Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
31. 05.
kurzy
02:30info
DAL
EDM
NHL live
01. 06.
kurzy
02:00info
FLA
NYR
NHL live
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

12.02.2021 - 18:08:52
avatar
Reakcia na: mato35, 12.02.2021 - 13:54:10
Kde je chyba ?! V ľuďoch ktorý mali potrebu váľať šunky pri mori a cestovať aj napriek situácii ktorá vo svete bola, v ľuďoch ktorý chodili protestovať proti opatreniam bez rúšok a pod. a postarali sa o výrazné rozšírenie nákazy, v ľuďoch ktorý sa hrajú na "generálov po bitke", v ľuďoch ktorý veria všetkému čo ide proti vláde resp. proti oficiálnym vyjadreniam, v antivaxeroch, v konšpirátoroch, v absolventoch VSŽ, v ľuďoch ktorý nevedia konštruktívne kritizovať ale len kydať... Chyba je aj vo vláde ktorá mnoho vecí nezvládla ale treba povedať že Slovenský národ jej to už viac skomplikovať nemohol... Sedieť doma na zadku určite nie je najlepšie ale oveľa lepšie nie je ani ležať v nemocnici na ventilácii alebo nebodaj v rakve...
∧ skryť ∧
Dá sa súhlasiť, sediet doma sme mali od 15.decembra do konca roka, nenechat otvorene kostoly a nepustit ludí na lyže. Ponadávali by sme si ale dnes by to už bolo inak, takže z 90% toho ja viním týchto amatérov z Olano co tu vládnu. Ale nejdem už zachádzať do politiky.
12.02.2021 - 12:25:01
avatar
Možno si to len zle pochopil, aj s kolegom vyššie, ale zrejme je lepšie všetko zavrieť a sedieť doma na riti, však šport nech zakape a byť s tým spokojný.

Matovičova atómová bomba vybuchla a dnes to vidieť v plnom rozsahu.

Skúsim inak : Srbsko cca 1,5 násobok Slovenska rozlohou aj počtom obyvateľov a dnes si tam relatívne v pohode žijú,fungujú služby aj obchody. Poliaci od zajtra otvárajú hotely,kiná, plavárne,športoviská, lyžiarske strediská. Rakúsko otvorilo školy, obchody, služby, múzeá...
Kde je chyba Prasjanko a juao10 ?

Domnievam sa, že treba otvoriť oči, vnímať realitu nie virtuálny svet a hlavne - čítať s porozumením a nevypúštať splašky na web.
11.02.2021 - 23:48:38
avatar
Reakcia na: pukfan, 11.02.2021 - 17:52:23
keby som mal ja postavit to najsilnejsie U18 tak by som to postavil momentalne asi takto Marinov, Korec, Elias Nemec - Becar Groch - Kapicak Socha - Kmec Miklovic - Natny Mosko Slafkovsky - Mesar - Dvorsky Zlnka - Petrovsky - Molnar L.Nemec - Gabriel - Baco Sykora - Danielcak - Kupco Demek - Honzek - Sramaty Ciernik
∧ skryť ∧
Za normálnych okolností by tam boli takmer s istotou aj Rajzík, Štefančík, Géci, Babeliak. Pravdepodobne však nemajú dlhšie obdobie kontakt s ľadom, to je asi dôvod prečo neboli nominovaní.
11.02.2021 - 13:13:02
avatar
Reakcia na: Dano, 11.02.2021 - 12:01:28
Prosim vas vie niekto kedy sa zacina OHL?
∧ skryť ∧
Posledné relevantné info sú z polovice januára, kde regionálna vláda provincie Ontario nepovolila začiatok vo februári, takže sa stále čaká na uvoľnenie. V Kanade sa neriadia hlúpymi celoštátnymi princípmi ako u nás, regióny majú veľké právomoci pre opatrenia covid. Preto sa hrá aj QMJHL. V OHL už asi 5 tímov oznámilo že nebude hrať, stále sa však uvažuje pre zvyšné tímy odohrať cca 25-30 zápasov do mája. Kanada je t.č. pre cudzincov uzavretá, takže je len minimálne šanca pre Európanov, ktorí tam ešte nie sú, aby sa v prípade začatia súťaže objavili v dresoch svojich tímov. Podobne je na tom aj USHL /USA/, ktorá sa síce ako tak hrá, ale bez EU hráčov, ktorí sa tam už v tejto sezóne nedostanú.
10.02.2021 - 23:32:29
avatar
Reakcia na: Fhaallen, 10.02.2021 - 21:15:22
Veľmi rád by som vedel prečo Jenčko nie je súčasť projektu, hoc by len s nimi trénoval... nechcem teraz obvinovať nikoho, neviem kde je pravda, či sa sám rozhodol, že zostane v MI, možno sa tam na niečom dohodli, niečo mu bolo sľúbené a nemal záujem o projekt, alebo projekt nemal záujem o neho z nevysvetliteľného dôvodu. No bola by to škoda v jeho prípade je vo veku kedy ide o veľa z hľadiska ďalšieho napredovania.
∧ skryť ∧
Na projekt nesiahaj, lebo ťa niektorí ukameňujú, ja ti poviem prečo. Lebo nebolo miesto. Prišli mladí zo zahraničia, a na slabé 03ky sa nesmie “siahnuť”. Ale to je už obohratá pesnička, hlavne vo vedľajšom vlákne
07.02.2021 - 20:12:05
avatar
Reakcia na: fabius, 07.02.2021 - 14:47:00
Vie niekto kde hravama šimon Bečar? V projekte ho nevidiet ani v Trenčine. Na MSJ ma celkom zaujal na to ze bol len 17r apredtym som o nom vobec nepočul.Dik
∧ skryť ∧
Šimon Bečár sa dáva dokopy po zranení, ktoré utrpel na WJC v Edmontone.
06.02.2021 - 17:38:47
avatar
Reakcia na: saskin, 06.02.2021 - 14:04:06
Presne podobnu reakciu som cakal. Mas tak krvave oci a evident koli svojmu synovi, ze si si ani nevsimol, ze v dost veciach s tebou aj suhlasim. Len znovu podotykam, si ako pitbull ktory sa proste nepozrie ani len kusok nabok, len priamo dopredu, pretoze tvoje ponatie "sveta" ti to nedovoli. Tvoje presvedcania su zalozene na velmi vratkych zakladoch a evidentne sa ich stale nechces zbavit. Tvoje fakty si tu stale nedal a ked ma niekto iny nazor ako ty resp dalsi rodicia opominanych hracov, tak mate tendenciu celkom ostro utocit a urazat. Nemas ani len ponatie co viem a neviem o zvaze. Celkom trufale takto tvrdit, mlady pan. Ja tvojmu zverencovi fandim, ale robit taketo intrigy uz je trosku silna kava. Vzdy proste zapamataj si to vzdy bude niekto resp nieco vadit. Ak si nespokojny so zvazom tak si zaloz vlastny a zgrupuj sa s kym chces a bud si isty ze tych odborcov budes mat mnoho, nech tvoje umysly budu akokolvek cestne. Moj predosly prispevok si ani len nedokazal pochopit, cez tie tvoje krvave oci, pritom ako som uz spomenul paradoxne som ti v dost veciach dal zapravdu. Nikde som nenapisal ake je to skvele...tak stale netusim o akych ruzovych okuliaroch hovoris. No skoda, na teba je to odo mna moj posledny prispevok. Pretoze sa znovu na to nedokazes pozriet aj z inej stranky. Zidan: Zidan, Zidan. Skus si este raz precitat co som napisal ohladom EP, v podstate to iste co agent, len s tym ze co splietata EP s tym ze Dvorsky je top prospect ... Snad si uz tomu porozumel ... :D
∧ skryť ∧
Snáď už len krátko, pretože je zbytočné rozťahovať ti klapky na očiach.
Deti mám už skoro dospelé, nevenujú sa hokeju ale iným športom. Okolo hokeja sa pohybujem cca 15 rokov, s dostatočným rozhľadom a presne viem čo sa na zväze a v projekte deje a kto ťahá nitky.
Nemám pocit, že by som tu konkrétne menoval , t.j. chalanov či majú alebo nemajú byť v projekte na základe výkonnosti, beztak tam sú jasné kontúry rodinkárstva. Snažím sa skôr všeobecne poukazovať na nedostatky, nerád by som sa niekoho dotkol, obzvlášť v tomto veku.
Treba si uvedomiť jednu základnú vec a to, že veľa šikovných hráčov, v projekte vychovali zahraničné ligy, netreba zabúdať. Nemýľ si teda pojmy a dojmy, že to robíme výnimočne dobre.
Pokiaľ sa budeme všetci poklepkávať ako je to fajn, asi by to bolo krátkozraké.
Čas nám samozrejme ukáže, hlavne budúca sezóna, keď sa všetci opäť poberú hrať do zahranicia. Uvidíš čo tu potom ostane.
Tak dúfam že si už pochopil a aj ďalší.
06.02.2021 - 13:14:45
avatar
Reakcia na: saskin, 06.02.2021 - 11:46:50
Tak tato diskusia pada a pada a pada ... Ti stari clenovia co boli zvacsa mladi chalani resp "stari" sledovatelia NHL, ktori bez nejakych ulisnych fabulacii, ohovarani, klamstiev prispievali, tu uz sporadicky nieco napisu, ked vidia co tu chodi. Ja som asi jeden z nich. Za prve napisat, ze si si nie isty ci je Dvorsky top prospect a pisat nejake nezmysly o eliteprospects, iba svedci o tom ze zrejme az take znalosti o mladych prospektoch nemas. V drvivej vacsine prispievatelov co prispievaju pravidelne je jasne ze EP ma "svojich" adminov a oni sa rozhoduju podla ich "najlepsieho" vedomia a svedomia koho oznacia za prospetct ... Mylne som si myslel ze pri taktomto silnom rocniku resp rocniku na silne idividuality sa aspon zminimalizuju tieto ohovaracka a ukazovania prstom preco tam je ten a nie je tamten. Projekt zacal este v case ked sa nevedelo ze MS U18 v roku 2021 nebudu, preto bolo primarne pozvani do projektu 03. Ved sam kubes napisal ze po novom roku z 03 prisiel len Groch, tak neviem o co tu ide. Suhlasim, ze niektore nominacie nemusia byt koser, ale drviva vacsina podla toho co som videl su tam uplne zasluzene. Kym kubes nenapisal menoslov hracov od kial su, tak ste tu dristali o tom ze z vychodu tam nie je skoro nikto a zrazu ako kubes uviedol rebricek, tak diskusia sa ubera inym smerom. Kolega zacne pisat preco tam nie je Geci, Stefancik, Baco ... znovo pride kubes a napise vam ze Baco a Kupco isili inym smerom. Za dalsie ja som taktiez presvedceny kebyze chce Stefancik, Geci ... ist do projektu tak ich zoberu. Preco nechceli ist na zaciatku sezony, je otazka na nich. Teraz keby tam prisli tak vam to zase vadi, ze zbytocne zaberaju miesto. Nasledne pride dalsi a zacne pisat ako sa nasa juniorka oslabuje o najlepsich juniorov vznikom projektu. Je to trosku protichodne s nazormi o tom ze v projekte su priemerni hraci. Pride mi to tak ze si to vsetko obraciate tak aby vam to vyhovovalo. Za dalsie najlepsi su stale v zahranici a tych 5 az 10 hracov, nasu juniorku z biedy nevytrhne. Chapu to aj nemci a pochopili to uz aj svajciari a zacinaju aj cesi, ze pri ich mladeznickej zakladni ich juniorka nikdy nebude dosahovat uroven skandinavskych ci nebodaj zamorskych junioriek a pritom cesi a svajciari maju mininalne trojnasobne viac juniorov. Proste bud musime mat aspon 50 tisic juniorov ak chceme "budovat" konkurenciu schopnu juniorku, alebo ist inym smerom. Aj v skandinavii ktori maju radovo viac juniorov ti najlepsi hraju bud v SHL, Liige resp Allsvenskane, Mestise. Pravidelne citam narazky na hracov ako su Sykora, ci Strbak pritom patria k najlepsim hracov vo svojich rocnikov ci sa to tu niekomu paci, alebo nie. Dokonca niekomu tu uz vadi aj Petrovsky so Zlkom ze su v projekte. Pytam sa to vazne? To vazne uz podaktori nemate hranice a chcete si obhajovat preco v projekte nie je vas "zverenec" Na Reverenda sa tu pinda, ale ten clovek za posledne roky ma tu z podaktorych z vas najnormalnejsie prispevky. A ked to uz poviem ja tak to uz je fakt co povedat. Neraz som sa s nim nezhodol, ale ten extrem co tu podaktori davate je vazne az moc. Z nas co tu prispievame uz pomaly dekadu nikto nema ruzove okuliare. Zazili sme mlade "talenty" ako Koys, Paulovic, Pulis ,Siska, Tvrdon, Jurco, Bubela, Valent, Hrehorcak a mohol by som pokracovat dalej. Takze mame dost slusny rozhlad a prehlad co asi je talent a co asi nie je talent. Dokonocna nejeden z nas aj stare SHTy zazil resp vyssie spominani hraci su nasi rovesnici. Takze velmi dobre vieme ake pomery v hokeji su teraz a ake boli kedysi. Preto mi stale pride devne ako tu podaktori pridete sirit osvetu a pritom jedine co sa od vas clovek docita je korupcia a preco su tam henti a nie tamti, bez akychkolvek dokazov a vypovednej hodnoty. Napisem to znovo taktiez aj ja mam podaktorych inych adeptov ci uz do repre alebo do projektu, ale nie som trener a podla videneho tak viem ze drviva vacsina hracov co su tam teraz tak su tam pravom. Konstrutivnu kritiku uplne prijamam, nikto tu nema ruzove okuliare. Ked ma niekto dojem ze urcity agent ma vela hracov tak nech to napise, nech napise aj mena hracov nech ostatni vieme. Kludne bavme sa o tom vsetkom ved od toho je tato tema. Ale nemozem si pomoct ale co skoncil slovakprospect tak sem nahle "prisli" podaktori anonymni zevraj nie rodinny prislusnici juniorskych reprezentantov. Pritom z vasich prispevkoch to priam aj srsi, ako ste nespokojni s tym ze vas syn sa tam nedostal teraz resp v nedavnej minulosti. Prajem vam zazit ake podmienky v hokeji panovali nie tak davno (5-20) rokov dozadu. V niektorom obdobi to bola priam az katastrofa, to co vidis teraz je na uplne inej urovni. Na tento portal uz chodim iba sporadicky a aj to uz skor precitat nejake zaujmavosti o nasich v zamori, popripade, ci tu niekto zo "starych"uzivatelov ako Pens, Krivco ... nieco velmi zaujmave nehodili. AgentHockey neber to prilis osobne, nie je to len na teba myslene. Kludne v tom pokracuj aj s ostatnymi, ale sam vies resp casom na to prides ze presne toto je to koli comu sa neposunieme v hokeji resp v hocijakom sporte. Kym bude nenavist osocovanie urazanie, uplatkarstvo ... Zacina to u rodicoch a ide to dalej. Zalezi na tebe, ci budes stle "bojovat" a pritom nevedomky bojej vlastne proti "sebe" ...
∧ skryť ∧
Absolútne nechápeš podstatu a zmysel debaty. Tvoje názory sú presne pre to čo píšeš, skostnatelé. Odvolávaš sa na “starých prispievateľov” , chlape hokej je dne niekde úplne inde než pred 10 rokmi!
Ale ak si tu chcete kraľovať “starí prispievatelia” a neviete prijať elementárnu kritiku (nikto tu nikoho neohovára ) tak máte dve možnosti borci :
1. Založte si súkromný link a nepustťe tam nikoho, aby ste si tam mohli honkať svoje egá.
2. Vymažte všetkých “nových” prispievateľov a budete mať výsledok rovnaký ako v bode 1.

Nemáš absolútne poňatie ako to v slovenskom hokeji a na zväze funguje, s pre moje názory a hlavne FAKTY + názory pár ostatných, ktoré sa nezhodujú s názormi “starých prispievateĺov bez fabulácií “ si tu natrepal nič nehovoriaci 40 riadkový koment, z ktorého sa dá leda tak zvracať.

Takže sa zobuď a otvor už konečne oči! Aj kolegovia - “starí prispievatelia” . Sorry za otvorenosť, tak to jednoducho cítim.
06.02.2021 - 00:24:01
avatar
Reakcia na: SVKProspect, 05.02.2021 - 21:25:51
Neber tomv zlom, ale ty mas nasadene brutalne ruzove okuliare, cez ktore sa pozeras na stav a uroven slovenskeho hokeja.
∧ skryť ∧
Daj si R3v3r3nda do Ignore listu, nebudeš vidieť tie jeho drísty, on je žiaľ taký, ak nemá argumenty, končí to takto.
05.02.2021 - 21:13:27
avatar
Reakcia na: pukfan, 05.02.2021 - 21:02:16
Co sa tyka EP a Draftu 2021, asi si myslel Notable nie Eligible. Eligible su vsetci...
∧ skryť ∧
Nie. Myslel som elgible tých ktorý sú uvedení na webe EP na draft 2021. A Slovákov je tam presne 7 -Baco, Geci, Groch, Marinov, Myklukha, Sramaty, Stefancik. Hovoria im “Prospect elgible for 2021 NHL draft.
Ale myslím, že sme sa pochopili. 3-4 z nich tam pri všetkej úcte nemajú čo robiť, a to nie je z mojej strany ich negativizovanie, len sa na to pozerám triezvo.
05.02.2021 - 20:51:07
avatar
Reakcia na: , 05.02.2021 - 20:10:24
Hmm. Tak to potom mozem byt rad za tie stromy. Dvorsky ukazuje ze ma na to hrat nasu ligu. Ma vsetko aby ten agent urobil dobru pracu. Na to su. Je to sucast systemu.
∧ skryť ∧
S tým sa dá súhlasiť. K Dvorskému som sa ti len snažil vysvetliť to, že medzi Top 2023 ho posunul jeden zo slovenských správcov stránky, či to je objektívne naozaj neviem, času do draftu je veľa. Keďže objektívita sa v tomto absolútne stráca (nemám na mysli konkrétne Dvorského) a majú tam prîstup agenti, preto má Slovensko pre draft 2021 elgible 7 hráčov, z ktorých minimálne traja tam nemajú absolútne čo hľadať. EP je zaujímavá stránka z pohľadu štatistík, ale niekedy sa človek aj dobre pobaví. Nemal by si mať taký úplne povrchný pohĺad na dianie v slovenskom hokeji.
05.02.2021 - 19:58:07
avatar
Reakcia na: , 05.02.2021 - 16:27:30
Tak napis na ZVAZ !!!! Viete len pisat vase dojmy. Ved bud konkretny, daj nam osvetu. Ukaz prstom. A hlavne, podaj "trestne oznamenie" ak si veris na zvaz. Na co sa tu hrate ? Si myslis , ze ked chodis na stadion tak vies vsetko o vsetkom? Kludne nech sa toho chyti aj novinar pre sport. Aj Markiza. Ste trapny.
∧ skryť ∧
Ja nepotrebujem písať na zväz, tam už majú o tom info, nemusíš sa rozčulovať, skús chápať fakty. Poukazujem (a asi nielen ja) na zvláštne praktiky a to je všetko, všetci veríme že sa s tým zväz a manažment projektu vysporiada. Ale asi nie, vyhovuje im to. Takže sa predovšetkým ukľudni, nebolo by dobré v tejto dobe privodiť si zdravotné problémy.
K tomu Dvorskému a EP : za Slovensko už má prístup na info ku hráčom asi 6 ľudí, aj dvaja agenti, stávajú sa z toho trápne preteky v predbiehaní. A opäť sme pri mene jedného tu spomínaného agenta, ktorý si myslí že mu porastú stromy až do neba.
05.02.2021 - 12:02:09
avatar
Reakcia na: , 05.02.2021 - 05:53:14
Aktoze ste pan velkomozny ? Nuze, ukazte identitu aby sme vedeli s kym tu diskutujeme. Niekto kto je v strukturach SZLH ?
∧ skryť ∧
R3v3r3nd
Toto je predsa anonymná diskusia, tak to admin nastavil a tak to je. Ak ty pýtaš identitu od druhých, buď príkladom aj daj svoju. Ale nemyslím si že to je dôležité. K projektu poviem, že ja osobne si nemyslím že je to ako celok fraška, ale dejú sa tam veci, ktoré nie sú v poriadku. Konkrétnym menám sa zatiaľ vyhnem, ale ak chlapci 2004,05 výkonnostne "predbiehajú" takmer všetky 2003ky, asi by mali dostať oveľa väčšiu šancu práve oni.
03.02.2021 - 22:50:41
avatar
Reakcia na: SVKProspect, 03.02.2021 - 22:26:39
Teraz trochu čistého vína - najviac hráčov v projekte má agent Sakáč, hlavne tých mladších, a intenzívne to tam ovplyvňuje. Okrem toho tam miešajú “kávu” hlavne predstavitelia klubu HK Nitra a čiastočne aj Dukly Trenčín. Slovan Bratislava tam má málo hráčov a východ je tradične odsúvaný nabok. Myslím, že je to vidno aj v nasadzovaní hráčov do zápasov, keďže v projekte ich je 33. Ak by mal niekto dojem že je tam všetko v poriadku, je to len dojem a zdanie. Navonok to nie je vidieť ale sú tam veľké pnutia, tréner Feneš tam nie je šéfom. Absolútne s tebou súhlasím, že 2003ky tam už momentálne nemajú byť, ale povedzme si, kde by hrali deti so známymi menami funkcionárov a trénerov (hlavne teda z NR), keď je jasné, že na extraligu nemajú.
∧ skryť ∧
Uff, som prekvapený, že tu niekto vie napísať aj kritické slová, v poslednom čase mi diskusia pripadala ako hladkanie ega slovenského mládežníckeho hokeja. Podľa mojich info je to tam asi také ako popisuješ, musím ešte znásobiť fakt, že kmeňoví hráči Nitry sú tam nesmierne uprednostňovaní.
mathew1, Miro Šatan nie je žiaľ človek, ktorý vie buchnúť do stola, to všetci vieme, necháva to plynúť a veľmi ho to nezaujíma.
29.01.2021 - 20:57:32
avatar
Reakcia na: , 29.01.2021 - 17:20:30
Patrik Gabriel prvý zápas a hneď bod za asistenciu vo fínskej jun.lige.. Ešte prajem štarty aj zlnkovy nech chalani ďalej stúpajú
∧ skryť ∧
Adam Žlnka už nehrá vo Fínsku 2 mesiace Je v projekte v Piešťanoch.
29.01.2021 - 11:06:26
avatar
Reakcia na: Kubec24, 29.01.2021 - 00:51:21
Bude zaujimave sledovat tuto konfrontaciu. Cesi maju kvalitnu obranu ako v 03 tak aj 04 na cele s triom Svozil, Jiricek, Hamara. Tymto 3 by od nas mohol realne konkurovat len Nemec. Aj co sa tyka hlbky v obrane je to noc a den. Utok Cesi nemaju nejako oslnivy a my uz vobec nie. Ti co su na Slovensku a hraju projekt su bohuzial slabucki (mozno na 1, max.2 vynimky) a nevedia korculiarsky stihat. Treba dat sancu imo tym co hraju v CZE (actually nehraju). Taktiez som zvedavy na porovnanie hracov ako Sapovaliv, Slavicek vs. Petrovsky, Zlnka (ak teda tam budu). To by mohlo byt +- vyrovnane. Nemec, Mesar, Dvorsky nech len pekne hraju ligu.
∧ skryť ∧
Vidím to veľmi podobne. V česku hrajú viaceré naše 2003 Chance ligu a treba ich povolať. V kombinácii s tým lepšími z projektu a doplnením o niekoľko chalanov 2004, môžeme veriť v dobrú hernú úroveň obidvoch zápasov.
29.01.2021 - 00:03:03
avatar
Reakcia na: pukfan, 28.01.2021 - 23:12:17
Cesi maju v nominacii finov az dvoch. Okrem Hamaru aj Chmelara. Ale ani Tappara ani Jokerit v roku 2021 nehral este ani jeden zapas. Tak tipujem, ze ani neodisli do Finska a su doma. Napr. Ondrej Cubo co hra za Lukko U20 je vo Finsku, a ten je pisany iba ako nahradnik. Inak osobbne silno pochybujem, ze by sa niekto z nasich potencionalnych reprezentatntov (Slafkovsky, L.Nemec, Gabriel, Kukumberg) trepal na Slovensko kvoli dvom zapasom, aby potom zase isiel do dvojtyzdnovej karanteny po navrate naspat.
∧ skryť ∧
Je zbytočné volať hráčov zo zahraničia, veď len nedávno tam išli, a aj tak toho veľa neodohrali, lebo niektoré tímy sú v Fínsku v karanténe. Samozrejme budú chýbať, ale treba využiť hráčov 2003 2004 z projektu. Btw. Hamara hrá pravidelne za U20, hrajú celý mesiac.
23.01.2021 - 20:17:48
avatar
Ľubomír Kupčo (2003) dnes debutoval v 2. najvyššej českej mužskej súťaži Chance liga,v tíme Trhači Kadaň (farma Karlových Varov) odohral 10:27 min. a pripísal si dve strely.
Tomáš Dudáš (2004) rovnako debut medzi mužmi za MHK Dubnica v SHL proti RSR 18. Dubnica vyhrala 5:1. Icetime v SHL (ako obvykle) od SZLH tažko očakávať..
20.01.2021 - 12:57:44
avatar
Reakcia na: SVKProspect, 18.01.2021 - 23:36:33
Niekto sa narodi s darom “od boha” niekto si to musi vydriet. Talent musi chalan rozvijat, inak zakape. Su chalani, ktori maju talent, ale nebudu mat potrebne fyzicke parametre a naopak... Domnievam sa ze dobry hokejista je nejaka kombinacia tohto vsetkeho, dobre namiesany mix. Btw: Spominas skautske reporty, je mozne ich niekde pozriet? Pripadne aj na ostatnych nasich mladych hracov?
∧ skryť ∧
Scouting reporty sú na platených stránkach, nie sú verejne dostupné, je pár reportov aj o našich mladých 2003, 2004. Scout robí report na konkrétnom zápase, ktorý vidí. Pozriem a skúsim sem dať aspoň číselné hodnotenia niektorých.
EDIT :
Tak teda :Vybral som údaje z dvoch scouting serverov s domicilom v CAN/NA, pre nich pracujú aj skauti v EU. Nie je tam toho zas až tak veľa, treba to brať s určitou rezervou, pretože čísla, ktoré sú uvedené je u niektorých hráčov priemer z 2-3 reportov a u niektorých len z jedného, a každý report sa vzťahuje k určitému zápasu, pričom logicky výkonnosť hráča nie je v každom zápase rovnaká. Hodnotené boli ukazovatele : skating, shooting, puckhandling, playmaking, off.awareness, def.awareness, compete. Čísla nižšie sú v poradí podľa týchto zručností.

SVK 2003 – R. Baco report z 09/2020 CZEU20 : 6,7,5,6,5,6,7, O.Myklukha, 2 reporty QMJHL a WJC vs USA : 7,6,7,6,6,7,8, M.Jedlicka report z WJC vs GER 8,6,7,5,6,6,7. V rebríčkoch sa nachádzajú ešte mená ako Groch, Geci, Sramaty, Becar, avšak zatialbez reportu.

SVK 2004 - F.Mesar, report EXL SVK 11/2020 : 8,7,7,6,7,7,8, S.Nemec,report EXL SVK 11/2020 : 7,7,7,8,7,7,7 J.Slafkovsky report U20 FIN 10/2020 : 8,7,7,8,8,6,7.

Pre porovnanie jeden hráč z TOP 2003 - B.Clarke, 3 reporty, OHL + 2 x SVK : 8,7,7,8,8,6,9, a jeden z TOP 2004 - B.Lambert Liiga 11/2020 : 9,8,8,7,7,6,8

Na záver snáď toľko, že všeobecne sú známky 10 výnimkou, číslo 9 sa objavuje tiež zriedkavo. Mathew1, akonáhle budem mať k dispozícii čísla na Dvorského, nezabudnem na teba

PS : Sorry, že sem píšem blbosti
19.01.2021 - 19:53:03
avatar
Reakcia na: mathew1, 19.01.2021 - 08:44:34
Ešte sa pristavím pri Dvorskom a projekte. Momentálne máme na Slovensku situáciu,keď nehrá X hráčov ročníka 04 či 05. To je väčší prúser ako to,že Dvorský hrá v BB. A my chceme do projektu stiahnuť niekoho,kto ako jeden z mála hráčov tohto ročníka hráva súťažné zápasy. Taká myšlienka sa môže zrodiť iba v našom bananistane :LOL:
∧ skryť ∧
Nevšimol som si ani jeden koment, kde je konštatované že pôsobenie Dvorského v BB je průser. Niekedy je na mieste zbaviť sa určitej mantry. A návrh na riešenie toho aby si chlapci 04,05 zahrali v projekte je odchod 03 do troch mužských líg. To tu už bolo niekoľkokrát spomínané. Chápem, že zväz nemôže donútiť kluby, ale treba hľadať cestu, nie vytláčať mladších novými 03kami. Verím, že cieľom tímu RSR18 nie je hra na výsledky.

< 1 ... 21 22 23 24 25 26 27 28 >

Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies