Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
15. 05.
kurzy
02:00info
DAL
COL
NHL live
16. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

30.01.2023 - 18:59:08
avatar
Reakcia na: K33, 16.01.2023 - 12:25:10
Slafkovsky-Hrivik-Cehlarik Regenda-Hudacek-Dano Studenic-Krisrof-Pospisil Kelemen-okuliar-Liska Chromiak,Dvorsky Gernat-Fehervary Ceresnak-Jaros Kňažko-Marincin Ivan Rybár,Húska,Skorvanek
∧ skryť ∧
Pri momentalnej situacii by som povazoval nominaciu hracov ako Kristof, Jaros, Liska za nevhodne a hlavne zbytocne. A to ani nechcem narazat na to, kde prave posobia, ale skor, ze su relativne lahko nahraditelni a to kludne aj za hracov z extraligy alebo Ciech.

Z KHL by som bral len jednotku do brany a to tiez len so zatvorenymi ocami a pri situacii, ze niekto vykonostne nevyskoci.
30.01.2023 - 18:43:31
avatar
Vela ukazu MSJ18, kde si za urcitych priaznivych okolnosti viem predstavit, ze vystrelia hraci ako Jencko a Urban. Dobrou spravou je, ze aj pri najpesimistickejsom scenari tam vidim 5 draftovanych. Realisticky odhad je kludne 7.

Nateraz som si vobec nie isty ani takymi ako Molnar, Misiak a uz vobec nie Pekarcik alebo Dej, aj napriek tomu, ze v neskorsich kolach tam kvalitativne jednoznacne patria.
16.02.2022 - 18:43:02
avatar
Reakcia na: Miro51, 16.02.2022 - 17:37:05
Kto bude brat do pripravy hraca s ktorým nebude pocitat na zaverecny turnaj? WTF. Naco aby sa zranil a prisiel o letnu prípravu poprípade MS juniorov v lete? A obsadil miesto pre chlapca ktorý sa presadit moze? To som este nepocul
∧ skryť ∧
Tento tvoj prispevok je cista demagogia obsahujuca tolko argumentacnych faulov, ze mi je normalne hlupe na to odpovedat.

Nuz podme si to rozmenit na drobne:
1. Kde v prispevku, ci uz priamo alebo nepriamo, vravim, ze Dvorsky ma byt apriori bez sanci spravit tim? Moja poznamka samozrejme implikuje moju predpoved, ze sa tam vzhladom na pretlak nedostane. Mozno da v priprave 10 golov a zoberu ho. Je to vsak v tomto okamihu pravdepodobne? Taky Peto10 to evidentne pochopil.
2. Cela druha cast prispevku je neuveritelna konstrukcia, ktora nedava logiku. Nech radsej Dvorsky vobec netrenuje, nech nehra za muzov, nech neposuva level narocnosti superov, len aby sa nahodou nezranil

Vygenerovat taketo asociacie imo vyzaduje velku mieru fantazie.
16.02.2022 - 16:47:38
avatar
Dvorsky nebol ani zdaleka strateny na MSJ, praveze ukazal two-way kvality nevidane u 16 rocneho hokejistu. Nevidim najmensi problem zobrat ho do pripravy s dovetkom, ze na MS to este asi nebude.
08.01.2022 - 20:57:37
avatar
Reakcia na: AgentHockey, 08.01.2022 - 20:19:02
:s04: super. Je to tak, ale určite sa to nevolá upúštanie od fyzikality. :-D
∧ skryť ∧
Prave od teba, ako jedneho z najschopnejsich uzivatelov som predpokladal, ze nebudes prikladat semantike tolko pozornosti a trochu sa zamyslis nad podstatou, ktora je imo vytusitelna a som rad, ze MatejSVK to dal na pravu mieru.

V kazdom pripade sa bavime o trendoch v percepciach herneho stylu a nie o somatotype hracov, ktory uz nehra tak zasadnu rolu a nie je ten hlavny asset, ktory timy zaujima. Cize z tohto hierarchickeho hladiska moj statement plati.

Niekedy je fajn vytusit, ci stoji za to robit povyk nad terminologiou, ktora je lahko implikovatelna alebo radsej prispiet k prvotnej myslienke, a teda, ze Sisik ma aj napriek poddimenzovanym parametrom sancu prerazit v dnesom hokeji.

Ridikulovat jeho potencialne sance prirovnavanim k top hracom ako Kaprizov je zas v mojich ociach argumentacny faul, ktory vsak nerozoberam, lebo to nema s temou vlakna nic spolocne.


08.01.2022 - 14:27:32
avatar
Co sa tyka debaty okolo Sama Sisika, tak mne osobne sa jeho herny styl paci. O tom, ze ho jeho parametre limituju sme uz poculi nespocetne vela krat, ale pokial ide o prirodzene hokejove myslenie, praca s hokejkou a pohyb, tak patri medzi to najlepsie co v najblizsich rocnikoch uvidime.

Moj nazor je, ze ked si osvoji pristup hracov ako Nemec alebo Slafkovsky, tak raz bude z neho vyborny hrac, ktory bude splnat narocne kriteria dnesnych trendov, ktore za poslednych 10 rokov vyrazne upustaju od fyzikality.
04.01.2022 - 00:52:37
avatar
Reakcia na: Caezar18, 03.01.2022 - 23:21:44
Keď som pozeral zápas našich proti Svedom a čo robil Simon Nemec, toto podľa mňa bol výkon budúcej svetovej hviezdy! Cez 29 minút, 9 striel, hore - dole... Podľa mňa ten chalan bude o pár rokov náš najlepší obranca a hviezda NHL.
∧ skryť ∧
Veru, kazdy by si mal pozriet ten zapas este raz, v klude a bez krvavych oci. Nemec bol bez debaty najlepsi hrac na lade. Proti 1st rounderom.

https://youtu.be/afYbEnwAvhE

Objektivne nejestvuje lepsi obranca pre tohtorocny draft. Samozrejme Jiricka mi je luto, radsej sa malo rozhodnut na lade.

Ak by som mal predikovat pocet Slovakov na drafte, tak teraz vravim 6 - Nemec, Slafkovsky, Mesar, Petrovsky, Elias (slaby rocnik brankarov), Sykora (verim, ze si ho niekto za NR vsimol).
28.12.2021 - 17:54:29
avatar
Absolutne sa mi potvrdzuje, citajuc toto vlakno, ze slovensky fanusik je fanusik uspechu a vsetko co sa vymika jeho prvotnej utopickej predstave je predpojate patologickym pesimizmom, ktory zachadza az do demagogie.

Z principu nemozem brat vazne prispievatela, ktory neveri nasmu timu proti najslabsiemu timu v skupine, len preto, lebo je empiricky traumatizovany. Nemozem brat vazne prispievatela, ktory hani nasu jednotku za to, ze nedokazal vynulovat svedov a ktory tvrdi, ze brankar chyta na 60% (sic!)

Hladam v tychto komentaroch nejaky logicky rationale a mam pocit, ze bud neviete prekusnut prehry a svoju nasratost si ventilujete absolutne neadekvatne alebo ste inherentne pesimisticki vzhladom na minule skusenosti.

V oboch pripadoch si to nasi chalani nezasluzia, lebo objektivne predstavuju to najlepsie, co sme poslali na lad za poslednych xy rokov. A ziadny cherry picking statistik toto tvrdenie nevyvrati.
14.12.2021 - 22:42:49
avatar
Reakcia na: taxikarBA, 14.12.2021 - 21:56:48
…doplním ešte ďalších junákov - ďalšie roky sa môžeme “tešiť” na Žabku,Grona, Kukumberga, Chrenka,Radivojeviča, Faitha, Šatana, Sejnu, Zalešaka, Draveckého, Jaška, Ozimáka, Somíka… Myslím že v tomto ohľade netreba mať obavy - synov hokejistov máme dosť. :s14:
∧ skryť ∧
Mlady Radivojevic by ani nahodou nemal mat nalepku protekcny, pretoze ten chlapec patri medzi top svojho rocnika a je velmi sikovny.

Zaroven mierne stracam pointu tejto diskusie o synoch slavnych hokejistov. Po prve zrejme preto, lebo v thread o MSJ to nema co hladat a po druhe je to absolutne kontraproduktivne. Ak s tym nieco chcete robit a system zmenit, treba vynalozit uplne ine kroky ako verejne ostrakizovat mladych chlapcov, ktori nemozu za to, kto su ich otcovia. Je naivne si mysliet, ze hocijake vyplakavanie a utocenie zmeni zmyslanie trenerov, RT, vrcholnych predstavitelov, ktore je, samozrejme, v otazke nepotizmu zjavne a skodlive.
14.12.2021 - 01:35:59
avatar
Reakcia na: Zámčan, 14.12.2021 - 00:13:21
Ja som si skoro istý, že Štetka pôjde domov. Nielenže hrá len českú juniorku (a nie je to nič extra aj keď má vyše bodu na zápas), ale má ešte 18 rokov, takže môže ísť aj o rok. Druhý by mal byť Štümpel. Ak sa mýlim, tak môj druhý tip je Lašák a Štümpel. A z obrancov si myslím, že Groch (ten takmer isto) a Bakala. Z brankárov Marinov a Beke.
∧ skryť ∧
Praveze si myslim, ze Stetka pojde vzhladom na to, ako na mna posobil Fenes v podcaste. To ci tam kvalitativne patri je vec druha. Dalej som na 90% presvedceny, ze pojde aj Lasak. Co sa tyka utoku, tak tazku poziciu bude mat R.Nemec, ktoreho RT stylizuje do roly top6 hraca, kde je vsak malo miesta. Druhy na rane by mal byt prirodzene mlady Stumpel, ktory tam pri vsetkej ucte nema co robit. V obrane nevidim vela manevrovacieho priestoru a pouzitelnosti pri Bakalovi a Grochovi. Bude zaujimave sledovat, ako zvladne tazke zapasy M.Strbak, ktory je pre mna top defenzivny talent.

Skusim anticipovat line-up, s ktorym zacneme turnaj:

Slaf-Myklukha-Chromiak
Kaslik-Demek-Mesar
Lasak-Dvorsky-Jedlicka
Sykora-Petrovsky-Krajc
Stetka


edit: Zaroven nejde o moju idealnu zostavu, skor o nejake tusenie, ako to namixuju.
11.12.2021 - 00:52:15
avatar
Reakcia na: peto10, 11.12.2021 - 00:43:04
PP1: _________Demek_________ ________Dvorsky_________ Chromiak_______Slafkovsky _________Nemec_________ PP2: ________Jedicka________ ________Myklukcha______ Mesar____________Kaslik _________Knazko________
∧ skryť ∧
Myslim, ze taketo rozlozenie je dokonca najpravdepodobnejsie a pracuje s prvou extremne kvalitnou formaciou.
10.12.2021 - 23:54:02
avatar
Vidno, ze zacina obdobie roka, kedy spolu s narastom globalneho pocuvania songu last christmas narasta aj pocet expertov na mladeznicky hokej pred WJC.

Co sa tyka nasich PP, tak ja som skor za rozdelenie sily medzi dva rovnocenne special teams.

Knazko
Slaf-Myklukha-Chromiak
Demek

Nemec
Dvorsky-Kaslik-Mesar
Jedlicka

Este je moznost vymenit Myklukhu (stale otaznik pre mna) za Dvorskeho, ktory ma predpoklady byt hracom na osi, pripadne s tym, ze Kaslik by siel na kridlo v dvojke. Pri Oleksiim vsak verim, ze jeho prinos budu faceoffs.
05.12.2021 - 21:30:15
avatar
Reakcia na: penguin89, 05.12.2021 - 21:08:29
Adam Sýkora spadá do draftu 2022, tam je cut termín myslím 15.september 2004 a on je narodený 7-meho, takže tam bude úplne najmladším hráčom. Ale robí dojem ako necháva na ľade všetko, blokuje strely a vie prispieť aj ofenzívou. Jedlička to isté. Inak je vidno, že si aj videl nejaké zápasy týchto našich hráčov a nepíšeš len na základe štatistík. A k Filipovi Mešárovi - je to tak, váhal som či to mám napísať už ja, ale momentálne mu to fakt nejde. Dnes to bol najhorší zápas aký som kedy od neho videl a ani predtým to nebolo to pravé, tak hádam toto obdobie nejako prekoná. Ale keď vidím od niektorých predpokladané zostavy, kde majú Mešára vyššie ako Jedličku tak je mi proste jasné, že od nich nevideli v lige jediný zápas, asi toľko k tomu. Inak k nominácii, ja osobne by som bol spokojný, keby sa vymení Oliver Stumpel namiesto niekoho (Čiernik, Kolenič). Takto ma potom sklamalo to vyjadrenie, že sa to robilo čisto na základe výkonov a nominujú tam niekoho ako Stumpel...
∧ skryť ∧
Súčasná forma hráčov ako Jedlička, Demek či Kašlík sú určite prísľubom a je radosť na to pozerať. Súhlasím dokonca, že Mešár nehrá svoj štandard, keďže som videl približne 70% jeho shiftov v tejto sezóne.

Čo by som ale určite krotil je akýsi, ja to volám bokrošovský naratív, že existuje nejaká top6 a potom nasleduje hlboká priepasť v kvalite hráčov. Vzhľadom na náš depth vieme postaviť 3 absolútne rovnocenné formácie, ktoré sú okamžite interchangeable. Čiže preto je úplne v poriadku, že sa Jedlička môže objaviť v tretej formácii a Mešár v druhej. Dôležité je ideálne spojenie dvojíc a trojíc.

Pri ňom si viem predstaviť spojenie s Dvorským, prípadne experiment ako 1C, s tým, že potom neviem kam s Myklukhom. Samozrejme to je len môj názor, rozhodne RT.
05.12.2021 - 04:10:13
avatar
Reakcia na: cansvkfan, 05.12.2021 - 02:54:22
Ahoj všetci, Pochádzam z Kanady, narodil som sa slovenským rodičom a rozumiem len slovensky hovorenej reči a neviem písať, a preto musím používať google translate. Dúfam, že preklad je väčšinou správny. Sledujem všetky zápasy slovenských nádejí v severoamerických ligách a čo najviac zápasov hráčov v Európe. Toto fórum je jedno z mála miest, kde sa diskutuje o slovenskom hokeji, tak som si povedal, že sa zaregistrujem, môžem preložiť odpovede do angličtiny. Vďaka. Čo sa týka nominácie 2022, vidím to takto. 1: Slafkovský - Demek - Chromiak Netreba veľa vysvetľovania, Chromiak a Slafkovský spolu hrajú dobre vlani aj v zápasoch proti Čechom začiatkom tohto roka. Demek získal číslo 1 C, hrá PP a PK za Edmonton Oil Kings v jednom z najlepších tímov celej CHL. Vo svojom tíme je na druhom mieste v bodovaní a stále sa prispôsobuje pôsobeniu v Kanade. Dylan Guenther, celkovo ôsmy v minulom roku, má len 4 body navyše a dostane sa do hry s ďalším hráčom v prvom kole Neighbors. 2: Kašlík - Dvorský - Mesár Kaslík hrá dobre v QMJHL a vie skórovať, ďalší 2 sú viac nastavení hráči. Mladšia línia s Daliborom a Filipom, ale všetci vedia veľmi dobre korčuľovať. Viera - Myklukha - Jedlička Staršia skúsená línia, ktorá snáď môže poskytnúť nejaké sekundárne bodovanie, ktoré sme nemali od tímu 2015. Jedlička vyzerá, že sa stal oveľa lepším hráčom ako vlani. Pre mňa bol Myklukha lepší, ale jeho celkový vývoj ma stále sklame. Sýkora - Petrovský - Krajč Vidím, že pár tu by nezahŕňalo Sýkoru a Petrovského, to musí byť chorý vtip. Sýkora vie dobre korčuľovať a má dobrú obojsmernú hru, ak dokáže jednoducho udržiavať hru jednoduchou a dostávať puky hlboko a von z našej zóny, pomohlo by to. Petrovský je nevyhnutnosťou a verím, že by mohol v priebehu turnaja predbehnúť Myklukha ako 3C. Sledoval som každý zápas, ktorý tento rok odohral. Skvelá obojsmerná hra a stal sa aj fyzickejším, nebojí sa vyhrávať bitky na doskách. Pamätajte, že ako 1C for Owen Sound hrá proti niektorým z najlepších juniorských hráčov na svete ako Pinelli, Evangelista, Stranges, Othmann. Najlepšie draftové voľby, nie nejaké scruby. S hráčmi, ktorí budú o pár rokov v NHL, sa musí vyrovnať vždy v noci. Krajc je tam preto, lebo niet nikoho lepšieho. Je hovadina, že Čiernik nie je v tíme a nominovaní sú hráči ako Lasák, Štetka a Stumpel. Mal by som ho ako extra útočníka na obliekanie, ak zostúpime a budeme potrebovať ofenzívnejšiu hru, namiesto Sýkoru by tam mohol ísť on. Extra: Nemec, Stumpel (Dúfajme, že nevidno žiadny hrací čas) Stacha - Nemec Dvojica z minulého roka zostáva spolu. Kňažko - Kmec Kňažko, zháňač pukov sa hrá s fyzickým obrancom Kmecom. Kmec sem bezpochyby patrí. 10 bodov v 21 zápasoch vo WHL a jeho silnou stránkou je defenzívna hra. Stal sa z neho oveľa hladší korčuliar a celkovo ma uchvátil tým, ako hral. Petrovický - Bečár Petrovicky bol v Nórsku katastrofa, ale nikoho lepšieho nemáme a má skúsenosti z hrania z minulého roka. Becar bol na minulom WJC príjemným prekvapením, videl som ho a v USHL je v pohode. Dúfajme, že Fenes bude hrať v top 4 lotoch Štrbák - Groch Posledné párovanie, ktoré získa najmenší čas ľadu. Štrbák je dosť dobrý na to, aby tu bol a je lepší ako ktorýkoľvek iný ročník 2002 alebo 2003. Ofenzíva naozaj nie je jeho hra, on je skôr obrancom, ktorý posúva puk. Groch je tu ako Krajc, nikoho lepšieho nemáme. Latkoczy Beke Eliáš Na Latkoczyho sa bude veľmi spoliehať. Eliáš v nominácii na skúsenosti. Jeho čísla sú momentálne v USHL hrozné, ale hrá za jednu z najhorších obran v lige a je to liga s vysokým skóre. Čo sa týka plagátu, ktorý navrhoval Lasakovi hrať prvú líniu, to musí byť vtip. Lasák, Stumpel a Štetka by mali šťastie, keby si vybojovali miesto na sústredení Rakúska. Jeho čísla nie sú dobré, no nominoval by som Repčíka. V Lethbridge ho využívajú pre svoje obranné schopnosti a jeho tím celkovo nie je príliš dobrý. Navyše môže hrať ako krídlo, tak aj centrum, môže tiež skutočne korčuľovať a nebude šikanovaný ako tréneroví synovia spomenutí vyššie.
∧ skryť ∧
Very nice analysis and line-up. You displayed a solid knowledge and overview of Slovak team. Specially loved the comments about Petrovsky who might imo climb up the rankings prior to draft. When it comes to Myklukha, I reckon his contribution will be faceoffs in which he excelled back in last years WJC.

Really appreciate the effort you've put to the actual translation.


04.12.2021 - 18:52:02
avatar
Aby som aj nejakým spôsobom kontribuoval do diskusie, tak ponúkam aj môj aktuálny pohľad na formácie.

Latkóczy (Béke)

Stacha-Nemec(A)
Kňažko(C)-Bečár
Petrovický-Kmec
Groch-Štrbák

Slafkovský-Myklukha-Chromiak
Kašlík-Demek-Mešár
Faith-Dvorský-Jedlička
Sýkora-Petrovský-Krajč(A)
Lašák,R.Nemec

V útoku treba staviť na istotu, máme tam veľa variability a rýchlosti. Typológia a zohratosť hráčov musí byť na prvom mieste.
04.12.2021 - 18:41:58
avatar
Reakcia na: tadeasfox55, 04.12.2021 - 17:25:55
Za mna zostava takto (vyberam z nominacie): G: Latkóczy, Béke Chromiak - Myklukha - Lašák Kňažko - Nemec Slafkovský - Demek - Kašlík Stacha - Petrovický Mesar - Dvorsky - R. Nemec Bečár - Groch Faith - Jedlička - Krajč Bakala Fatul/Kmec Nahradnici : S. Rehak, Štetka, Fatul/Kmec Nezobral by som : PETROVSKY (hrac typovo do 1 a 2 formacie a na PP, nasa 1 a 2 formacia je dost kvalitna a nemyslim si ze by Servac bol jednoznacne lepsia volba ako napr. Slafkovsky/Chromiak/Kaslik, dal by som ho do pripravakov max. ale na zapasy sa uz bohuzial nezmesti) SYKORA (to iste) STRBAK (Za mna primlady hrac, v Norsku podaval dobre vykony, ale mali sme velmi velmi mladu zostavu (rocnik 2004/5) a nepride mi ze by Norska 20tka alebo Nemecky B tim 20 tky predstavoval obrovsku kvalitu, jednoducho to bol akokeby nabor a tryout hracov 2004/5 pred MSJ, nechapem absolutne preco vsetci obdivuju Strbaka, vo finskej 20 ma ani nie 0,5 boda na zapas, ak by mal, urcite by som ho zobral, pre toto mam napriklad takeho Kmeca v zostave, a to dokazuje v Kanadskej juniorke, keby ze je Maxim rocnik 2004 a ma lepsie stats ako teraz, urcite by bol lock do tymu, ale teraz ma este cas, a za mna pri jeho statistikach je tlacenica
∧ skryť ∧
Akoze pri vsetkej ucte k tvojej osobe, ale tento prispevok sa da vysvetlit len dvoma sposobmi. Bud si len obycajny nastrocny troll, ktory vyhladava pozornost tym, ze uploaduje do obsahovo kvalitnych diskusii absolutne s***** alebo, druha moznost, si abnormalne biased voci urcitym hracom, co len podciarkuje tvoju neznalost temy.

Prvy kol do oka je Lasak v prvej formacie a argumentovanie tym, ze 'je velmi dobre zohraty s Chromiakom a Myklukhom'. Si sa asi zasekol v case a si na HGC 2019. To, ze si Lasakov kamarat alebo rodina tu nikoho nezaujima a praveze to ublizuje samotnemu hracovi, ktory ma v tejto zostave max. na poziciu 13.-14.utocnika.

Nezmysly typu, ze Petrovsky a Sykora su hraci len do prvych dvoch formacii su len ceresnickou na torte tvojej stupidity. T
A tie dristy o Strbakovi.. Navyse, Rehak je v nominacii? Zeby dalsi kamarat?

Povazujem sa za kludneho cloveka, ale tvoj prispevok ma extremne vytocil.

Admin, kludne mozes neskor vymazat tento moj komentar. Ten uzivatela tadeasfox55 som uz nahlasil.
26.11.2021 - 17:23:13
avatar
Reakcia na: Miro51, 26.11.2021 - 15:27:13
No ja mam tiež relatívne silnú predtuchu že čiernym konom moze byt aj Maroš Jedlička pokial si formu udrží a vydarí sa mu aj Vianočný Šampionát. z ročníka 02/03 tam nikoho iného na reparát žial nevidím. Slafkovský, Nemec, Mešár 100%. Aleeeeee však. Absolutne som si neni istý či sa fakt časom v NHL aj presadia. Ja Vám neviem. Veľké sklamanie zatial medziročného napredovania.Ja tam nevidím veľký progres za posledny rok a mam z toho veľké obavy.
∧ skryť ∧
Stagnácia pri Nemcovi, Mešárovi a Slafkovskom? Poprosím nejakými dátami podložiť toto tvrdenie. Dojmy a pocity však nemajú žiadnu validitu. To ja môžem povedať, že sú to budúci ppg hráči NHL, lebo hrali atraktívny hokej na HGC alebo MS a páči sa mi ich progres.

Vo všeobecnosti ak niekto čaká od 17ročných chlapcov aby trhali tabuľky kanadského bodovania v akejkoľvek mužskej eu súťaži, tak odporúčam vrátiť sa do reality. V tomto ohľade si treba pozrieť historické porovnania a opýtať sa sám seba, či sme za posledných xy rokov mali talenty, ktoré boli schopné hrať prioritné roly v extralige. Čo sa týka fínskej ligy, vôbec byť v zostave.

Navyše existujú tu odborníci, ktorí sa tým živia a ktorí vravia, že v tomto okamihu všetci 3 patria do prvého kola. Ak by teda stagnovali, čo by tam robili? Alebo stagnuje celý draftový ročník?

To, či sa stanú títo a ďalší slubní chlapci hráčmi NHL záleží od nich, nie od toho, či prejdú draftom.
14.11.2021 - 18:44:04
avatar
No turnaj nam ukazal, ze vacsina z nominovanych absolutne nema na medzinarodnu scenu a to dokonca proti timom podobneho resp. nizsieho rangu. Hracom muselo by jasne, ze miest na WJC nie je vela, ale ich vykon nevyzeral tak, ze by chceli presvedcit trenerov.

V brane sa musime spolahnut na one man show Latkoczyho.

Z obrancov potesil maximalne Strbak, ktory ukazal viacej hokejoveho umu ako dalsich 6 obrancov dokopy. Nominacia hracov ako Zabka ci Stripai bol dufam len nepodareny experiment.

Knazko-Kmec
Becar-Nemec
Petrovicky-Stacha
Strbak

Co sa tyka utoku, tak Honzek, Kupco, L.Nemec, Kolenic, Krajc budu musiet mat zivotny kemp pred WJC inak, na zaklade dnesnej formy, typologie a hlbky v utoku tam nemaju co hladat. Naopak skvely turnaj Sykora, dobre obstal prekvapivo Danielcak.

Slafkovsky-Myklukha-Chromiak
Kaslik-Mesar-Demek
Faith-Dvorsky-Jedlicka
Sykora-Petrovsky-Baco
Ciernik

Snad viacerym tento turnaj otvoril oci.
11.10.2021 - 02:46:18
avatar
Reakcia na: Zidan, 11.10.2021 - 00:26:05
Mešár pre mňa osobne vždy bol 3.-5. kolový prospekt a myslím si to aj teraz. Slaf koniec 1. kola Nemec stred 1. kola
∧ skryť ∧
Aj ked som zastancom tvrdenia, ze pozicia v drafte nie je az tak dolezita ako napriklad neustaly progres hraca a ze draftove umiestnenia by sa nemali precenovat..tak som na 100% presvedceny ze na svete nejestvuje 96-159 lepsich hracov pre draft 22 ako Filip Mesar.

edit: 64-159

Ak by to niekto chcel porovnavat s takym Chromiakom, tak je to imo opat nemozne, nakolko pri nom opat negativne zavazila neucast na WJC a jeho nie najlepsie komunikacne schopnosti.

Chlapi, pockajme si na medzinarodne akcie, priznavam, ze mozno som trochu optimistickejsi, ale poznam tych chalanov, maju to v hlave upratane co implikuje potencial na neustale zlepsovanie sa.
10.10.2021 - 18:39:18
avatar
Reakcia na: Zámčan, 10.10.2021 - 18:18:38
Ja tu mám zas pocit, že to berieš ako samozrejmosť, že bude v prvom kole alebo aspoň v top 10 draftovaný, pričom ignoruješ minulosť. Aj Godlu tipovali experti, mnohí z nich do 2. kola, a hádaj čo, nebol draftovaný vôbec, a to bol MVP turnaja. Zato Svoboda áno. Trocha opatrnosti neuškodí a netreba to preháňať s optimizmom/brať ako samozrejmosť. Čokoľvek sa môže stať počas sezóny. A Honzeka s Mešárom prosím neporovnávaj. Honzek hral v minulej sezóne v extralige len 5 zápasov bez zisku bodu. Tímy striedal dosť často. Mešár odohral celú minulú a zatiaľ aj túto sezónu v extralige. Však ja som x-krát písal, že samozrejme že to nie je len o bodoch, ale keď má Slafko takéto suchoty, rozhodne mu to nepridáva. Najmä ak ho preradili do juniorky.
∧ skryť ∧
Minulost nema ziadnu korelaciu ci kauzalitu s umiestnenim Slafkovskeho ci hocikoho ineho v drafte 2022.

No a k tomu Godlovi len tolko, ze v druhom kole ho mohol vidiet akurat tak jeho agent, ale urcite nie ziaden expert. Ani porovnanie s Cajkovicom nie je najstastnejsie, lebo jeho pozicia mohla byt ovplyvnena prave tym, ze nehral na MSJ. To uz si radsej mohol vypichnut Ruzicku.

To, ze mu to nepridava je z logiky spravne, ale imo mu to neubera tolko, ako sa ty dommievas. Slafkovsky je prvokolovy material.

1 2 3 4 5

Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies