Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
10. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

27.04.2023 - 20:36:32
avatar
Reakcia na: Advisor, 24.04.2023 - 10:32:54
Gajan ? Gajan už pred WJC 23 boli debaty ze ho berie Detroit v druhom kole. WJC to ešte upevnili. Môj Optimistický predpoklad: Honzek - 1 kolo Dvorsky- 1 kolo Gajan - 2-3 kolo Štrbak - 3 kolo Čiernik- 2-3 kolo Mišiak - 3-4 kolo Pekarčík - 5 kolo ———————- Molnar 6-7 kolo ? Dej 7 kolo ? Veľa veci môže ešte skautov odradiť, u niektorých je to slabá produktivita(Mišiak). U niektorých stagnácia výkonnosti v posledných sezónach (Dvorsky) . U niektorých povaha a nezvládnutý prechod do zámoria (Molnar). A u niektorých nízky vzrast (Čiernik). Netreba zabúdať že skauti už teraz pracujú najmä s perspektívou a predstavou kde a či sa vôbec hráč môže v budúcnosti uplatniť v NHL. O tom je podstata toho draftu. Tak si treba predstaviť niektorého z tých hráčov v NHL. Možno ta predstava mnohých vylieči. Napríklad Servác Petrovský , bodov mal minulý rok v OHL na 2-3 kolo, kde ho aj videli viacerí a aj v rankingoch a nakoniec šiel na konci 6 kola, dovolím si tvrdiť že práve preto že skauti videli u neho už dosiahnutý maximálny limit… 175 cm a hra bez fyzického kontaktu len dopredu je žiaľ málo na NHL. Opačným príkladom je Pekarčík, v mojich očiach “neotesánek” , ale kde sú jeho limity? Za mňa je tam ešte veľký potenciál kam až sa môže výkonnostne posunúť tento hráč. Väčšina tu diskutujúcich a väčšina slovenských novinárov sa pozerá na draft cez reprezentačné okuliare, to je dosť skresľujúci pohľad, ktorí ale mätie iba laickú verejnosť. Napríklad, cez tie okuliare by mal Molnár byt draftovaný v druhom kole a podľa mňa to je podobný prípad ako Petrovský, plus ešte povahové resty a nakoniec to bude 6 kolo. Touto reprezentačnou optikou by napríklad Mišiak a doteraz aj Pekarčík s Gajanom nemali byť vôbec draftovaní. Ďalším problémom pre skautov je stagnácia, ked hráč nerobí z roka na rok výkonnostný posun. Preto si myslím že Honzek nakoniec predbehne Dvorského a bude našou draftovou jednotkou. Ľudia ktorí mládežníckemu hokeju rozumejú ukazovali prstom na Honzekov potenciál ešte v čase ked bol na hrane reprezentácie alebo úplne mimo nej.
∧ skryť ∧
Ja som bol podobného názoru ale po 4 dňoch a zlepšených výkonoch + bodovej explózii je jasné,že Dvorský bude na drafte určite pred Honzekom. Do konca júna ešte budeme mať čas o tom debatovať.
25.04.2023 - 17:05:04
avatar
Reakcia na: Caezar18, 25.04.2023 - 16:37:20
Za mňa najväčšie negatívne prekvapenie je zatiaľ Adam Ružička. Už je to nejaký čas, čo je doma na Slovensku a stále okolo neho nič nevieme. Keď sme ho skoro všetci velebili a jeho trénera v Calgary hanili, že mu nedáva šancu, že sedí na tribúne..., teraz sa ale otáča a stále viac a viac čítam negatívne reakcie na jeho osobu No nie je sa čo čudovať. Nič proti nemu, ale buď mal povedať hneď na úvod, že sa mu nechce, alebo už tam mal byť. Minimálne ale by bolo férové, aby verejnosť vedela, čo je uňho vlastne za problém - lebo zranenie, únava, vek, končiaca zmluva.... to nebudú. Niekde som dokonca čítal, že je v príbuzenskom vzťahu s Mišom Čajkovským, tak že možno trucuje aj zaňho, no neviem...
∧ skryť ∧
O tom že to je súvislosť s Čajkovským si sa dočítal pravdepodobne na istej sociálnej sieti patriacej do portfólia Elona Muska, kde o tom konšpiruje progresívna dezoléé scéna…
Je hrozné v akom stave sa nachádza naša spoločnosť,nielen tí ktorí o tom píšu ale horšie je,že sú ľudia ktorí sú tomu schopní aj uveriť.
Úplný nezmysel.
24.04.2023 - 21:57:27
avatar
Reakcia na: Lucky22, 24.04.2023 - 15:26:29
Naozaj, Pobežal má veľmi slabý výkon. Pekarčík si pýta nomináciu v 1.päťke.
∧ skryť ∧
Očakávať od Pobežala, že by na tejto úrovni exceloval alebo aspoň nebol do počtu je neznalosť neobjektívnych a prehajpovaných slovenských športových novinárov. S oslavnými ódami pri jeho mene sa stretávame už viac ako rok. Ale nie je pripravený, a navyše má dva roky do draftu. Do výšky už veľmi neporastie, tak nech pracuje na iných skills.
23.04.2023 - 23:28:28
avatar
Reakcia na: MatejSVK, 23.04.2023 - 16:44:04
1.Masnica veľmi aktívny a dotieravý, pri tom napádaní asi náš naj hráč spolu s Cedzom/Dejom 2.Pekarčík potvrdil svoj skveký výkon gólom 3. Ferenc "Kat" Dej bohužiaľ svojou zbytočnou sebeckosťou nám podrazil nohy a rozhodol tým o výsledku, som presvedčený že v tom momente sme boli tak na koni a v tempe že by sme to vyrovnali... 4. Štrbák ukázal svoju vyspelosť či už aj na PP tak aj pri Pekarčíkovom góle, z tej situácie kde sa "ospravedlňoval" si nerobím nič, áno taký Kanaďan by mu ešte pritvrdil príklepom ďalšiu, takže nemyslím si že to máme hádzať na neho 5. Fürsten určite dobrá možnosť na zápas proti Nemcom a možno aj do štvrťfinále v prípade európskeho súpera 6. Baran veľmi dobré prechody do útočného pásma a korčuliarsky jeden z najlepších v našom tíme, a aj ten jeho backcheck ku koncu nám záchranil šance na vyrovnanie, náš top obranca v tomto zápase 7. Eperješi mi prišel neistý a prepadával, Štrbák ako ofenzívny obranca ho musel dokonca veľakrát zastupovať 8. Gron dobrý korčuliar, a bolo vidieť že si pýtal priestor a zjavne mu ho Tartaľ na konci dával, za mňa platnejší hráč ako Varga a viac sa mi páči... 9. Výkon opäť optimálny až po výsledkovom prebudení v 3. tretine, ale pozitívum je aspoň také že vieme viac ako držať krok aj s top mužstvami a do ďalších zápasov je určite na čom stavať :s04: :sr:
∧ skryť ∧
Štrbák a Baran ale aj dosť chybovali, blíži sa zlom, kedy už im nebude možné povedať že nevadí. Okrem toho Štrbák mi príde ako trochu neobratný, to je ale aj Eperješi, azda aj o čosi viac. Naoriek tomu zatiaľ top trojica našich bekov na týchto MS. Z útočníkov sú naj podľa mňa prehľadom Dvorský, powerforward Pekarčík a Masnica.
20.04.2023 - 08:10:07
avatar
Reakcia na: Caezar18, 19.04.2023 - 23:04:14
Čítal som to už. Snáď je len veľmi sklamaný z nepostupu do finále a týždeň bez korčúľ a ľadu mu bude stačiť ... ;-)
∧ skryť ∧
Dúfam že si trochu vyčistí hlavu a príde.
19.04.2023 - 20:37:59
avatar
Reakcia na: Caezar18, 18.04.2023 - 13:21:33
Máme tú informáciu, že Peter Čerešňák nepríde z nejakého overeného zdroja, či ide iba o subjektívny pocit? Diky
∧ skryť ∧
Čo sa týka tvrdení tohto typu, nikdy neprezentujem subjektívne pocity. Je to zo zdroja blízkeho ľuďom v reprezentácii. Na možné potvrdenie správnosti tejto inside informácie, odporúčam aj dnešný článok na sport.sk, takže už sa k tomu dostali aj bežní novinári.
19.04.2023 - 18:51:27
avatar
Reakcia na: , 19.04.2023 - 11:06:58
Pobezala draft neminie. A o troch menach sa da urcite polemizovat. Ako tim je to slabe. Specialne formacie ani nehovorim. Ale prave preto dostavaju sancu mladsi ako Tomik. Sustreduje sa to vsetko na Hlinku. Potom ten udaj o draftovanych hracoch je trosku skresleny udaj. Rocnik 2007 nam dava rovnaky pocet moznych draftovanych ako 2004ky. Skor ma vzdy fascinuje , ze to co robi Radivojevic nevedia robit chalani ako Slank, Barcik, Zubak v minulosti z 2002. Co robia nasi treneri v juniorke a doraste ? Maju na to celu sezonu. Kazdy si moze pozriet videa na nete co dokazu obrancovia vo Swe ci Fin na modrej. Dalsia vec zakoncenie utocnikov tak isto. Nam ma zachranit utok hrac ako Faith ? Ci Kukumberg ? Mame proste len stastie na generacne talenty (z nasho pohladu) a hrame konecne system. Ale len korculovat nestaci, treba mat umenie a volu v sebe. Jeden dobry rocnik potom diera na 2-3 roky.
∧ skryť ∧
Aj o Sisíkovi sa tu spievali v 14 rokoch oslavné chorály o tom aká bude hviezda. Opatrne s tým čo Pobežala neminie.
17.04.2023 - 11:49:39
avatar
Reakcia na: Caezar18, 16.04.2023 - 19:52:17
TŘINEC - Daňo, Hudáček, Marinčin (za mňa by mal aj Marcinko), HRADEC - Okuliar, VÍTKOVCE - Koch, Grman a PARDUBICE - Čerešňák.
∧ skryť ∧
Čerešnák pravdepodobne nepríde,Grman nebude potrebný,Koch s otáznikom,ostatní áno.
17.04.2023 - 11:08:51
avatar
Reakcia na: Phanda, 16.04.2023 - 20:06:35
Keď pozerám na Kašlika,až mi je ľúto,aby nenapodobnil Rewaya,Koyša,Laščeka,Tomanka,Kolenu či ďalších,čo v juniorskom veku boli talenti
∧ skryť ∧
Mimo vlákno - je tu také,že "mladé slovenské talenty".
13.04.2023 - 21:42:39
avatar
Reakcia na: Advisor, 13.04.2023 - 21:30:43
Dnes som si “prepol” na 16-ku , asi v polovici zápasu, keď dohrala naša 20-ka s Fínmi. Bolo zaujímavé sledovať zápas “naslepo” a až po jeho skončení si spárovať súpisku a čísla na dresoch. Poviem že som zostal dosť zaskočený pri niektorých číslach. Hráči ktorí absolútne dominovali v dorasteneckej súťaži a pravidelne sa presadzovali v juniorke Nitry patrili k tomu slabšiemu na ľade. A to hrali v jednej lajne. Ten problém presadiť sa v reprezentácii majú niektorí už dlhšie. Pozitívom je, že tréner asi nerobí zostavu podľa klubových štatistík a novinových článkov, ale zdá sa že podľa reálnych výkonov v reprezentácii. Poraziť Čechov je veľmi dobrý signál, vo vzťahu k tomuto ročníku …. som zvedavý na ďalšie zápasy. 08- čky ťažko hodnotiť po jednom zápase … ale Golier tam pár krát nestíhal reagovať na zmeny smeru súperových útočníkov, čo môže byť asi korculiarsky deficit.
∧ skryť ∧
Absolútne súhlasím, tréneri tých mladších repre by sa nemali báť bývalých hráčov alebo funkcionárov a neprotežovať ich synov. Dlhodobo sa nevedia presadiť na medzinárodnej úrovni a napriek tomu ich tréneri tlačia hrať aj v špeciálnych situáciách. Nebudem menovať , všetci asi vedia koho sa to konkrétne týka.
Inak zápas bol zaujímavý, veľmi dobre hral prvý útok Dubravík, Svrček, Mišiak.
10.04.2023 - 11:08:54
avatar
Reakcia na: hayemaker, 09.04.2023 - 16:48:05
CEHLÁRIK - HRIVÍK - CHROMIAK PÁNIK - RUŽIČKA - KELEMEN OKULIAR - HUDACEK - JEDLIČKA SÝKORA - DVORSKY - LANTOŠI IVAN - GERNÁT ČEREŠŇÁK - MARINČIN KŇAŽKO - MIKÚŠ KOCH - ROSANDIČ Slafko je definitívne out, Daňo hraje cez zranenia, Regenda má podľa mňa po sezóne. Fehy bez zmluvy nepôjde. Černák ak vypadne, on si bude potrebovať odpočinúť, je po veľa ťažkých dlhých sezonach a zraneniach. branárov netuším.
∧ skryť ∧
Fehy je RFA, zmluvu aicky dostane, na MS ide. Nepojde zrejme Čerešnák, Dvorsky určite nie,Sykoru by som nebral, namiesto neho Mešar. Holeš by tiež mal ísť. Regenda nemá vážne zranenie.
12.03.2023 - 12:21:24
avatar
Reakcia na: rokobo, 08.03.2023 - 08:38:55
Neviete poradiť agentúru alebo agenta, ktorý by vedel vybaviť skúšku v nejakom Fínskom dorasteneckom-juniorskom klube?
∧ skryť ∧
Tryout si vieš riešiť aj samostatne, poobzeraj sa po lepších swe a fin kluboch, a kontaktuj ich,pošli údaje hráča, nejaké videá, nemyslím že by bol problém aby hráča niekto na tryout zavolal. Ubytovanie a stravu zvyknú počas skúšky chalanom poskytovať,zvyšok je na rodičoch.
Napíš mi do správy o koho sa jedná.
25.02.2023 - 19:40:00
avatar
Reakcia na: Advisor, 25.02.2023 - 16:06:15
Úplne presne napísané na obidvoch. Takéto články škodia hokejovému prostrediu. Naposledy som videl záznam zo zápasov v Rige U16 … a super talent to určite neni. Mladému Tomášovi by asi pomohlo keby sa z otcovho klubu pobral čo najskôr preč. Kde by sa stretol z realitou, pretože tú skôr alebo neskôr stretne. Chalan má dobrý Hockey sense, ale ani na slovenskú juniorku v hociktorom inom tíme okrem Nitry to neni. Okrem toho v juniorke nemá priestor na rozvíjanie individuálnych zručností, ktoré by získal v doraste. Zametať naservírované puky hráčovi na rozvoji nepridá. Body v juniorke sú veľmi klamlivé a asi neodzrkadľujú realitu. Hráč tam nastupuje pravidelne v najlepšom útoku s najstaršími hráčmi, ktorí to uhrajú a vyrobia väčšinou za neho. Dôvody asi poznajú všetci. S realitou sa takto hajpovaní hráči stretnú najčastejšie v reprezentácii kde sa nemajú za koho schovať a musia hrať len so svojimi zručnosťami. Poviem to polopatisticky,…. radšej ísť 100 krát za zápas do zakončenia v doraste ako 1 krát v juniorke. Na poskednom repre turnaji v Rige hral v 2. útoku so Svrčekom a Dubravíkom a podľa oficiálnych štatistík turnaja mal v 3 zápasoch 0+0 . Samozrejme netreba robiť závery z jedného turnaja.
∧ skryť ∧
Mladý Chrenko nie je zlý hráč, šikovný určite je,ale slovo supertalent nie je absolútne na mieste. Na tom turnaji v Rige ho predčili chalani, ktorí nemajú možnosť dostať príležitosť ako dostáva on v našej juniorke, v tom s tebou súhlasím.
Ja sa hlavne čudujem jeho otcovi, že sa na takýto článok dal nahovoriť a ešte sa na tom aj podieľa. Nemôže sa potom diviť že sa často bude používať slovo tlačenka.
25.02.2023 - 12:52:05
avatar
Toto sú články, ktoré viac škodia ako pomáhajú. Lacná propaganda.
Ale bulvár v podaní pána Ďurkáča z markízy je už slovenská klasika.

Sledoval som tohto mladého chalana na dvoch medzinárodných podujatiach U16 v tejto sezóne. Je minimálne 10 lepších od neho, ako nazvať teda ich, ak je mladý Chrenko supertalent

https://tvnoviny.sk/sport/clanok/651051-za-poslednych-15-rokov-mal-rovnake-cisla-len-mesar-v-nitre-rastie-dalsi-supertalent-so-zvucnym-menom
24.02.2023 - 17:04:35
avatar
Reakcia na: slovak, 24.02.2023 - 12:21:14
Nie som fanúšik toho, aby hráč dostal šancu v repre lebo veď zásluhy, treba mu to dopriať a podobné drísty. Popritom je jasné, že to nebude mať potenciál do budúcna.
∧ skryť ∧
To som sa snažil aj ja nadhodiť. Kam s ním v repre? Jednoducho nie je pre neho miesto a nič osobné voči nemu.
24.02.2023 - 17:02:38
avatar
Reakcia na: Lucky22, 24.02.2023 - 16:46:22
https://sport.aktuality.sk/c/yH8hkPw/byvaly-skaut-navstivil-slovensko-nhl-sa-lige-opat-vyhyba-je-to-mrtve-a-pomale/
∧ skryť ∧
Nepatrí to síce do tohto vlákna ale je to tak. Pochybujem však, že to hokejoví činovníci a kluby pochopia.
22.02.2023 - 19:37:49
avatar
Reakcia na: Matt85339102, 22.02.2023 - 14:19:46
Čaute, ako vnímate momentálnu formu Réwaya napr. smerom aj k repre? Myslíte si že by pri momentálnej forme mohol dostať pozvánku na prípravne zápasy? Nesledujem celé zápasy Spišskej iba som videl zostrihy, ale z toho čo som videl a aj čítal tak má nábeh na to aby sa vrátil tam kde bol pred zranením srdca. Má 28 rokov, Takáča vytiahli v 30tke čiže tam tiež nevidím extra problém. Rád by som keby sa k jeho výkonnosti vyjadril niekto kto sleduje pravidelne SNV zápasy.
∧ skryť ∧
Na našu ligu je Reway výborný hráč, škoda že robil hlúposti a nevedel sa zmestiť do kože v juniorskom veku, najmä pri pôsobení v CHL. Aj vplyvom zlej životosprávy mal neskôr vážne zdravotné problémy. Kondične už na tom nikdy nebude na 100%, rád by som ale nemyslím si že sa ešte niekedy objaví v repre. Keď sa pozriem na zostavy, ktoré sa tu objavujú, nevidím v prvých 3 útokoch pre neho miesto.
20.02.2023 - 21:14:12
avatar
Reakcia na: Vújtek, 20.02.2023 - 20:36:27
tu som vyhrabal na rýchlo tweet od Patrika Mitasa. A podobných som čítal viac. Možno nejaký pohovor alebo niečo podobne nesadlo. https://twitter.com/PatoMitas/status/1622577167304429569?s=20
∧ skryť ∧
To som nepostrehol, ale nemá význam asi rozoberať. Typická vlastnosť slovenskych novinárov, chcú byť zaujímaví, napíšu výmysel, ktorým ale nepovedia nič.
20.02.2023 - 15:27:46
avatar
Reakcia na: Vújtek, 20.02.2023 - 09:24:18
Jedlička bol minulú sezónu iba D+1, rovnako ako je teraz Štetka. Ale pri Jedličkovi sa tak nejak v pozadí stále potichu a do stratena hovorí, že sa tam stalo ešte niečo a nebolo to v jeho prípade o výkonoch. Spomenulo to viac novinárov, tak mimo kontext bez vysvetlenia. T
∧ skryť ∧
U Jedličku som nič také nezachytil, jediné čo zabránilo jeho draftu bolo minulý rok jeho zranenie, v sezóne pred svojim regular draftom nemal až takú výkonnosť, skús vyhrabať niečo konkrétne čo tvrdíš.
OJO..pokiaľ ide o Pala Štetku, sleduješ len jeho štatistiky na EP alebo HP, alebo aj jeho skills? Načrtni kvôli čomu by ho mal nejaký tím NHL draftovať ?
20.02.2023 - 15:27:39
avatar
Reakcia na: bonjovi, 16.02.2023 - 20:23:14
hraci mimo NA mozu byt draftovany o rok dlhsie
∧ skryť ∧
Ano, to sedí. Myslel som že Edmonds je len Kanaďan narodil sa v Ontariu,ale má aj švédske občianstvo.

< 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 28 >

Krátke správy
Najnovšie články
Nemeňte ho: Nikto z letného trhu nestojí za obetovanie Nemca, znie zo zámoria Zostane Saros v Nashville? Budeme hovoriť, ale viem toto, tvrdí Trotz Studenič zažiaril, bodoval aj Sýkora. Slováci sú ďalej od MS + videoMôže byť voľným hráčom: Dúfam, že budem Rytierom do konca života, tvrdí hviezdny útočník Nečasa zákerný atak Troubu neprekvapil: Je takým typom hráčaUtah bude mať identitu v sezóne 2025/26. Zverejnil potenciálne mená 146 trestných minút i bitka hviezd: Tkachuk vs. Pastrňák + videoSenators sa rozhodli: Udržia si voľbu v prvom kole draftu? Blues podpísali novú dvojročnú zmluvu s útočníkom McDavidovci premrhali vedenie 4:1, jednoznačná záležitosť na FlorideCena Teda Lindsaya má skoro identických finalistov ako Hartova trofej. Chýba len McDavid!Kapitán Rangers predviedol nechutný likvidačný útok na českú hviezdu + video Myslí to vážne?! Hviezda Totonta si vraj najala ľudí na šikanovanie Súpiska Slovenska nemusí byť definitívna. V hre sú ešte posily zo zámoria! Slafkovský prekvapený: Horšie to už byť nemôže, čo je dobréMešár má potenciál rozjasať Bell Centre. To by bol príbeh, ak by to dokázal s číslom 20!Slovensko urobilo posledné, ťažké škrty: Na MS ide týchto 25 hráčov Nemec a Devils by mali spoznať nového trénera už čoskoro Draftovú lotériu vyhral tím, ktorý ešte nikdy jednotku nevyberal! Brankárska opora Canucks by mala pauzovať ešte minimálne takto dlhoZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies