Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
10. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

23.02.2020 - 17:06:52
avatar
Reakcia na: slovak, 23.02.2020 - 12:28:32
Granak - tu sa da polemizovat. Na Granakovom mieste by som radsej videl Kocha, no zatial mu sezona nevychadza podla predstav a je trosku v tieni tej predoslej. Kazdopadne, ma este 2 mesiace, aby sa to zvrtlo. Predpokladam, ze do zaverecnej pripravy bude povolany, takze snad sa ukaze v co najlepsom svetle, lebo radsej uvidim na MS jeho ako o 13 rokov starsieho Granaka. Griger v repre nedostal dostatok priestoru. Verim, ze by bol vhodny do 4. formacie, pripadne ako backup. Ma lepsiu sezony ako M. Sukel. Za Martinom Pospisilom si stojim. Ano, je mlady, ale hra jednu z TOP lig sveta a poslednu dobu je aj produktivny. Bol by vynikajucim zolikom proti Kanade ci USA, ak by ich trebalo zastrasit. Fyzicky by s nimi drzal krok ako nikto iny z nasho timu (priblizoval by sa mu jedine Cajkovsky a brat Kristian). Nehovoriac o tom, ze ma aj sikovne ruky. Tatar na MS zrejme nebude, kedze bude s najvacsou pravdepodobnostou pred deadline vymeneny do jedneho z muzstiev s najvyssimi ambiciami. Volni zrejme nebudu ani Halak, Chara, Panik, Cernak, Fehervary, Jaros, Marincin, Cehlarik, Lantosi, Ruzicka, M. Pospisil, Huska. Niektori z nich budu povolani po vypadnuti v AHL vyssie. Bude na Satanovi, aby niekoho z nich vybavil. Mimo Playoffs su zatial len Studenic, Dano, Jurco. Otazny je zdravotny stav Jurca. Ak vsak budu volni a zdravi, vsetci traja musia byt povolani do pripravy pred MS. Bola by blamaz, ak by sa tak nestalo. A v tomto maju Ramsey so Satanom podla vsetkeho rovnaky nazor.
∧ skryť ∧
Lantosi nemá zmluvu s Bruins,Martin hra prvú sezónu medzi mužmi,že bol posledné dva zápasy produktívny je pekne,ale už na MS? To píšeš o každom,komu vyjdú zopár zápasov? Blamaž nenominovať Daňa? Veď ten na budúci rok bude v Európe niekde v Čechách,najväčší herný prepad,ty v akom roku žiješ?
22.02.2020 - 12:14:07
avatar
Reakcia na: slovak, 22.02.2020 - 11:34:55
Najsilnejšia možná zostava na MS 2020: Tatar - Hrivík - Bakoš K. Pospíšil - Krištof - L. Hudáček Liška - Ružička - Krivošík M. Pospíšil - Marcinko - Skalický Daňo, (Jurčo) Ďaloga - Čerešňák Marinčin - Čajkovský Gernát - Grman Graňák Rybár Godla Tomek
∧ skryť ∧
Graňak?Martin Pospisil?,Griger?Daňo? To si myslel vážne,alebo si recesista? Lebo ak vážne,tak neviem,či si sa nezmylil v návšteve portála!
18.02.2020 - 16:22:11
avatar
Reakcia na: pupo, 17.02.2020 - 09:08:18
„Bylo to pro nás těžké rozhodování, protože Michal Moravčík byl naším hráčem už od mládežnických let. Víme ale, že po sezoně bude odcházet, a Adama jsme měli vytipovaného, že by mohl zaujmout jeho místo,“ uvedl plzeňský sportovní manažer Tomáš Vlasák. Zatímco sedmadvacetiletý Jánošík, který patří do kádru slovenské reprezentace, bude nyní v Plzni bojovat o přední pozice v tabulce, v Litvínově věří, že jim o dva roky mladší Moravčík pomůže v boji o udržení v extralize. Zdroj: https://www.idnes.cz/hokej/extraliga/michal-moravcik-plzen-litvinov-adam-janosik.A200120_175612_hokej_ten Viem ze fakty tebe nic nehovoria a urcite Sem hodis dalsiu tvoju \"mudrost\"
∧ skryť ∧
Vidim,že si spomalený,tak píšem pomalšie,ty čítaj pomaly,Moravčík je o level lepší od Jánošíka,viď jeho dve účasti na MS v silnom Česku,v zápase litvinov-plzen Pospíšil jednoznačne povedal,že Martin straka sám nechápal,čo urobili! Majiteľ klubu povedal českému komentatorovi presne toto! Ale zas áno,treba sledovať oficiálne vyhlásenia klubu,Záruba na margo vymeny odpovedal Pospišilovy,že keď sa stala táto výmena,tak ho už neprekvapí nič!
17.02.2020 - 09:02:42
avatar
Včera som bol na PP-NR,super zápas,tucet gólov(pomohli im aj menšie zaváhania Vošvrdu,či skrat Blackwatera),bodaj by naša liga mala čo najviac takýchto zapasov,vedľa pán sa ma pýta,mladý pán,prečo Takáč a Svitana nehrajú za Slovensko? Lebo sú z PP odpovedám,z hracov PP,čo začali sezónu v PP dostal pozvánku jedine Kozák,ten Kozák,ktorý do PP prišiel pre akútny nedostatok obrancov,ten reprezentačný obranca Kozák sa včera nezmestil medzi 7 obrancov! Našťastie Mikula vyberá hráčov podľa formy,taký Daniel brejčak tiež nikdy nedostal šancu,Samo Takáč je univerzál,poctivec,aj do defenzívy,ale hra v PP a nie v Detve,alebo v Trenčíne,za 3 turnaje dostali šancu cca 30 ligistov a z toho iba 2 z PP,Kozák a zo Slovana Vandas
17.02.2020 - 08:25:39
avatar
Reakcia na: pupo, 16.02.2020 - 18:50:41
Moravčík po sezóne odchádza do zahraničia (Rusko ?) a Jánošík má ešte zmluvu aj na budúcu sezónu. Preto kývla Plzeň na tu výmenu a Litvínov sa potrebuje bezpodmienečne zachrániť. Sám tým blbostiam čo sem hádžem veríš alebo to robíš naschval?
∧ skryť ∧
Plzeň je 4,má útočný potenciál,hovorí sa o titule v tom zmysle ako teraz,alebo nikdy a oni podľa tvojej logiky vymenia najlepšieho obrancu,aby sa litvinov zachránil,navyše Moravcikovi ukončia sezónu koncom februára,aj vzhľadom k jeho reprezentačnému potenciálu! Ja niekedy žasnem nad ľudskou sprostostou a ty si ju posunul do nebeských výšok!daj ešte nejakú múdrosť,rád sa tu nad ňou zasmejem!
16.02.2020 - 18:02:37
avatar
Reakcia na: Terminatoir, 16.02.2020 - 14:19:16
Pri všetkej úcte je fínska liga o pol triedy vyššie ako CZ liga. A to hlavne preto, že je plná mladých, rýchlich hráčov, čo dodáva lige vacsiu korčuliarsku kvalitu a nepresadí sa tam hocikto (Buček je krásny príklad, talentu má na rozdávanie, ale korčuliarsky je to bieda, vydržal tam 5 zápasov) Takisto hráči z fínskej ligy boli a aj sú vždy platnejší ako z CZ ligy (Viedenský, Záborský, Miklík, Nagy boli z Fínska vždy lídrami mužstva) Poviem to úprimne, na medzidárodnú úroven z CZ ligy majú Skalický, Hudáček, Gernát, Marcinko, Čerešňák a možno ešte Graňák. Zvyšok ako Tybor, Kudrna, Cingel, Trška, Jánošík, Rosandič atd. už mali šancí dosť a nepresvedčili, sú to obyčajní tuctoví hráči platní v Česku, ale na medzinárodnú konfrontáciu nemajú. Dnešný hokej je o korčulovaní. Preto z Fínska chodia hráči rovno do NHL a z Česka nie, iba výnimočne. Preto sa Grman skoro dostal na milulé MS len ho vyradilo zranenie a Jánošík sa tam nedostal. Preto Fínsko bolo majstrom sveta s takmer výberom fínskej ligy. A porovnávať hru obrancov podľa gólov? Potom by asi Fehervary nehral v NHL, kedže minulú sezónu strelil presne, slovom JEDEN gól.
∧ skryť ∧
Jánošíka prekvapujúco Plzeň vymenila za Moravčika a ten pravidelne nastupuje za európsky výber Česka,asi Plzeň vie čo robí,takže Jánošík je lepší ako Moravčík?
16.02.2020 - 12:17:56
avatar
Reakcia na: johan1232, 16.02.2020 - 11:42:43
tu je ten Grmanov gol ak chcete lebo mne to nejde prehrat na officialnej stranke: https://www.facebook.com/SaiPaofficial/videos/184676052786728/
∧ skryť ∧
Tu každý sa raduje z jediného gólu Grmana,wau,áno cca 15 zápasov premarodil,ale robiť pre jeden gól paskval,nesledujem ho,úprimne,ale tento max defenzívny obranca je najskôr hodný podľa jeho výkonov na zaplatanie miesta,napr s ceresnakom je o level slabší ,dokonca by som skôr uprednostnil Jánošíka pred grmanom,iba pre komplexnosť
16.02.2020 - 12:13:53
avatar
Reakcia na: mato35, 15.02.2020 - 12:45:40
Tak toto je nehorázna sprostosť čo si napísal... Pred rokom by tu nikoho nenapadlo že taký Koch sa dostane na MS, dostal sa a nesklamal... Tebe neprislúcha (nikomu z nás) hodnotiť kto má a kto nemá šancu dostať sa na MS to môže len tréner/trenéri a GM. A na základe čoho to majú posúdiť ak nie na základe toho ako budu pod nimi hrať ?
∧ skryť ∧
Koch nesklamal? To ako keby si napísal,že Marek ciliak nesklamal! Kochovi v repre vyšiel zápas s Ruskom do 23 rokov minulý týždeň,inak prepadák! Že Koch nesklamal,ty si kochov otec? Ale pravdu!
15.02.2020 - 12:15:20
avatar
Reakcia na: Terminatoir, 13.02.2020 - 22:33:53
Chcem počuť jedno meno obrancu, ktorý mal byť v repre, a dosial nebol pozvaný. Odpoveď znie- ŽIADEN Z ostatných hráčov, ktorí neboli nominovaní a podla mna by mali dostať šancu sú Tybor, Cingel, Hrehorčák, Skokan, Svitana a Marek Valach. Ani jeden z nich nie je a ani nebude spasitel SK repre. Pod Ramseym nehrali akurát Skokan a mladíci Hrehorčák s Valachom Okrem nich (a okrem Bondru s Grmanom čo boli zranení) a samozrejme tých, čo odmietli, už Ramsey vyskúšal každého, kto na to má. OK, nominácia Ďaťelinku bola možno cez čiaru (tak ako minulý rok Malec), ale v konečnom dôsledku to môže byť jedno, lebo každému musí byť jasné, že na MS sa určite nedostane. Áno, aj Ramsey ma svoje chyby, niektoré jeho rozhodnutia neboli najlepšie, ale za jeho pôsobenia dokážeme aj s tou biedou, akú máme u hráčov, odohrať vyrovnané duely s hokejovými velmocami. Prakticky až na prehru so Slovinskom na OH sme si neurobili nejakú extra hanbu so slabým súperom, čo za Cígera aj za Vujteka bola každoročná tradícia. Môj skromný názor je, že systém, aký tu teraz u seniorského hokeja panuje, mal fungovať už pred 10 rokmi. Jednak širkou zakladne, a aj systémom organizácie hry
∧ skryť ∧
Tu skôr ide o to,prečo Gernat,decembrový suiss cup beriem,nemá dva štarty,prečo Kozák už bol na dvoch turnajoch,tu ide o to,prečo sa šanca dáva hráčom,ktorý na MS určite nebudú,resp.nemaju šancu
15.02.2020 - 12:11:09
avatar
Reakcia na: detoan, 15.02.2020 - 01:06:35
Alex Ciernik (2004) buducu sezonu do Södertälje SK J18 - J18 Elit. On moze reprezentovat slovensko nie?
∧ skryť ∧
Ciernik je ivanov syn?
13.02.2020 - 16:00:23
avatar
Reakcia na: pupo, 13.02.2020 - 13:09:04
https://www.hokej.cz/riha-po-srazu-v-edenu-neuveritelne-jak-se-chovame-k-ceskemu-hokeji/5046237 Prosím ta prestaň už trepať :s30b:
∧ skryť ∧
Čo si Ďatelinkov brat,že sa ti nepáči kritika vedenia? Tak potom nečítam moje komenty,lebo na rodinu ti pekne slová nemám! Rád by som bol,aby našim trénerom sa konečne stal tréner! Dosť bolo Ramseyho,petrovickeho,Bokroša,hanlona,či mikeša! Treba normálneho československého pokrokové ho trénera! Možno o desať rokov ním bude Országh,ale momentálne s viem na lavičke predstaviť typ Jandača,alebo Chudého! Lebo krajina ako Slovensko z minimom dobrých hokejistov si nemôže dovoliť vynechať hráča pre osobný problém,alebo pre trenerovu neschopnosť nominovať!
13.02.2020 - 11:39:51
avatar
Reakcia na: pupo, 13.02.2020 - 08:36:13
Zobrať to najlepšie sa ti jednoducho nepodarí ,zranenia a v závere sezóny keď kluby bojujú o PO tých hráčov jednoducho nepúšťajú. Ten istý problém mali Češi s nomináciou. Tých zápasov bude v priprave na MS ešte dosť takze sa nemusíme vzrušovať
∧ skryť ∧
Práveže cesi mali priveľmi skúsený tím,Zaťovič,Řepik,Horák,Jeřabek,Kovař... Práveže Rusi mali mladý tím,podľa mňa ten by bol nebyť play off s nami ako olympijský,takisto fini,tí dokonca ani neprerušili vlastnú súťaž! Pospišila pustili,lebo bol prvýkrát,inak by aj on bol zranený,každopádne ak chceme na medzinárodnom fóre uspieť,tak musí ísť to najlepšie! Žiadne zvady Lasak-Hudacek,Ramsey-Hudacek,Ramsey-Bucek,nepozyvat hráčov za zásluhy,za príhovor ľuptaka či kovaľa,iba tak sa posunieme,ak hráč tam bude pre vykonnost-Chromiak,nie pre oteckov-Turan a Jendek
12.02.2020 - 18:58:50
avatar
Reakcia na: mato35, 12.02.2020 - 18:22:46
Ty sa tu normálne čertíš ako keby ho zobrali na ms :LOL: stavil by som sa že keby hral za Poprad tak by podla teba dostával v repre málo priestoru :LOL: Ale keď už si začal s tým Meszarošom a Sersenom tak aj oni dostali šancu ale len na prípravných turnajoch ako aj Datelinka... Ja netuším prečo nezavolali Jurčinu, možno ho aj volali ale odmietol...Vieš nie každý ma v takom veku chuť reprezentovať... Ale to ťa asi nenapadlo...
∧ skryť ∧
Čertím sa,lebo práve tie turnaje má hrať gro reprezentácie spojená s mladíkmi,žiadny Ďatelinka,Štajnoch či Pulis nie je gro reprezentácie a už vôbec nie mladíci! Ďalšia vec,hráči ako Ivan,Bodak,Buček či Krivošik s Kristim Pospišilom mali hrať nie 1,ale minimálne 2 turnaje!Čertím sa,že na úkor budúcnosti sú tam dôchodcovia,čo našu ligu ešte nikdy neopustili,ďalej je mi zle,keď náš manažment nevie,že Třinec bude hrať spengler cez Vianoce a na prestávku pozve Třinčanov,ktorý samozrejme odmietnu pre odpočinok,keďže majú nabitý program,štve ma,že Rusko skladá mladé mužstvo na švédskych hrach,fini dokonca ani ligu neprerušili a mi sa čudujeme,že pred play off odmietli opory! Na švédskych hrách boli okrem Čechov samé mladé reprezentácie,len mi nominuje na úkor mladíkov starých ligistov!
12.02.2020 - 17:52:06
avatar
Reakcia na: pupo, 12.02.2020 - 16:52:31
Hudacek bol pravom “vyradený” pred MS keďže nechcel robiť trojku. Ciliak bol najlepším brankárom CZ playoff. To že nás nepodrží ani jeden a budú mat svoje výbuchy nikto nemohol vedieť, tak isto chytal roky Hudy v repre. Odporúčam ti pozrieť si ten gól draisaitla ešte raz a potom sa môžeme baviť ďalej. Ja fandím našim a je mi jedno kto hra a odkiaľ je, od 2012 som konečne videl hrať našu repre vyrovnane zápasy aj zo špičkovými mužstvami a konečne som si MS aj užil. Ta prehra proti Nemcom bolo to najtrpkejsie od ZOH 2010 ale taký je šport a určite neviním Marincina! Takisto nehovorím že Satan a spol je a sú bez chyby ,tiež niektorým nomináciami nerozumiem,ale niečo si pri tom asi budú myslieť. Ber do úvahy zranenia,tlak mužstiev na hráčov aby nešli atd Dôvod nominácie Datelinku si sem dal ty!!!! Kvôli obálkam že?
∧ skryť ∧
Tak daj racionálny dôvod nominácie Ďatelinku,nie je možné,aby sme ho brali ako skúsenosť! Potom radšej zobrať Mesaroša,chvalabohu sme sa sersena zbavili,tak nastúpi Ďatelinka,o hráčoch typu Štajnoch či puliš už ani nehovorím!
12.02.2020 - 17:49:21
avatar
Reakcia na: pupo, 12.02.2020 - 16:52:31
Hudacek bol pravom “vyradený” pred MS keďže nechcel robiť trojku. Ciliak bol najlepším brankárom CZ playoff. To že nás nepodrží ani jeden a budú mat svoje výbuchy nikto nemohol vedieť, tak isto chytal roky Hudy v repre. Odporúčam ti pozrieť si ten gól draisaitla ešte raz a potom sa môžeme baviť ďalej. Ja fandím našim a je mi jedno kto hra a odkiaľ je, od 2012 som konečne videl hrať našu repre vyrovnane zápasy aj zo špičkovými mužstvami a konečne som si MS aj užil. Ta prehra proti Nemcom bolo to najtrpkejsie od ZOH 2010 ale taký je šport a určite neviním Marincina! Takisto nehovorím že Satan a spol je a sú bez chyby ,tiež niektorým nomináciami nerozumiem,ale niečo si pri tom asi budú myslieť. Ber do úvahy zranenia,tlak mužstiev na hráčov aby nešli atd Dôvod nominácie Datelinku si sem dal ty!!!! Kvôli obálkam že?
∧ skryť ∧
Čiliakovi absolútne nevyšla sezóna v Slovane,takisto ako celému klubu,o najlepšom gólmanovi nepreháňaj,áno play off mu vyšlo,ale naj,druhá vec je,že Patrik rybár v AHL od začiatku vlaňajška nechytaval,dokonca časť strávil na tribúne,takže zbaviť sa Hudačka? Poviem mu,že miesta 1 a 2 sú už rezervované! Ber 3,alebo nič!
12.02.2020 - 17:45:14
avatar
Reakcia na: mato35, 12.02.2020 - 16:03:41
Ach jaj... takže Ďatelinka odohral za repre 12 zápasov z toho 3 pod Ramseym, Svitana odohral za repre 35 zápasov z toho 32, slovom tridsaťdva pod Ramseym, dúfam že už dochádza... Ano 37 rokov 4x majster Slovenska a necelých 700 zápasov v našej lige by sa dalo nazvať skúsenosťou... A ohľadom hráčov z Detvy, ty si aj videl tie zápasy alebo len na nich nadávaš len tak z princípu ? Detva mala na Nemeckom pohári 3 hráčov, Vo Švajčiarsku 1 a u nás 2... Čísla si zjavne cucáš z prstu... A nie z Popradu nieje zákaz nominovať viz. Vandas...
∧ skryť ∧
Takže ty Ďaťelinka,jeho rovesnik hrajúci v Sparte Jurčina sa musí oproti Ďatelinkovi cítiť ako nováčik! Keď už sa podľa teba spoliehame na skúsenosti Ďatelinku tak nám pán Boh pomáhaj!
12.02.2020 - 12:55:50
avatar
Reakcia na: mato35, 11.02.2020 - 22:50:18
Ty si asi sediš na ušiach lebo Šatan neustále opakuje že skladá mix skúsených a mladých hráčov... Ono je síce pekné dať šancu mladým ale tí z toho nebudú nič mať pokiaľ sa nebudú mať od koho učiť (viz. Projekt U20) Preto Ďatelinka a Štajnoch... Detvianci ak si si nevšimol tak stále niekto z nich vypadol zo zostavy a je možné že chceli vidieť celú ich formáciu hrať spolu... Buček ? Svitania ? Ty si asi nesledoval predchádzajúce sezóny kde dostali dostatok priestoru a bola by úplná hlúposť stále volať tých istých hráčov... Aj Ivan aj Bodak svoju šancu dostali a určite nebola posledná...
∧ skryť ∧
Kedy poslednýkrát dostal šancu Svitana? Predvlani! Mix skúsenosti a mladosti?Ďatelinka odohral doteraz za reprezentáciu 3,slovom tri zápasy,v marci bude mať 37 rokov,to je tá skúsenosť? Trebárs Martin Chovan bol dlhodobo zranení,stihol odohrať 1 zápas,kde si dal vlastenca a hneď na turnaj,po zranení! Zuzin tam musí byť na každom turnaji? Keď skúšame,tak skúšame,Koch každý turnaj a kiksovo ako cez kopirák,z Popradu je zákaz nominovať hráčov? Detva každý turnaj 3-4 hráči...
12.02.2020 - 12:47:33
avatar
Reakcia na: pupo, 11.02.2020 - 22:33:54
Podľa tvojej logiky robia biznis s 36nim Datelinkom :s15: :s11: Hudacek sa sám vyjadril že na takéto turnaje sa mu už nechce chodiť a je to Ok
∧ skryť ∧
Hudáček už má dosť toho tesne predšampionatoveho vyraďovania,z dôvodu,ako povedal Lašák,vlani nám fungovala chémia dua Rybar-Čiliak,tak veríme,že bude aj tentoraz,je jedno kto mal akú sezónu,keď to fungovalo vlani,musí aj teraz!
12.02.2020 - 12:44:48
avatar
Reakcia na: pupo, 11.02.2020 - 22:35:29
Tam zlyhal jeden človek a to bol nás najlepsi obranca....
∧ skryť ∧
Tam zlyhal celý trénerský tím! Je zaujímavé,že keď prehráme víťazný zápas z GER,tak zlyhal Marinčin,ale keď vyhráme z USA,tak je to pečať Ramseyho! Žiadne trénerské zlyhanie,jeho nereagovanie na vývoj zápasu,že si tam nezobral time out,že tam poslal do útoku to najslabšie čo mohol,prel nám zápas Marinčin,vec je vybavená!
12.02.2020 - 12:41:10
avatar
Reakcia na: pupo, 11.02.2020 - 22:33:54
Podľa tvojej logiky robia biznis s 36nim Datelinkom :s15: :s11: Hudacek sa sám vyjadril že na takéto turnaje sa mu už nechce chodiť a je to Ok
∧ skryť ∧
Daj mi jeden jediny racionálny dôvod nominácie 36 ročného Ďatelinku,pozor! Nebol donominovany ako náhradník,ale v pôvodnej!

1 2 3 4 5

Krátke správy
Najnovšie články
Nemeňte ho: Nikto z letného trhu nestojí za obetovanie Nemca, znie zo zámoria Zostane Saros v Nashville? Budeme hovoriť, ale viem toto, tvrdí Trotz Studenič zažiaril, bodoval aj Sýkora. Slováci sú ďalej od MS + videoMôže byť voľným hráčom: Dúfam, že budem Rytierom do konca života, tvrdí hviezdny útočník Nečasa zákerný atak Troubu neprekvapil: Je takým typom hráčaUtah bude mať identitu v sezóne 2025/26. Zverejnil potenciálne mená 146 trestných minút i bitka hviezd: Tkachuk vs. Pastrňák + videoSenators sa rozhodli: Udržia si voľbu v prvom kole draftu? Blues podpísali novú dvojročnú zmluvu s útočníkom McDavidovci premrhali vedenie 4:1, jednoznačná záležitosť na FlorideCena Teda Lindsaya má skoro identických finalistov ako Hartova trofej. Chýba len McDavid!Kapitán Rangers predviedol nechutný likvidačný útok na českú hviezdu + video Myslí to vážne?! Hviezda Totonta si vraj najala ľudí na šikanovanie Súpiska Slovenska nemusí byť definitívna. V hre sú ešte posily zo zámoria! Slafkovský prekvapený: Horšie to už byť nemôže, čo je dobréMešár má potenciál rozjasať Bell Centre. To by bol príbeh, ak by to dokázal s číslom 20!Slovensko urobilo posledné, ťažké škrty: Na MS ide týchto 25 hráčov Nemec a Devils by mali spoznať nového trénera už čoskoro Draftovú lotériu vyhral tím, ktorý ešte nikdy jednotku nevyberal! Brankárska opora Canucks by mala pauzovať ešte minimálne takto dlhoZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies