Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
00:30info
BOS
FLA
NHL live
03:30info
EDM
VAN
NHL live
12. 05.
kurzy
00:30info
BOS
FLA
NHL live
03:30info
EDM
VAN
NHL live
13. 05.
kurzy
01:00info
NYR
CAR
03:30info
COL
DAL
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

04.02.2022 - 21:59:01
avatar
Reakcia na: AgentHockey, 04.02.2022 - 21:31:50
Penquin89. Ja som nikdy nepopieral že Jedlička nie je prospekt pre draft (kľudne ma oprav alebo pripomeň), konštatoval som, že jeho draft nevidím reálne ako overagera zo slovenskej ligy (nie kvôli jeho výkonnosti). Budem len rád keď sa mu to podarí. Verím, že je to už dobre pochopené.
∧ skryť ∧
Nemyslím to zle a ani sa nechcem hádať, každý je totiž isto rád, že sa Marošovi tak darí. Ale keď si to sám žiadaš tak ťa kľudne opravím. Asi tak cca 10 stránok dozadu v tomto vlákne na konci novembra tu o tom začala diskusia, keď som označil Jedličku ako čierneho koňa pre draft. Ty si napísal, že z ročníka 2002 vidíš iné kone s maličkou šancou - Kašlíka, Latkóczyho. Takže Jedlička nebol pre teba prospekt pre draft a aj keď sa mu začalo dariť, tak si tu písal, že to netreba preceňovať, lebo hrá v slovenskej lige...

Tak ma zaujímalo, že či si už zmenil názor?
04.02.2022 - 20:31:44
avatar
Uzná už konečne AgentHockey, že Maroš Jedlička je úplne legitímny prospekt pre draft? Či nemáme to preceňovať? Ja si dokonca trúfnem povedať, že by nielen že mal byť draftovaný, ale mal by ísť aj v top 100, minimálne. Ja ho tu od novembra stále len chválim a chválim, ale už na tom turnaji v Nórsku som si ho proste zamiloval.
22.01.2022 - 13:25:36
avatar
Reakcia na: pupo, 22.01.2022 - 12:30:09
Mne sa na kvalde páčil zlepšil pohyb,preto pre mna nieje prekvapenie že ho zobrali. Produktivitu by mohol mat vyššiu to vidím presne jak ty,ale ta nieje asi všetko inac by brali Marcinka. Stále sa bavíme o troch hráčoch ktorých by si nebral a ne o polovičke ;)
∧ skryť ∧
Áno stále sa bavíme o 3 hráčoch, ktorých by som nebral a nie o polovičke, to máš pravdu. A tak to pri tých 3 hráčoch aj zostane Pretože si to nepochopil úplne správne, ak niekto povie, že je s nomináciou spokojný na 50% tak to nie je priamo úmerné tomu, že by vyhádzal 50% hráčov nominácie a nahradil ich inými, keby to bolo takto tak napíšem, že som spokojný na 0%.

Nemyslím si, že so Zuzinmi, Takáčmi, Daňami a podobnými hráčmi by sme mali šancu urobiť dieru do sveta. Osobne to cítim tak, že nahradenie tej trojice tou mojou by mohlo celkom zásadne zlepšiť naše šance na turnaji a to urobilo ten rozdiel, že som spokojný na 50-60%. Ale tak naša hra bude hádam stáť na iných hráčoch, tí kľúčoví v nominácii nechýbajú a potom ešte vždy predsa aj niekto z tých hráčov, čo ti do nominácie nepasujú môže príjemne prekvapiť. Takže som naladený na ZOH optimisticky
22.01.2022 - 12:12:13
avatar
Reakcia na: pupo, 22.01.2022 - 11:56:36
Lantosiho a Lisku som tam mal,Takaca a Zuzina ne,ale na 50-60% to urcite nevidim jak ty. Dano to tu má ťažké ale pre mna určite nieje prekvapenie že ho zobrali, nehodnotim jeho posledné MS a sezóny v zámorí ale to čo som videl v kvalde a pár zápasov Trinca.
∧ skryť ∧
Ty si spokojný viac preto, lebo si tu na tejto stránke ten najväčší Daňov fanúšik. Ja naopak jeho hre absolútne neviem prísť na chuť, naposledy som jeho hru ako tak bral ešte tak v roku 2015. Už sme spolu o Daňovi diskusie viedli, asi nemá zmysel teraz túto tému otvárať znovu... takže navrhujem, že Marka zhodnotíme po olympiáde áno? Ak príjemne prekvapí ja rád uznám, že si mal pravdu a jeho nominácia bola správna, ale bol by som rád, v opačnom prípade ak Marko nepresvedčí aby aj ty urobíš potom rovnako

Ale nemá ani 0,5 na zápas v českej lige v produktívnom lídrovi ligy Třinci, kde mu vytvorili podmienky v 1.útoku a aj presilovky, takže asi tak.
22.01.2022 - 11:42:35
avatar
Reakcia na: pupo, 22.01.2022 - 10:54:05
Jak by si to zložil keď si na 50% spokojný? Každý nechápe Lantosiho a asi aj Lisku, ale ináč je nominácia ok
∧ skryť ∧
Všetko na čo sa pýtaš, je napísané už v tom mojom príspevku. Takže ti to tu môžem akurát zopakovať :

Daňo, Zuzin, Takáč OUT
Lantoši, Skalický, Liška IN

Pre toto som napísal, že som spokojný na 50%, ale že možno o niečo viac. Keďže nominácie niektorých hráčov potešili, zvlášť tínedžerov, nebral som ako samozrejmosť, že tam budú.

Alebo ty si spokojný s nomináciou na 100% a považuješ prvú trojicu mojich "OUT" hráčov za lepšiu ako druhú trojicu nenominovaných hráčov? Asi nie. Tak vidíš. Ale v globále nominácia OK, aj keď o niečo lepšie to byť asi mohlo.
20.01.2022 - 17:18:03
avatar
Reakcia na: svk01, 20.01.2022 - 07:03:12
Použil si toľko "zaujímavých" argumentov, že v podstate ani neviem, či sa mi chce na to reagovať, ale skúsim. Ak si stotožnený s tým rankingom a je za teba fajn, ok veď o nič nejde je to tvoj názor a ja sa akurát s ním nestotožňujem. Ja som vyjadril svoj názor, že je to joke a joke to za mňa je, za tým si stojím, pričom dôvody som v skratke popísal v predchádzajúcom príspevku. Absencia Salomonssona v 1.kole je divočina a za mňa rozhodne patrí do 1. kola a s plnou vážnosťou je z môjho pohľadu TOP20 pick, i keď viem si predstaviť, že na drafte môže vzhľadom k potrebám jednotlivých tímov klesnúť aj trochu nižšie, nie však mimo 1. kolo. A čím ma zaujal? Keď ho porovnám zo 17-18 ročným Erikom Karlssonom, tak tam veľký rozdiel nevidím. Teraz zase, aby som nebol chytaný za slovo, že Salomonsson je nejaký druhý Karlsson, to netvrdím, ale Erik Karlsson v 17tich nebol o moc lepší ako je Salomonsson dnes. Je veľmi solídny two-way obranca, produktívny, s dobrými rukami, veľmi dobrým hokejovým IQ, dobrý korčuliar a v zásade mu nechýba nič, čo by mal moderný obranca mať. Smerom dozadu musí popracovať na sebe, ale nemám najmenšie obavy, že to príde. [code]Ja som ho videl hrať na turnajoch WJC-18 a HGC a čo som od neho videl to bola mizéria nad mizériu. Horšieho obrancu Švédi nemali[/code] Toto je za mňa bez komentára. Objektívne môžem potvrdiť, že HGC mu úplne nevyšiel, ale to v zásade skoro nikomu z obrancov v SWE tíme, s výnimkou Hävelida, ktorý bol nadštandardne produktívny a celkovo pôsobil veľmi dobre. Na 18kach ako underager mi teda nepripadal mizerný a najhorší švédsky obranca. Chýbala produktivita no herne absolútne nesklamal. Čo sa týka Nemca a Jiříčka, tak neviem, že by som spochybnil, že sú dvaja TOP obranci nadchádzajúceho draftu. Nemec je u mňa dlhodobo TOP obranca pre tento draft, čo v zásade konsenzuálne potvrdzuje naprieč celou sezónou. Nechápem ten argument, že Jiříček je českej národnosti a to sa tu nenosí ... what? to už je čo za argument? Jiříček je tvrdší obranca s lepšou strelou ako Nemec, to sú jediný dva aspekty hry, v ktorých predčí momentálne Nemca. Ak sa pozriem do budúcna, tak Nemec je pre mňa ďaleko väčšia istota. Jiříček nebude draftovaný v TOP5, jednoducho tomu neverím a nemyslím, že je to reálne. Určite to nemá nič s tým, že je to český obranca.
∧ skryť ∧
Tá moja reakcia na teba bola trochu neprimeraná, najmä teda v tom, že som používal prehnané výrazy. Takže za to sa ti ospravedlňujem. No tak proste máme na určitých hráčov prospektov mierne odlišné názory, to je úplne v poriadku a kto je pravde bližšie ukáže aj tak napokon iba čas. A áno, ja vcelku súhlasím s Pronmanovým rebríčkom a teraz najnovšie aj s McKenzieho. Rozumiem prečo pozície tých daných hráčov sú také aké sú.

Ak som pochopil, ty máš Slafkovského mimo top10 - písal si, že má potenciál tam byť, ale aktuálne mi z toho vyplýva, že tam nie je. Za to Salomonsson je v tvojom rebríčku jasne v 20-tke, zrejme aj pred Slafkovským. No a s tým súhlasiť nemôžem, ale názor ti neberiem. To, že Salomonsson bol mizerný boli odomňa silné slová, zas také to nebolo, len ma fakt ničím nezaujal. To Slaf v každom jednom zápase ukáže niečo, kde si poviem wow tak toto bolo ozaj dobré... a ešte jedna vec, porovnávať si obrancov k Erikovi Karlssonovi v jeho veku tiež nie je ideál, lebo Karlssonov následný development path bol úžasný a výnimočný a nie je teda vhodnou vzorkou na nejaké porovnávania.

A Jiříček, Nemec. To, čo obaja robia vo svojich ligách je výnimočné, historické. Žiadny iný ich mladý obranca predchodca v daných ligách nedokázal podávať podobné výkony, preto uprednostňovať niekoho z nich pred tým druhým mi príde neopodstatnené. Obaja sú výborní, jedineční. Jiříček je väčší, tvrdší a má skvelú strelu, to niečo znamená. Šimon má zas iné plusy, no kto je na tom lepšie si netrúfam povedať, páčia sa mi obaja.
19.01.2022 - 22:37:17
avatar
Reakcia na: svk01, 19.01.2022 - 18:25:42
Ja samozrejme Coreyho Pronmana poznám a rešpektujem ho, ale tento rebríček je jednoducho za mňa joke. Nechcem to tu nejak moc detailne rozpisovať, pretože je tam z môjho pohľadu príliš veľa diskutabilných vecí, o ktorých by bolo možné debatovať, ale skúsim vypichnúť to čo mi udrelo do očí asi najviac. Miroshnichenko je dnes hráč, ktorý je na rozhraní TOP10, u mňa osobne je na hrane TOP15, ale v žiadnom prípade nie je TOP3 pick. Opakovane som názoru, že Nemec bude draftovaný pred Jiříčkom a momentálne nevidím Jiříčka ako TOP5 pick. Slafkovský je za mňa vysoko a dlhodobo som názoru, že Nemec bude vytiahnutý pred ním (som Jurajov fanúšik, je to zviera, TOP10 potenciál áno, ale TOP5 v momentálnej situácii nevidím reálne). Savoie je limitovaný svojou výškou a už som tu svojho času písal, že jeho najväčší "problém" bude presvedčiť jednotlivé organizácie, že to "problém" nie je, inak si myslím, že Savoie je dnes komfortne TOP3 pick. Čo mi príde ako divočina je absencia Salomonssona v 1. kole. Inak potom sú tam ďalšie veci, ktoré nesedia napr. Nazar nízko, Zhilkin v prvom kole a pod.. Je to samozrejme môj subjektívny názor a veľa vecí sa môže v priebehu zvyšku sezóny zmeniť, ale nestotožňujem sa momentálne s týmto rebríčkom.
∧ skryť ∧
Za mňa je tento Pronmanov rebríček vcelku fajn. Hoci som od neho videl už viac úletov a môj názor na neho je pochybný, teraz by som ho nekritizoval.

Absencia Salomonssona v 1. kole? Možno tam patrí, nie som si tým ale istý, ale aby tu padali výrazy ako "divočina" alebo "joke", tak to ma zarazilo. Rád si nechám vysvetliť, čím teba a Termiho tak ohúril. Ja som ho videl hrať na turnajoch WJC-18 a HGC a čo som od neho videl to bola mizéria nad mizériu. Horšieho obrancu Švédi nemali, tiež si nedokázal vybojovať miesto v švédskej lige túto sezónu, takže ja fakt neviem... zrovna takému Jiříčkovi nesiaha ani po päty.

Jiříček s Nemcom sú z môjho pohľadu dvaja najlepší obrancovia draftu, po nich mám pocit tam nastáva mierny odstup. Doteraz by som dal mierny plus aj Jiříčkovi, no Šimon Nemec sa mi páči čoraz viac a viac, tak by som si mohol medzi nimi hodiť mincou. Obaja sú totiž výborní a zároveň rozdielni. Ich silné stránky sú úplne iné, v mnoho veciach je Jiříček od Nemca lepší, no to platí aj naopak. Nie som fanúšik českého hokeja, no objektívne musím uznať, že Jiříček je top5 pick, aj keď tu na tejto stránke sa to nenosí, lebo je Čech.
19.01.2022 - 16:17:30
avatar
Reakcia na: Zidan, 19.01.2022 - 15:18:18
Takže podľa tohto článku je Slafkovského strela "above NHL average" hej? :D
∧ skryť ∧
A prečo nie, ja to chápem, záleží od uhlu pohľadu. Či sa viac pozeráme na jeho strelu alebo na zakončenie, ono to nie je úplne jedno a to isté. Rezervy má v spôsobe akým zakončuje, v jeho prevedení, často nevolí najlepšie riešenia v zakončení, chýba tam taká tá nekompromisnosť. Inak ale jeho strela samotná má určite potenciál, spomeniem napr. jeho gól po one-timeri Nemcom na HGC, to bola riadna bomba.

A inak vďaka za ten článok, dobré čítanie
19.01.2022 - 14:53:30
avatar
Reakcia na: , 19.01.2022 - 13:26:30
Theo Kiss a T.Pobezal su top prospecty. Velmi zaujimavy vyvoj moze a bude mat Pitka. V obrane je to slabota, ale moze byt aspon spolahliva.
∧ skryť ∧
Tak, tak, súhlas. Ten veľmi šikovný chlapec o ktorom som písal, to je Tomáš Pobežal. Videl som ho hrať veľakrát a je skutočne talentovaný, určite z neho môže niečo byť. Aj keď sú tam ešte fyzické limity.

Thea Kissa som hrať nevidel, ale hej, podľa štatistík je určite tiež dosť nádejný a zaujímavý.
19.01.2022 - 01:17:57
avatar
Tak, tak tu treba ešte aspoň rok počkať aby sa to dalo reálnejšie zhodnotiť. Ale vyzerá to na slabší ročník, teda najmä oproti tomu na čo sme si zvykli teraz (ako Agent napísal, ročníky 2004 alebo 2005).
Ale zas úplne mŕtve to tam byť nemusí, napr. jedného útočníka tam vidím veľmi šikovného, hokejovým talentom aj na 1.kolo draftu potenciálne. Len zas, bude záležať ako sa fyzicky vyvinie, koľko ešte podrastie a tak, v tomto sa to môže podariť aj dosť, ale aj nemusí vôbec. Takže predikovať ešte nič nebudem.
18.01.2022 - 23:31:06
avatar
Tak s nomináciou som spokojný na 50%, možno o trochu viac. Brána dobré, obrana tiež, tu potešila nominácia Sama Kňažka, samozrejme aj Šimon Nemec, ale tak s tým som počítal viacmenej naisto. Horšie už je to s útokom, kde ma sklamalo nenominovanie mien ako, v poradí : Lantoši, Skalický, Liška.

Nomináciu Zuzina vnímam ako riadny ústrel, to by ma pred takým mesiacom nenapadlo ani v tom najdivokejšom sne, že sa tento hráč dostane do Pekingu. A samozrejme Marko Daňo, ja veru jeho hre absolútne neviem prísť na chuť a to myslím, že to oko na hráčov celkom mám.

Ale tak dám aj 2 pozitíva :

1. Slafkovský verím, že v tejto zostave by mohol a mal dostať šancu v prvých 2 útokoch.
2. Príde to len mne tak, že Samuel Takáč vyzerá na profile na eliteprospects ako čistý klon Sidney Crosbyho?
16.01.2022 - 18:30:40
avatar
Reakcia na: AgentHockey, 16.01.2022 - 18:01:57
Myslím že si tu všetci tykáme, aspoň ja s tým nemám problém ;-)
∧ skryť ∧
Netykal, do reakcie isto zahrnul aj mňa, pretože som tiež písal, že Savoieho do top3 nevidím. Títo nižší hráči ako Eklund, Rossi, Perfetti či Caufield boli všetci videní ako možní top5 kandidáti, no keď prišiel deň draftu, proste nastal mierny pád. Takže toto čakám aj u Savioeho, v mojich očiach je niekde medzi 5-10. miestom.

Skôr som zvedavý, kedy a či vôbec sa objaví nejaký oficiálny ranking, ktorý si dovolí nedať Wrighta na 1. miesto. Nemyslím si, že má pred ostatnými zas až taký náskok a tiež si nemyslím, že skončí práve on ako najlepší hráč z tohto draftu v budúcnosti. Zatiaľ by som ho ja ešte stále na tom 1. mieste mal, ale už so značným váhaním.
16.01.2022 - 15:47:47
avatar
Pozerám, že skoro v každej nominácii chýba Pavol Skalický. To akože prečo? Lebo mal nevydarené MS, jeden turnaj hraný takmer pred rokom? To pre mňa nie je argument.

Navyše on už na tie MS išiel s dohodou, že v ich priebehu opustí tím a pôjde na svadbu. To sa potom ťažko dá ísť na 100% keď viete, že nebudete do konca... navyše prišiel po oslavách titulu vo fínskej lige, nemal ani čas sa zohrať... to sú všetko veľmi špecifické okolnosti za akých hral minulý rok MS a je tu vami odpisovaný na základe jedného minuloročného turnaja. Vtipné...

Pritom hrá vo fínskej lige viac ako solídne, má skvelé fyzické parametre a zbiera aj body. Vo fínskej lige, tak defenzívnej lige, v ktorej nenájdeme hráča, ktorý by zbieral viac ako bod na zápas. Za mňa on jednoznačne na OH patrí, úprimne som dosť šokovaný, že vo vašich nomináciách tu absentuje.
16.01.2022 - 15:35:56
avatar
Reakcia na: MatejSVK, 15.01.2022 - 22:12:21
Nazor ti urcite neberiem, ale za mna Savoie aj napriek jeho vyske jednoznacne top 5 bez debat, a ja si myslim ze aj top 3 by mal byt... okrem toho ranking dobry :s04:
∧ skryť ∧
Savoie je podľa mňa hráčom, ktorý sa bude vyskytovať vo fans rankingoch vyššie než bude realita. Okrem AgentHockeya ste ho tu všetci zborovo dali na 2.miesto, no, mne sa to veru až tak nepozdáva. Neviem, či by som bol s takouto dvojkou draftu úplne spokojný ako GM klubu NHL, budú trochu otázniky ako mu to pôjde medzi seniormi.

Keď ho teda tu viacerí vidíte na to 2.miesto aj pri jeho výške (niekde 175-177 cm), tak by ma celkom zaujímalo, kedy hráč s takýmito parametrami bol potiahnutý v top3?
14.01.2022 - 01:30:21
avatar
Reakcia na: AgentHockey, 12.01.2022 - 22:31:56
Je možno dobré sa všeobecne odosobniť od fanatickej závislosti na góloch a bodoch (špeciálne v slovenskej lige) a od toho odvádzať pozície v drafte. Toto nikdy nie je pravidlo. Napriek tomu si myslím, že Jedlička spravil za 3 roky obrovsky progres, prajem mu to, ale v konečnom dôsledku je draft len číslo a výborným hráčom môže byť aj bez toho.
∧ skryť ∧
Myslím si, že som človek chápavý, ale tiež mi akosi uniká na čo tu chcel autor poukázať týmto príspevkom o Jedličkovi a o tom, že body sa v našej lige nemajú brať vážne? Jeho hra je výborná, zákonite teda začal zbierať aj body, takže nerozumiem úplne tejto narážke v tomto konkrétnom prípade...

Koniec koncov, ja som tu bol úplne prvý kto tu začal spomínať Jedličku, že sledujte ho, že nám tu vyrastá skvelý hokejista. A to ja hráčov neposudzujem podľa zisku bodov, ale podľa predvádzanej hry. Aj Jedličku som začal chváliť ešte v dobe, kedy jeho bodové štatistiky neboli zďaleka také oslnivé ako teraz, bolo to kvôli jeho zrejmej hernej kvalite, ktorá mi u neho bila do očí.
No a k tým bodom v našej lige, ak to teda nemáme brať vážne ako hovoríš, bolo by teda fajn si povedať, akí hráči v kategórii do 20 rokov historicky dokázali v našej lige zbierať body podobným tempom ako Maroš Jedlička.

Tu je zoznam : Marián Hossa, Gáborík, Šatan, Nagy, Surový, Bicek a približovali sa k tomu ešte Handzuš a Čiernik. Samozrejme prví traja menovaní boli iní level, oni to dokázali buď ešte v mladšom veku (Majovia) alebo ešte 2-krát takým tempom (Šatan).

Mimochodom čo spojuje všetkých hráčov z tohto zoznamu? Že všetci si zahrali NHL. Asi teda aj v tej našej lige sú tie body dôsledkom niečoho...

Tým nevravím, že Jedlička je budúci hráč NHL, ale ak takýto náš D+1 overager nemá prejsť draftom tak potom aký? Akého D+1 overagera sme mali niekedy lepšieho? To sa pýtam len obrazne, pretože aj keby tým draftom neprejde, tak sa nič nedeje, nie je to v jeho prípade smerodatné. Ibaže ak neprejde draftom on, tak potom už asi nikdy žiadny slovenský overager ak mi to vychádza správne
04.01.2022 - 23:26:10
avatar
Reakcia na: slovak, 04.01.2022 - 19:57:06
V súvislosti s Adamom Sýkorom som porovnal forvardov, ktorí boli draftovaní do NHL a vo svojej draftovej sezóne hrávali našu extraligu: Tomáš Tatar - 48 zápasov / 15 bodov (7+8) + brutálne MSJ Radovan Bondra - 15 zápasov / 4 body (2+2) + solídne MSJ ale bez bodu Martin Chromiak - 32 zápasov / 6 bodov (5+1) + neúčasť na MSJ Jakub Demek - 10 zápasov / 2 body (0+2) + neúčasť na MSJ Adam Sýkora - *23 zápasov / 8 bodov (4+4) + solídne MSJ ale bez bodu Ak by sme brali do úvahy herný prejav, potenciál a stats, tak Sýkora jednoducho musí byť draftovaný. Avšak o tom rozhodnú zodpovední.
∧ skryť ∧
Áno, toto je pekný prehľad a keď si uvedomíme, že Adam Sýkora je navyše vekovo najmladším dostupným hráčom pre draft, neverím, že by ostal len tak nepovšimnutý. Zvlášť keď vidím jeho prístup k hokeju, dáva do toho úplne všetko a svoje výborné výkony si užíva. Od Filipa Mešára je o 8 mesiacov mladší a ten výkonostný rozdiel zas podľa mňa až taký výrazný v prospech Filipa nie je.

U Mešára si nedovolím odhadovať jeho umiestnenie na drafte, tam to môže dosť výrazne lietať, viem si predstaviť všetko od 20. až niekde po 80. miesto, takže dúfam v pre neho úspešnú druhú polovicu sezóny. Slafkovský a Nemec sú svoj vlastný level, v mojich očiach jasní 1st rounderi a obaja v jeho prvej polovici.

Inak dobré zhrnutie k draftu napísal detoan, súhlasím s jeho výberom hráčov, ktorí majú šancu a som zvedavý, či sa k nim ešte niekto v druhej polovici sezóny pridá. Zatiaľ však akosi nikoho nevidím, ale možno nás niekto prekvapí (Repčík? alebo niekto iný).

Trochu off-topic, k draftu 2023 vidím dobré šance pre jedného obrancu s kvalitnými tools, jeho hra a potenciál sa mi naozaj páčia. Je ním Leo Eperješi

02.01.2022 - 18:40:38
avatar
Reakcia na: MatejSVK, 02.01.2022 - 16:36:19
Povedz mi úprimne na čo sa hrá hokej (len tak sa pýtam) na žŕdky?, prepáč zabudol som moja chyba... s Nemcami sme hrali na prípraváku ako si písal, tam môže byť kľudne, na MS už nie, tvoja správa v tomto smere úplne zbytočná, napísal si to o čom všetci vieme, a ešte si dodal že keď dá niekto žŕdku tak je to to isté ako keď dá gól :LOL:
∧ skryť ∧
No, v prvom rade by si mal trochu vychladnúť. Potom mi tu vkladáš do úst slová, čo som nikdy nepovedal/nenapísal Aj mňa sklamalo ako každého z hráčov, fanúšikov, že zrušili WJC-20, ale čo sa dá robiť, už to nezmeníme a život ide ďalej

Ja som len naznačil, že keby Slafko namiesto tých 2 tyčiek dal 2 góly, bol by tu pre teba hrdinom a rozdiel medzi tyčkou a gólom je centimeter. Takže ja na základe tohto určite nejdem zavrhnúť 17-ročného hráča, navyše viem aká je jeho kvalita a som si istý, že som Slafka videl hrať viackrát ako ty. Isteže zakončenie potrebuje zlepšiť, ale tiež neverím, že bude v ňom mať toľko smoly ako v 2021. Jeho herný potenciál je však obrovský a nezobrať takéhoto prospekta na ZOH by bol z môjho pohľadu hriech.

Ako pozerám, v tvojom ponímaní sú vyššie ako Slafkovský hráči ako Bakoš, Liška, Regenda či Holešinský. To potom asi my dvaja spolu veľa toho nevydiskutujeme
02.01.2022 - 16:29:15
avatar
Reakcia na: MatejSVK, 02.01.2022 - 13:50:15
Simon Nemec áno, Slafko nie.... lebo bol NEEFEKTÍVNY, prosím vás, pochopte to... furt všetci píšu že "nech nazbiera skúsenosti", nech ich nazbiera na Švajčiarskom pohári!.. nie na ZOH alebo MS! Šimon Nemec je výnimka, ten hrá ako skúsený harcovník, preto je tak vysoko v drafte lebo všetci hovoria "he is very mature for his age", preto by tam mal byť... nie Slafko ktorý je neefektívny a nehrá tak fyzicky ako by mal... keď chceme "zbierať skúsenosti" na ZOH, tak rovno postavme dorastenecký tím... povedz mi prosím ťa ako si zastal miesto Slafko? Áno vytváral si šance ale prd z toho dal, kebyže ho takto využijú na pripravákoch tak by si zvykol a dal by už aj gól, len Mirko Šatan spal a dal ho až na MS, kde sa nemá čo učiť...radšej tam mať hráča čo využíva šance a nemusí si ich vytvárať...Juraja dať ako 13. útočníka je ešte ok, to ešte prehltnem, ale nie TOP 9 ako hrával na MS.... Ďakujem
∧ skryť ∧
Čo je toto za príspevok?! So strašne horúcou hlavou napísaný...

Slafkovský mal v príprave proti Nemcom 1+1, proti USA či Švédom vypracoval veľa šancí pre spoluhráčov, to už že ich oni zahodili nie je jeho chyba. Áno, aj on sám niečo zahodil alebo nezakončil ideálne, ale napríklad trafil aj 2 žŕdky. Keby to neboli 2 žŕdky, ale 2 góly, tak by tu bol pre teba Boh, to som si takmer istý.

Slafkovský hral v Kanade určite dobrý hokej, to bolo pre mňa podstatné vidieť. Na ZOH rozhodne patrí, on aj Šimon Nemec. Z ďalších hráčov do 18 rokov však tam už nevidím nikoho, že by bol už na takýto turnaj pripravený.
28.12.2021 - 17:32:17
avatar
Tak po dnešnom nočnom zápase ja osobne sklamaný som nebol, len smutný. Chlapcom sa nedalo nič vyčítať a ja radšej uvidím takúto prehru, kde s našim mladým tímom obohráme Švédov než ako keby sme nejako náhodne vyhrali 2:1pp a súper by nás točil. Hoci áno, chcelo by to už aj nejaké body a s Rusmi verím, že už to príde.

Prejdem k hodnoteniu hráčov.

X-krát som tu písal, že Maxim Štrbák ešte nemá na šampionáte čo robiť, že bude poriadne horieť, hoci talentovaný je.
Pozdravujem všetkých, ktorí tu tvrdili, že do zostavy jednoznačne patrí, tak tu vidíte výsledok. Včera bol po 2 minútach ice-time stiahnutý z hry, žiadne iné mužstvo tu 16-ročného obrancu nemá, toto bol z našej strany úlet a Maxima je mi ľúto.

Slabé výkony predviedli Lašák a Bakala - ten bol dokonca hrôzostrašný, ale to sa tak nejak dalo čakať. Prvé dva obranné páry máme výborné, v tom treťom má hrať samozrejme Bečár s Kmecom.

Sklamaním sú zatiaľ pre mňa dvaja útočníci Kašlík s Faithom, od nich som nevidel ešte dobrý moment, snáď sa zobudia.

Zbytok môžem len chváliť za predvedenú hru.

Brankár Latkóczy je pre nás oporou, excelentne hrá v obrane Kňažko, dnes v noci boli skvelí aj Nemec s Petrovickým, Stacha hrá tiež dobre.

Z útočníkov je najlepší, resp. najviac hokejový Slafkovský, on je naozaj generačným talentom nášho hokeja, hoci produktivita tam nie je a verím, že už si tú smolu čo má v celom roku 2021 vyčerpal. Ale nie je to len smolou, to zakončenie on aj Šimon Nemec obaja nutne potrebujú vylepšiť.

Martin Chromiak má samozrejme nespornú kvalitu, ukázal to aj 2 gólmi, no jeho dnešný výkon dobrý nebol. Strašne sebčil, netriafal puk, nehral tímovo, takto by to vyzerať nemalo.
Inak musím pochváliť Myklukhu, u neho vidím zrejmé zlepšenie za posledný rok. Pekné momenty majú aj Jedlička s Dvorským, ktorého hlavná sila je zatial na presilovkách.

Ďalej mi tu ešte mnohí písali, aký je pre nás Servác Petrovský kľúčový hráč, a že je úplne "must go" hráč. To boli samozrejme ďalšie nezmysly, momentálne je tam, kde objektívne patrí - 4.útok. Jakub Demek je momentálne určite lepším hráčom.
07.12.2021 - 23:56:43
avatar
Reakcia na: Zámčan, 07.12.2021 - 22:42:04
No tak na ten zápas sa nesmierne teším. Ak McDavid dokáže prejsť cez skúsených harcovníkov z NHL, tak sa neviem dočkať, že čo urobí s Číňanmi. Aj Draisaitl si z nich urobí tréningové kužele. Úprimne, ja som naozaj prial tým Nórom, aby na úkor tejto nehokejovej krajiny išli na olympiádu, no nemôžem poprieť, že na druhej strane sa teším na tie výprasky. Čínu bez väčších problémov porazí Chorvátsko, Španielsko a aj Austrália, ale Kanada? Na to sa naozaj teším.
∧ skryť ∧
A ja len dodám, chvalabohu, že sme v auguste zvládli ten superťažký rozhodujúci zápas s Bielorusmi a sme v Pekingu. Keby nie, tak by sme my boli v pozícii Nórov a čakali, či na olympiádu vezmú napokon Čínu alebo sa uvoľní miesto pre nás. A dnes by sme sa dozvedeli, že nikam nejdeme a budeme sa tam musieť pozerať na tie dvojciferné debakle Trošku sklamanie by bolo

1 2 3 4 5 6 7

Krátke správy
Najnovšie články
Ramsay: So Slafkovským sa pozhovárame. Chceme, aby sa sústredil len na hokej Nemal ho urobiť? Slafkovský hodnotil zápas a vyjadril sa aj ku gestu MS 2024: Slovensko potvrdilo úlohu favorita. Pripísalo si prvé tri body! Slafkovský bavil a aj spustil kritiku: Detinský v oboch zápasoch? + video Ak Slovensko pôjde po medailu, bude to vďaka týmto dvom hráčom, znie zo zámoria Slovensko robí zmeny v zostave. Pomôže dohovor za zatvorenými dverami? Slafkovský je na MS v rovnakej skupine ako Bedard. Urobí ďalší krok k špičke? Hedman vstupuje do leta s otáznikom. Naplní sa jeho plán? V ktorých tímoch by mohol skončiť hviezdny Marner? Sú toto štyri najhoršie mená, aké môže mať Utah? Pekarčík skóroval vo finále. Na dosah titulu je však jeho krajan! + video Je sezóna Marchanda v ohrození? Tréner Bruins tvrdí, že zákrok bol úmyselný + videoZahral si v Sérii storočia, získal Stanleyho pohár: Zomrel bývalý hráč Toronta Sýkora spoznal súpera. Zahrajú si v divíznom finále proti sebe aj Slováci?Colorado zažilo najvýraznejšiu prehru, život Hurricanes visel na vláskuNHL naživo: Koniec pre Hurricanes? Pôjdu do vedenia hviezdy z Dallasu?Slafkovský i Pospíšil medzi najlepšími hráčmi prvého dňa MS v hokejiRangers môžu dnes dokončiť Hurricanes. Ak sa im to podarí, napodobnia Gretzkého OilersPospíšil si to predstavoval inak, Regenda má recept na úspech. Slafkovský: S*re toNeúspešný debut Honzeka, traja Slováci oslavujú postup! Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies