Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
13. 05.
kurzy
01:00info
NYR
CAR
NHL live
03:30info
COL
DAL
NHL live
14. 05.
kurzy
01:00info
FLA
BOS
NHL live
03:30info
EDM
VAN
NHL live
«

Komentáre:

Fehérváry: Sezónu som končil v bolestiach, NHL pre mňa bude vždy viac

YoZo8 Ignorovať01. 06. 2023 14:29
Nebolo to tak dávno čo tu niekto písal že Martin je správny líder a že raz bude kapitán SK repre. No ja si myslím, že Martín sa na kapitána vôbec nehodí. Presne takéto vyjadrenia by si mohol odpustiť hovoriť aj keď je to pravda. Martin je síce výborný obranca, no ako sa zdá nie je to žiaden SVK srdciar. On a jemu podobní už asi zabudli ako im repre pomohla. Hokejevo ho síce vychovalo Švedsko, no práve repre ho zviditeľnila. Je smutné, že sa naši hokejisti takto správajú. Darmo, zlatí chlapci chodili do repre, lebo chceli dosiahnuť úspech, no títo mladí chodia len keď sa im to hodí a keď je zaujímavá destinácia šampionátu.
Tento príspevok sa nepáči 3 užívateľom: Gwynbleidd, Kiks, Radik1104.
Kiks Ignorovať01. 06. 2023 19:35
Počúvaš sa čo si napísal ? Aj si to čítal, či iba titulok? Je možné, že to o tom budúcom kapitánovi repre som písala ja = myslím si to naďalej a po tom čo som si prečítala celý tento rozhovor (nie tento úryvok) tak ešte viac. 1. Prečo sa Fehy na kapitána nehodí ? To že na to má predpoklady už ukázal opakovane ako líder juniorských repre a aj ako líder tej našej obrany minulý rok. Okrem toho nebol to náhodou Fehy, kto bol kapitán u mužov ako 18.ročný ? Ak niekto z našich mladých hokejistov má tieto predpoklady tak je to Martin. Stačí si ho občas vypočuť, či si niečo prečítať = tak hlavu na správnom mieste by malo mať viac ľudí v jeho veku a ani o jeho vzťahu k repre by potom nebolo pochýb. Fehy má rozhodne mnohé ľudské aj hráčske kvality na to, aby raz mohol potenciálne byť lídrom repre. 2. Martin Fehérváry nie je srdciar ? Ten chlapec reprezentoval v každej repre od 15 rokov keď nehral v klube ! Minulý rok doletel za 2 dni, vynechal aj tímové meetingy a dokonca aj párty ktorú si mohol v pokoji užiť ak by mu to bolo jedno = všetko preto aby to stihol ! Chalan má v 23 rokoch za sebou koľko repre zrazov na veľkých turnajoch naprieč kategóriami ? 8-9 ? V tomto rozhovore zaznela aj veta úspech z repre je jeden z mojich najväčších snov btw ! Toto sú také kecy Prečo lebo raz neprišiel ? Po sezóne kde mal 2 zranenia, jedno aj väčšie a na jej konci zjavne tiež nebol fit ? Navyše bez zmluvy ? Jasné, že neprišiel, bol by veľmi hlúpy ak by v 23 rokoch niekam išiel nie naopak. Či čo on drel od 4 aby prišiel do repre a zahodil, čo si vydrel ak by sa mu nedaj bože niečo stalo ? A repre by to nejak pomohlo z dlhodobého hľadiska ? A načo by jej bol keď mal problém aj korčuľovať = akokoľvek výborný obranca to je, polovičný je ti na prd. 3. Tie kecy o tom ako jemu repre pomohla ? Ak niekto v tejto krajine pomohol SVK hokeju viac ako ten hokej jemu, tak sa volá Martin Feherváry. Ozaj veríš tomu, že Capitals si Maťa vybrali vďaka repre ? Prosím ťa. Na druhú Švédsku ligu v roku 2017-2018 chodilo 10x viac skautov ako na našu junorskú repre ! Tímy NHL ho mali vyhladnutého dávno predtým ako ľudia ako ty (čo sa hrajú na veľkých odborníkov prázdnymi rečami) na Slovensku zistili kto je Martin Fehérváry. 4.Zlatý chlapci chodili do repre ale buď to boli už hviezdy NHL, etablovaný hráči alebo hráči čo v nej ešte vôbec nehrali. Navyše neboj aj oni tam chodili práve pre vidinu úspechu = či čo myslíš, že bola ta motivácia ?! Ale aj tí neprišli vždy = chodili keď im to klub, situácia a zdravie dovolili ! Asi len krátka pamäť.......... 5. Martin chodil do repre vždy presne preto, že mu šlo o nejaký úspech. Ak je nejaký príklad hráča, čo reprezentoval vždy poctivo a rád tak je to Fehy ! či na to už sa zabudlo, lebo 1x pre objektívne dôvody chýbal ? Takúto s prepáčením blbosť som veľmi dlho nečítala.
Tento príspevok sa páči 3 užívateľom: *Erik*, Radik1104, Fidel72.
YoZo8 Ignorovať01. 06. 2023 22:56
Hlavne by som poprosil o pokoj. Ten cely rozhovor som čítal aj ja, takže pohoda. Nikde som nenapisal že mi vadí ze neprišiel tento rok reprezentovať. To vobec. Ak mal adekvátne dôvody, tak to chápem ale sama si skús odpovedať, že ak by postúpili do play off, tak či by hral. Ale tak je to stále aj u iných, takže nič vynimočne sa nestalo. Jedine čo mi vadi je to čo povedal - NHL bude pre mna vždy viac ako reprezentácia. Možno je to o slovíčkach ale si neviem predstaviť, žeby toto povedal priamo do eteru Šatan, Bondra alebo Palffy. A ja viem, že NHL je pre neho viac, kedže tam chce byť hviezda a zarába tam peniaze, no ak som nejaký reprezentant, tak by som mal mať aj vyjadrenia hodne reprezentanta. Nie nadarmo sa hovorí, že najcennejší dres je ten reprezentačný. Ale pre našich mladších NHL hráčov už asi nie je. Si pamätám ako Peto Bondra raz povedal, že Stanley cup oslavuje jedno mesto, no titul MS celá krajina. Taktiež je dosť dôležite čo Martin povie pre slovenské a čo pre americké média. Lebo teraz to vyzerá tak ako keby slovenskou reprezentáciou pohŕdal. To či je niečo dlžný repre alebo nie je otázne. Čo sa týka jeho reprezentovania vo viacerých veciach máš pravdu, jemu repre nepomohla tak ako Slafkovskemu resp. Nemcovi to určite. No darmo by hral dobre len v klube ak by v repre neukázal resp. nepotvrdil svoje kvality aj na medzinárodnom poli.
Kiks Ignorovať01. 06. 2023 19:36
On a jemu podobní sú btw kto ?
YoZo8 Ignorovať02. 06. 2023 00:06
Myslel som hlavne mladšiu generáciu. Menovite Ružička, Studenič, Tatar tiež nechodil pravidelne aj keď minulý rok bol. Pánik bol v repre tiež po "sto rokoch" a to tiež až potom keď už nebol v NHL. Snáď sa ešte niekedy dožijeme, že naši budú tak radi reprezentovať ako napr. najväčšie švajčiarske hviezdy. Tí nemajú problém prísť do repre aj po ťažkej sezóne a nevydarenom play off.
Kiks Ignorovať01. 06. 2023 19:53
Sorry poslalo sa mi to samo po 1 vete! Feherváry rozhodne nie je typ, čo by reprezentovať nechodil ....a ani ten, čo by si vyberal kde áno a kde nie. A nemám ani dojem, že by zo seba išiel robiť hviezdu ! To, že povie, že klub je pre neho viac ako repre ? 1. Klub ho platí = tam ma odvádzať maximálne výkony a má to byť jeho priorita. Svoje top výkony má odvádzať v 1 rade tam. Do NHL patrí a boh by dal aby tam odohral ešte zo 15 rokov. 2. V klube drie 9 mesiacov pre nejaký úspech v najťahšej lige na svete, kde sa málokto vôbec dostane. Áno udržať sa tam je asi priotita. A Martin v nej hrá extrémmne náročným spôsobom hry v tíme kde fakt minulý rok boli problémy v obrane čo spôsobilo, že odohral množstvo veľmi náročných minút = prekvapko že má hokeja dosť. 3. Ano Stanley cup je stále viac ako potenciálne medaila z Repre (aj k tej máme ďaleko) Nejdeme si ozaj klamať, že je to inak. Takže ano povedal len a len pravdu a to isté si asi myslí 99% hokejistov na svete. A znova ideme sa tváriť, že táto repre Fehyho nepotrebuje ? Videli sme myslím si veľmi jasne odkiaľ vietor fúka v tejto otázke. A takisto to bolo s tou čo ho "údajne" zviditeľnila. Áno šampiónáty mu určite pomohli a asi aj preto povedal, že vždy rád reprezentuje ! To sa predpokladám nijak nezmenilo a budúci rok zjavne rád príde ak sa bude dať. Jednoducho na to len neboli okolnosti! K tomu arumentu ešte: Potreboval Fehy 20 -tku viac ako ona jeho ? V čase keď tam šiel mal za sebou okolo 20 pohovorov/dotazníkov do NHL ak sa nemýlim. Na MS seniorov 2018 podával výborné výkony. A faktom je, že aj tam bol asi pre tím platnejší ako on pre neho = už tam bol jeden z našich top obrancov a bez neho by to bolo výrazne náročnejšie = hoci mal 18 rokov vždy vyčnieval. Takže bolo to len rozhodnutie z lásky ho tam zobrať alebo z potreby ? Ale myslíš, že kluby NHL to prekvapilo. Po MS nakoniec mal myslím 26 pohovorov bolo to finálne číslo = nedostal by sa bez "nás" do NHL?! Takže kde si to vybojoval ? Vo Švédsku či v repre ? Prácou celý rok či jedným turnajom ? O tom, že mu nejak viac pomohla 20 ako on jej, tam sa ani nemusíme baviť = to je blud. My sme dostali vyzretého hráča hrajúceho ako muž medzi mládežov toho času, takže asi na tom predsa len viac zarobila repre ako Martin. Pomohla mu to áno = také výkony by mu aj ťažko mohli ublížiť, ale rozhodne neztvorila jeho kariéru ako sa snažíš prezentovať. Fehy nie je z generácie hráčov ako Slafkovský, Nemec, Regenda a spol ktorý sa zviditeľnili pre výborné výkony pri veľkom úspechu (presne ako zlatí chlapci), on je z tej čo vzišla napriek neúspechu nášho hokeja. Toto sú hrozné otočené fakty! Feherváry nedlží nikomu nič v našom hokeji. Na jeho rozvoj sme mali tak žalostne malý vplyv, že keby nehral už nikdy tak ma odrobené. Neskutočne mi toto dvíha tlak.
Samu21 Ignorovať01. 06. 2023 20:01
fuu kľud devočka nerozčuluj sa nad jaždým názorom.
Tento príspevok sa páči 2 užívateľom: Dany, toby.
Kiks Ignorovať01. 06. 2023 20:53
Nad každým ? Ťažko ! Ale toto je neskutočná somarina šíriaca sa odkedy 1x neprišiel na MS. Na internete nič ine len blbe poznámky.
Samu21 Ignorovať01. 06. 2023 21:08
ber to tak, že nie každý názor na internete je ok, proste niekedy sa niekto ventiluje, niekedy si niekto honí svoje ego, niekedy napíše len aby vyvolal diskusiu atď, ale netreba sa nad všetkým rozčulovať.
mysterio Ignorovať02. 06. 2023 08:41
Kiks sa prisla opustit z f1online.sk , tam taketo zbytocne vylevy dava tiez, co som mal moznost parkrat zachytit
Islas Ignorovať02. 06. 2023 05:57
Martin ako kapitán repre možno, ale mne tam prídu lepší kandidáti ako on - z tej poslednej olympijskej zostavy by som isto vybral Juraja alebo Šimona a ano švédska juniorka je ostrosledovaná - aj preto tam hrá dosť SK mladíkov, ale všeobecne všetky juniorske ligy sú sledované skautmi pokiaľ tam vyskočí zaujímavá hviezdička pre NHL s NHL hráčmi to vždy bolo 50 na 50 či prídu alebo nie reprezentovať po konci sezony a to pred desiatkami rokov sme ich tam mali aj 30 a tiež bol problem reprezentovať zranenia, osobné dôvody, rodinne zaležitosti či bez zmluvy hráč atď preto je zbytočné Martina odsudzovať za to že nešiel na MS 23 ale len to dokazuje pravdivost slov Ramsaya o tom že slováci rýpu uplne zbytočne do slovákov, tak malý národ a tak veľmi hašterivý
Janci Ignorovať02. 06. 2023 06:57
Tento šuhaj má na rováši dosť ešte od MS20 ked pritakával Bokrošovi a hovovril to čo mu Ernest šepkal do ucha . Vtedy potopil chalanov a ukázal sa jeho "charakter" , pamätám si tu tlačovku , celé tie MS20 boli z našej strany zvláštné . Bokroš nemá problém nadávať hráčom do údov , aj to bolo zachytené na videu . Tvrdý tréner s tým nemám problém ale rešpekt a úcta by mala byť ludská vlastnosť za každých okolnosti .
Krátke správy
Najnovšie články
Zadorov poslal Kanea na striedačku. McDavid dostal krosček do chrbta i do tváre + video V hre o Calderov pohár zostávajú tímy štyroch Slovákov. Vedú ich Studenič so Sýkorom Expert vyzdvihol štyroch Slovákov, vrátane Slafkovského. Na Nemcovi je vidieť rok v NHL O Joela Quennevillea je v NHL záujem. Je tu však háčik Mal či nemal platiť? Panthers vyrovnali kontroverzným gólom. Bývalý brankár má jasno + videoUtah začína budovať svoje vedenie. Možno už poznáme prezidenta Ruský brankár Flyers dostal trest od IIHFOilers nevyužili drvivú streleckú prevahu, Panthers sú krok od postupu V AHL sme spoznali posledný postupujúci tím Ramsay: So Slafkovským sa pozhovárame. Chceme, aby sa sústredil len na hokej Nemal ho urobiť? Slafkovský hodnotil zápas a vyjadril sa aj ku gestu MS 2024: Slovensko potvrdilo úlohu favorita. Pripísalo si prvé tri body! Slafkovský bavil a aj spustil kritiku: Detinský v oboch zápasoch? + video Ak Slovensko pôjde po medailu, bude to vďaka týmto dvom hráčom, znie zo zámoria Slovensko robí zmeny v zostave. Pomôže dohovor za zatvorenými dverami? Slafkovský je na MS v rovnakej skupine ako Bedard. Urobí ďalší krok k špičke? Hedman vstupuje do leta s otáznikom. Naplní sa jeho plán? V ktorých tímoch by mohol skončiť hviezdny Marner? Sú toto štyri najhoršie mená, aké môže mať Utah? Pekarčík skóroval vo finále. Na dosah titulu je však jeho krajan! + video Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies