jurco (moj prvy utok je Panik - Hudacek - Tatar).
19.04.2019 - 20:31:19
avatar
Reakcia na: Zámčan, 18.04.2019 - 21:05:13
Marcinko ani náhodou. Neviem, čo na ňom všetci vidia. Vysoký a schopný brániť? To by zvládol aj ktorýkoľvek dobrý útočník. Potrebujeme góly. 2 v 3 zápasoch v príprave je žalostne málo. Lantoši zrejme nepôjde, lebo play-off dohral s bolesťami. Počas zápasov vo finále odstupoval z hry. Inak je to dobre.
∧ skryť ∧
Ja by som povedal, ze Marcinkovo povolanie zalezi hlavne od toho, ci bude moct Dano.
Ak si pozries fyzicke parametre nasich aktualnych centrov, vratane Kristofa a Libora Hudacka, ktori, pevne verim, po skonceni play-off pridu, tak C1, C2, C3 nie su prave korby. A aj takych hracov na postoch utocnikov, hlavne centrov, je treba.

Buc, Dano, mozno este Kytnar tam spadaju, ale ak by Dano nemohol, tak to asi bude suboj o post C4 medzi Bucom, Kytnarom a Marcinkom.
17.04.2019 - 21:16:29
avatar
Reakcia na: randall, 17.04.2019 - 19:29:23
len bacha, aby si sa pri pozerani zaznamu nedogrcal...to bol totiz jeden otrasny vykon, davno som nevidel nieco tak zle (aj ked pravda, ten druhy zapas proti nemcom som nevidel)
∧ skryť ∧
Ani ten druhy za vela nestal, ale ten prvy doslova bolelo pozerat.
14.04.2019 - 23:03:05
avatar
Reakcia na: Zámčan, 14.04.2019 - 18:19:33
Vraj na MS zavolali aj Mariána Studeniča, ale nie som si celkom istý, či je to solídna posila. Na začiatku sezóny mu to išlo, ale v posledných 19 zápasoch mal len 1+1. Je mimo formy. Ani čo sa týka striel na bránu nebol veľmi aktívny. Jeho by som tento rok ešte nechal doma.
∧ skryť ∧
Podla toho, co som zachytil, ho zatial iba chcu vyskusat v priprave. A vyskusat ho treba, lebo to, co zatial nasi predviedli v priprave stojji za staru belu.
Studenic mal super uvod rocnika, potom ho priprzdilo zranenie.
Je pravda, ze momentalne ma bodove suchoty, ale treba brat do uvahy, ze Bing je naslabsi klub AHL a navyse nedavna marodka v NJD ich stala vela hraco, ktori boli povolani. Co som cital ohlasy fanusikov Devils jeho smerom, tak su vcelku pozitivne, ale tiez som cital, ze by potreboval trochu "zmuzniet", ze ma na hokejistu dost subtilnu postavu. Tak uvidime, aj preto si myslim, ze ho vyskusat treba, nie je co stratit, urcite ma koho v sucasnom kadri nahradit.
25.03.2019 - 00:58:37
avatar
Stale neverim, ze pride Jaros aj Sekera, ale zaroven stare dufam, ze som len prilisny pesimista a trosku menej pesimisticky budem aspon s jednym z nich ratat...

Na brankarskom poste by som rad videl trojicu Hudy, Ciliak, Godla.

V obrane Sekera/Jaros, Daloga, Cajkovsky, Fehervary, Gernat, Ceresnak +1-2 hracov, ktori sa ukazu v zavere pripravy v top forme.

A v utoku asi, ak sa to v zavere zakladnej casti/prvom kole PO NHL vyvinie pre nas relativne dobre...

Tatar-Hudy-Panik
Nagy-Kristof-Bakos
Lantosi-Sukel-Bucek
Bondra/Dano-Marcinko-Studenic
+1-2 hracov, ktori budu pripraveni naskocit v pripade zranenia
osobne by som to videl tak, ze Studenic by zaskocil vyssie za zraneneho hraca a v rezerve by mal byt niekto, na koho sa da spolahnut do defenzivy a niekto, kto vie zmysluplne podporit utok (Skalicky/Griger/Liska? pripadne Bondra, ak od uvodu bude k dispozicii Dano)
26.02.2019 - 22:02:05
avatar
Reakcia na: Zámčan, 26.02.2019 - 05:56:31
Sekera je ten posledný, kto sa ospravedlní.
∧ skryť ∧
Aby nedoslo k nedorozumeniu, nemyslel som to tak, ze si Sekera, ci Jaros vymyslia zranenie a "vyhovoria sa". Naopak, verim ze obaja a aj ostatni hraci, ci uz zo zamoria, alebo Europy maju o motivaciu postarane, ale bojim sa, ze tito hraci budu mat problem presvedcit kluby, aby ich pustili.

Sekera premarodil vacsinu poslednyhc dvoch sezon, ma pred sebou este dalsie 2 rocniky s dobrou placou a urcite nebude klub nakloneny tomu, aby riskoval zranenie a bude z ich strany tlak, aby to odvolal... Co sa hraca tyka, som si isty, ze sa stihne rozohrat do slusnej formy a bol by prinosom, ale neberiem jeho ucast ako istu vec, len z pohladu postavenia Edmontonu v tabulke.

Jaros dtto bude chciet prist, hra sa navyse v jeho rodnom meste, ale treba brat do uvahy, ze ma za sebou prelomovu sezonu a uz par zapasov pre zranenie vynechal a par aj odohral so zranenym prsom, leob nie je v pozicii povedat klubu "nie".

Ja nepochybujem o tom, ze ti hraci budu chciet prist, ale na druhej strane sa snazim krotit vasne (aj moje), kedze do toho vedia prehovorit aj kluby a tie maju nejake domace MS na haku. Radsej budem prijemne prekvapeny, ze pridu aj hraci, ktorych som necakal, nez aby som ronil slzy sklamania...

A ano, ako uz Zámčan napisal, Jurco prestupil do najlepsieho klubu AHL a tak je jeho ucast na MS tiez plusom, nez jasnou zalezitostou. Ale juao10, beriem ten optimizmus - stale to nie je 100%, ze nepride
26.02.2019 - 00:39:37
avatar
Tak Jurca si mozme skrtnut.
Aky je predpoklad, ze Dano a Marincin budu povolani do NHL na play off?
Dufam, ze sa mylim, ale bojim sa, ze Jaros a/alebo Sekera sa tiez ospravedlnia, zo zdravotnych dovodov.
07.02.2019 - 21:34:59
avatar
Reakcia na: pupo, 07.02.2019 - 14:38:47
Satan to jasne vysvetlil, je tam Sukel a Kristof, potrebuje väčších centrov ktorý nám pri absencii Hrivika a Viedenského chýbajú. Šancu by mal dostať v priprave pred MS.
∧ skryť ∧
No ale kto maju byt ti "vacsi" centri?

Momentalne tam mame samych "krpatych" a tak Griger moze dostat sancu rovnako, ako Spirko, ci Kytnar

A ani ten Kytnar, ci T. Mikus nie su oproti nemu nejake velke ozruty, aby v tomto mali vyrazne navyse.
24.01.2019 - 19:44:22
avatar
Reakcia na: Dandi, 24.01.2019 - 14:55:49
Hrivik, Nagy, mladík z20,lantosi, ta zostáva je snáď žart
∧ skryť ∧
Hmm, preco to vidis tak negativne?

Pokial sa Hrivik este dostane v tejto sezone do hry a stihne sa rozohrat, myslim, ze je jasny adept aspon na povolanie do pripravy.

Nagy aj Lantosi su podla mna do pripravy isti a Nagy na sampionate chybat takmer urcite nebude, ak ho nezradi zdravie...

Z "dvacky" ma sancu asi jedine Liska a u neho tiez plati, ze do pripravy by sa urcite mal zapojit. Bolo by zaujimave, keby znenazdajky povolali do pripravy napr. aj Pospisila

Tiez sa zamyslam, ake su nase najlepsie moznosti na pozicii centra, pokial su Viedensky aj Hrivik uz nadobro z hry von.
21.01.2019 - 22:21:30
avatar
Reakcia na: Terminatoir, 21.01.2019 - 21:49:36
Videl som jeden zápas HPK už dávnejšie, neurobil vtedy žiadnu chybu ale ani žiaden extra výkon nepodal, hral vtedy v 3.pare bez nejakého extra veľkého ICT U mna je pomyselný rebríček EU obrancov asi taký: Daloga,Čajkovský, Gernat, Fehervary, Ceresnak, a ďalej hráči približne rovnakej kvality ako Rosandić, Brejcak, Mikus, Valach, Baranka atď Určite by som nebral poleno typu Sersen alebo Grman či Svarny, vlastne nič z obrany Slovana, pretože to je tento rok jedna veľká katastrofa. U Granaka som trochu skepticky, či ešte má výkonnosť na najvyššiu úroveň. Už minulú sezónu som ho zatracoval, ale na MS hral perfektne, navyše jeho skúsenosti nemá ani jeden z našich momentálnych EU obrancov Mimochodom, znova som trochu sklamaný z nenominacie Grigera alebo Mikúša, ktorí podávajú tento rok slušne výkony.
∧ skryť ∧
Dikes. Presne v taketo nejake info som dufal

A suhlasim s Grigerom/Mikusom.

Osobne by som pridal aj Jula Hudacka. Viem, ze vela ludi poukazuje na to, ze je v repre podstatne menej vyrazny, ako v klubovom hokeji, ale podla mna je to kvalitny a aj skuseny brankar, ktory by si nominaciu zasluzil.

Podla mna mu vdacime, ako jednemu z mala, ktori prisli, za udrzanie sa pocas "bojkotoveho" sampionatu a nominaciu do pripravy by si zasluzil nie len za zasluhy, ale aj za vykony v sezone.
21.01.2019 - 21:06:12
avatar
Ma niekto dobry prehlad o finskej Liige a vedel by objektivne zhodnotit vykony Jana Brejcaka a jeho sance na sampionat, resp. jeho postavenie v pomyselnom rebricku nasich obrancov?
19.05.2018 - 21:50:35
avatar
Takze Svajciari su napokon v Acku, o dovod viac presunut Slovakov do Bcka
19.05.2018 - 19:53:22
avatar
Tie skupiny vysli tak, ze z vyse polovice su obe rovnake, ako A+D, resp. B+C v roku 2011.
Prehodeni su len SWE-FIN a AUT-DEN a su ini novacikovia.

Pevne verim, ze ich nenapadne to nakoniec nechat takto a dat slovensko-cesku skupinu znovu do Bratislavy, lebo to by opat negativne ovplyvnilo navstevy v Steelke a celkovo Kosiciach, co sa turistov tyka. Okrem Finov a Svajciarov by to tam velmi nemal kto naplnit.
15.05.2018 - 21:43:46
avatar
Reakcia na: pupo, 15.05.2018 - 21:22:08
A teraz otázka ktoré meno ti tam vadí? Okrem toho že Hossa už hokej hrať nebude, Gaborik aj s tochtorocnou formou by bol veľkým prínosom, Chara to iste. Takze týchto hráčov nechať doma :s30b: Určite máš na mysli takého Hudacka Sersena atd. že? Prosím ta netrep blbosti
∧ skryť ∧
Netreba to brat tak ofenzivne, chlape. Reagoval som na dexterka, ktory spomenul, ze nechce, aby hralo velku rolu "chcem sa rozlucit s repre doma". Mne ti menovani hraci nevadia, len som poukazal na to, ze ak by sa hraci, s ktorymi ma Satan dobre vztahy a pripadne spolu odohrali zapasy v repre, chceli rozlucku na domacom turnaji, tak by im to asi neodoprel, bez ohladu na ich formu a mladsie alterntivy.
15.05.2018 - 21:16:38
avatar
Reakcia na: pupo, 15.05.2018 - 21:05:37
Akých kamarátov máš na mysli?
∧ skryť ∧
Napr. Halak, Gaborik, Hossa a napriek medializovanej kauze, urcite aj Chara su hraci, ktorym by urcite dvere do repre nezavrel, keby prejavili zaujem, bez ohladu na ich aktualnu formu.

A takmer urcite to plati aj o inych hracoch, s ktorymi v minulosti spolocne obliekal dres s dvojkrizom
15.05.2018 - 21:05:05
avatar
Teraz zadriem svinsky, ale Samo Takac zjavne prichadza z FRA do Popradu. Tak som zvedavy, ako sa bude javit a zaroven ci tym da zrkadlo francuzskej ligy voci nasej. A vsetci vieme, ze z Popradu je do repre blizko
15.05.2018 - 20:59:05
avatar
Reakcia na: dexterko, 15.05.2018 - 19:52:44
Len sú tu dve zásadné otázky na GM a trénera. Budú mať odvahu zaradiť toľko mladíkov miesto ,, skúseních,, a nebude hrať veľkú rolu status ,,chcem sa rozlúčiť s repre na domácom šampionáte,,?
∧ skryť ∧
To druhe urcite bude. Treba brat do uvahy aj to, ze vacsina hracov, ktori mozu mat zaujem sa lucit, su Satanovi kamarati. TO nepisem ako negativum, ale ak na to dojde, urcite to zohladni. Tak, ako napr. teraz dali Miklikovi moznost zaokruhlit repre starty, aj ked ho na MS potom nevzali.

Na to, ci budu chciet vziat vela mladikov, si netrufam odpovedat, ale je predpoklad, ze pojdu po vidine uspechu a nie po "buducnosti", kedze sa bude hrat doma a je tiez aj predpoklad, ze vacsina oslovenych (skusenych) hracov pozvanku prijme.
14.05.2018 - 22:44:29
avatar
Dufam, ze Dravec a Slovak, na sklonku kariery, pridu "domov". Hraci ako Bicek a Nagy ukazali, ako sa to robi a TN hraci su prikladom pre celu ligu...
14.05.2018 - 22:41:56
avatar
Reakcia na: Demon, 14.05.2018 - 22:39:36
V dlhodobom aspekte mame stastia zhruba tolko isto, ako aj ine muzstva a smoly rovnako... ale vacsina fanusikov (a je jendo, o oky sport ide) ma s objektivitou problem. Bud su prehnane kriticky a pochovaju hracov za kazdu prehru, alebo si vymyslia milion vyhovoriek k prehre a ktokolvek poukaze na to, ze prehra bola zasluzena, \"nie je pravy fanusik\". Pri tychto extremoch je potom tazke najst objektivne komentare, zaplavene emociami.
∧ skryť ∧
*aky *kriticki *nezaplavene

da sa nejako editovat prispevok?
14.05.2018 - 22:39:36
avatar
V dlhodobom aspekte mame stastia zhruba tolko isto, ako aj ine muzstva a smoly rovnako... ale vacsina fanusikov (a je jendo, o oky sport ide) ma s objektivitou problem. Bud su prehnane kriticky a pochovaju hracov za kazdu prehru, alebo si vymyslia milion vyhovoriek k prehre a ktokolvek poukaze na to, ze prehra bola zasluzena, "nie je pravy fanusik". Pri tychto extremoch je potom tazke najst objektivne komentare, zaplavene emociami.

1 2 3

Krátke správy
Najnovšie články
Ak Slovensko pôjde po medailu, bude to vďaka týmto dvom hráčom, znie zo zámoria Slovensko robí zmeny v zostave. Pomôže dohovor za zatvorenými dverami? Slafkovský je na MS v rovnakej skupine ako Bedard. Urobí ďalší krok k špičke? Hedman vstupuje do leta s otáznikom. Naplní sa jeho plán? V ktorých tímoch by mohol skončiť hviezdny Marner? Sú toto štyri najhoršie mená, aké môže mať Utah? Pekarčík skóroval vo finále. Na dosah titulu je však jeho krajan! + video Je sezóna Marchanda v ohrození? Tréner Bruins tvrdí, že zákrok bol úmyselný + videoZahral si v Sérii storočia, získal Stanleyho pohár: Zomrel bývalý hráč Toronta Sýkora spoznal súpera. Zahrajú si v divíznom finále proti sebe aj Slováci?Colorado zažilo najvýraznejšiu prehru, život Hurricanes visel na vláskuNHL naživo: Koniec pre Hurricanes? Pôjdu do vedenia hviezdy z Dallasu?Slafkovský i Pospíšil medzi najlepšími hráčmi prvého dňa MS v hokejiRangers môžu dnes dokončiť Hurricanes. Ak sa im to podarí, napodobnia Gretzkého OilersPospíšil si to predstavoval inak, Regenda má recept na úspech. Slafkovský: S*re toNeúspešný debut Honzeka, traja Slováci oslavujú postup! Top kandidáti na post trénera Toronta: Budú k dispozícii aj traja stále aktívni v NHL?Devils požiadali o povolenie komunikácie s vyhodeným trénerom Začalo finále v USHL: Dvaja Slováci proti sebe! Druhý zápas finále bol dramatický: Slovenský reprezentant je opäť bližšie k titulu! Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies