Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
28. 04.
kurzy
20:30info
COL
WPG
NHL live
23:00info
NSH
VAN
NHL live
02:00info
WSH
NYR
NHL live
04:30info
LAK
EDM
29. 04.
kurzy
01:00info
FLA
TBL
03:30info
VGK
DAL
«

Komentáre:

Montreal ho vykúpil zo zmluvy, Boston o neho prejavil záujem

matoolotr Ignorovať17. 10. 2020 18:56
HALOO, spamatajte sa, Don Sweeney a spol! Dajte radsej offer sheet na Cernaka a Sergaceva (staci ak by do Bostonu siel 1 z nich) a podpiste za milion Zdena do tretieho paru + ako specialistu na oslabenia.
Užívateľovi Panzerschreck sa páči tento príspevok.
amarilda Ignorovať17. 10. 2020 19:27
..a to ihneď !!!! sofort
Vinidi Ignorovať17. 10. 2020 20:10
Posilu do zadných radov potrebujeme. Cháru verím, že podpíšeme, tam asi nie je o čom. Ohľadom Černáka, on je RD a tých mame dosť, Potrebujeme hlavne LD čo je Sergachev. Ja by som uvítal aj Černáka nakoľko by sa pri Zdenovi vedel vypracovať na, no, ďalšieho Zdena. Problém je, že máme Carla, čo je podľa mňa typologicky podobný hráč ako Erik. Ďalšia vec je, čo by sme boli schopný Sergachevovi ponúknuť, tiež na tom finančne nie sme bohvieako. A posilniť by sme potrebovalo aj útok.
matoolotr Ignorovať17. 10. 2020 20:19
ked Krug sa ukromnil a vzal 6.5mega, tak Sergacevovi by mohli stacit take 4. No a co sa utoku tyka, tak s tzm sa neda nesuhlasit. Bolo by dobre keby DeBrusk podpisal za rozumne peniaze a zacal KONECNE naplnat svoj potencial.
Užívateľovi Vinidi sa páči tento príspevok.
Pens Ignorovať17. 10. 2020 20:35
Pravdepodobná Top 9 Bruins v nasledujúcej sezóne: Marchand - Bergeron - Pastrňák, DeBrusk - Krejčí - Kaše, Bjork - Coyle - Smith.
Užívateľovi Panzerschreck sa páči tento príspevok.
Pens Ignorovať17. 10. 2020 20:57
... inak v poslednom období tu bolo na moju osobu napísaných pár otázok. Ospravedlňujem sa, ale mal som teraz hektické obdobie a nie vždy som časovo stíhal. Skúsim sa polepšiť.
Dany Ignorovať17. 10. 2020 21:33
Hymy ta v jednej z otazok pekne nahradil
Vinidi Ignorovať17. 10. 2020 22:51
Som osobne zvedavý na Smitha, teoreticky by mohol hrať aj v druhej lajne. Ďalší otáznik je Kashe, zatiaľ neukázal to čo by sme od neho očakávali. Coyle by si mal zaslúžiť tých 5,25mil lebo bodovo je priemer (3mil), aj keď popravde sa mi jeho hra páči. A 4-tá lajna, Lindholm, Kuraly, Wagner, by mohla byť slušná, aj keď....
matoolotr Ignorovať18. 10. 2020 14:30
Kuraly podla mna pohode moze byt hracom do tretieho utoku - jeho plusom je to, ze vie hrat aj na kridle aj centra (rovnako ako Wagner BTW) a keby hral v tretej lajne, tak bodovo hravo predci Coylea, ktory jhe dost preplateny
Krátke správy
Najnovšie články
Mešár je pozadu: Nehovorím, že sa do NHL nedostane, ale má problém, tvrdí expert Expert považuje Slafkovského sa nedotknuteľného. S Montrealom spája útočné hviezdyČernák nepoľavil v dôraze: Viedol zápas, vedie ligu a je už pred Hossom + videoPotenciálne posily Slovenska si sezónu v AHL predlžujú. O osude jednej z nich sa rozhodne dnes Repčík skóroval a jeho tím je opäť bližšie k finále! + video Špičkový turnaj v Česku: Súper Slovenska v skupine sa teší na veľkú posilu z NHLNylander sa vrátil do akcie, ale zápas nedohral Matthews Každý raz skončí: O konci kariéry sa už rozhodol aj Jaromír Jágr!Tampa prekvapila návratom obrancu, fanúšikovia mu pripravili veľké ovácie + video Černák vyhral zápas o prežitie, drámy na Long Islande a v Las Vegas, ďalší tím má mečbalCapitals vypadol pre zápas o prežitie obranca. Zažije debut Švéd?Obranca Predators bude absentovať, útočník dostal trest od NHL + videoŠťastie v nešťastí: Vyzeralo to hrôzostrašne, ale rezná rana obrancu Jets nie je až taká vážna Pospíšil ohúril rýchlosťou. Štatistiky hovoria jasne: V tíme je kráľom! Dvorský nechcel klamať, hovoril o sklamaní. Obráti sa reprezentácii v budúcnosti chrbtom? NHL naživo: Koniec sezóny pre NY Islanders a Tampu Bay?Veľká dráma v súboji slovenských brankárov rozhodla sériu. Slovensko má istého šampióna Slovenskí juniorskí reprezentanti zažili úspešný vstup do finále konferencie + videoPosledný súper Slovenska v skupine zverejnil zostavu na MS. Nechýba v nej ani hviezda Sabres Ďalšie zámorské posily pre Slovensko sú k dispozícii!Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies