Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
05. 05.
kurzy
22:00info
NYR
CAR
NHL live
01:30info
DAL
VGK
NHL live
06. 05.
kurzy
02:00info
FLA
BOS
«

Komentáre:

Toronto opäť vynulovalo McDavida a spol., Stone nazbieral päť bodov

Neexistujúci používateľ 02. 03. 2021 09:09
taktika toronta - proti oilers nesmie chytať jednotka v bráne...výsledok? 2x výhra na nulu ... Hviezda večera Stone, klobúk dole takto otočiť proti rozbehnutým hráčom Wild...a na mojich hráčov z Denveru nemôžem mať pekné slovo, 0:2 a sme majstri sveta, bum prask 6:2, veľká škoda že pred zápasom vypadol aj Byram zo zostavy + Makar bol otázny a už ani ďalší zápas nebude hrať...dnes sa vyhrať nedalo, žraloky to trhali doslova do písmena ;)
Maple Ignorovať02. 03. 2021 09:45
Len dodám, že Leafs vynulovali rovnakého súpera v back-to-back zápasoch prvýkrát od novembra 1954 kedy sa to podarilo proti Red Wings
mysterio Ignorovať02. 03. 2021 10:14
s dvojkou a trojkou v brane, bez Matthewsa a vynulovat 120min McDavida a Draistaitla, not bad
Užívateľovi Maple sa páči tento príspevok.
catsfan Ignorovať02. 03. 2021 12:09
Takže zase sme hrali iba posledných 20 minut a zase sa nám pripomenul Trocheck... Neviem, ale začínám mať obavy o našu hru. Hrať by sa malo 60+ minut a keď už strielame ako o život, nemali by sme robiť hviezdu z každého priemerného brankára. Presilovky ani nechcem rozoberať, tá herná činnosť je jedna veľká tragedia zatiaľ.
Pens Ignorovať02. 03. 2021 13:44
Úspešnosť využitia presilových hier stúpla oproti minulej sezóne o 3,7% a početnosť nezblokovaných streleckých pokusov zase o 21% oproti priemeru (hlavne z tých najnebezpečnejších miest na skórovanie). Dokonca Florida Panthers majú najvyšší počet očakávaných strelených gólov v prepočte na 60 minút hry v celej NHL v tejto hernej činnosti ! V čom je problém ?
mike10 Ignorovať02. 03. 2021 15:12
Ta statistika presiloviek o ktorej pises pens je trosku skreslena lebo na zaciatku sezony sme mali velmi velku uspesnost. Zatial co v poslednych zapasoch ich hraju otrasne. Vid minuly zapas ked carolina isla trikrat sama na brankara v jednej nasej presilovke!
Užívateľovi catsfan sa páči tento príspevok.
Pens Ignorovať02. 03. 2021 20:28
Od polovice februára klesla úspešnosť využitia presilových hier o 17% ! Napriek tomu po tomto dátume vyprodukujú v prepočte na 60 minút hry v tejto hernej situácii o vyše 26 striel na bránku viac, vyše 12 príležitosti na skórovanie, vyše 6 z tých najvýhodnejších pozícii a očakávané strelené góly stúpli zo 7,39 na 9,46. Počet gólov však výrazne poklesol vďaka úspešnosti streľby zo 21,57% na 7,14%. Preto sa pýta, kde konkrétne vidíte problém.
Užívateľovi catsfan sa páči tento príspevok.
catsfan Ignorovať02. 03. 2021 21:15
Wow No ja až takým odborníkom na čísla nie som, ale vidím to na ľade, na presilovkách sa tím trápí a dáva málo golov nato koľko vyšle striel... pokles formy je značný hlavne u Huberdeaua, ale ani Verhaeghe nehrá tak ako na začiatku sezony. Duclair ešťe stále nedáva goly, a Barkov to sám neutiahne.
Krátke správy
Najnovšie články
Preview: Dnes začínajú boje v 2. kole play-off. Na východe nás čakajú zaujímavé sérieNylander sa neubránil nadávkam. Je presvedčený, že s jadrom Leafs problém nie jeS týmto môžete počítať u Mešára, tvrdí expert a poukazuje na vedúcu pozíciu Slafkovského NHL zverejnila rozpis 2. kola play-off v rámci Východnej konferenciePrekonal vzácnu rakovinu, získal Mastertonovu trofej. Teraz by mal odísť z NHL Matthews i bývalý víťaz sú medzi finalistami na Lady Byng TrophyKľúčový hráč Hurricanes sa nepripojí k tímu v prvých dueloch druhého kola Utah podpísal zmluvu so švédskym krídelníkom Tatar: Teraz sa musíme sústrediť na iné ako na zmluvy. Američanom pohrozili Matthews sa vrátil, ale: Pastrňák v predĺžení zápasu č. 7 zavrel kritikom ústa!Zámorská posila Slovenska príde rovno do Ostravy. Bude to natesno AHL: Výsledky sobotných zápasov play-off Fehérváry: Som šťastný špeciálne za Slafkovského. Je top hráčom NHL Budúcnosť slovenského útočníka v Pittsburghu? Pravdepodobne žiadnaKde by mohol skončiť Stamkos? V Detroite či po boku Slafkovského? Začala ďalšia séria, Slovák v nej bodoval. Ďalší zbieral „mínusky“+ videoBlíži sa ten čas: Anže Kopitar zváži koniec kariéry Účasť na MS ohrozená? Posila Slovenska z NHL utrpela zranenie!Matthews robí pokroky. Vráti sa do hry v zápase číslo sedem? Slovenský útočník oslavuje: Jeho tím postúpil do finále QMJHL! + videoZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies