Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
24. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
25. 05.
kurzy
02:00info
DAL
EDM
NHL live
«

Komentáre:

Bol to hazard, ktorý chcel odvahu: Chcená voľba stále „farmárči“, Slafkovský sa stáva hviezdou

YoZo8 Ignorovať16. 03. 2024 23:01
Nechcem tu brat nikomu ilúzie ale Logan Cooley sa momentálne javí lepšie ako Slafkovský. V tejto sezóne má približne rovnaký počet bodov a pritom nehrá prvú lajnu ako náš hokejista.
penguin89 Ignorovať17. 03. 2024 04:11
Ja nechcem brať ilúzie tebe, ale NHL nie je development liga. Čo znamená, že ak Juro hrá prvú lajnu a Cooley nie, tak je to len z jediného dôvodu - že Juro do 1.lajny patrí a Cooley nie. Cooley na to hrať takto vysoko zatiaľ ešte nemá, šancu v 1.útoku dostával ale flek si tam neudržal, nebol ešte na to dosť dobrý. Cooley je veľmi nádejný, ale lepšie ako Slafkovský sa rozhodne v tejto chvíli nejaví, takže s tebou nemôžem súhlasiť.
Tento príspevok sa páči 2 užívateľom: YoZo8, Pteraspid.
YoZo8 Ignorovať17. 03. 2024 16:08
Do istej miery máš pravdu ale ja si myslím, že ak máš hráča, ktorý hrá v 3 a 4 útoku a dokáže bodovať ako niekto v prvom útoku, tak to je samo o sebe príznačné. Nehovoriac o tom, že v prvom útoku hráš viac času a s lepšími hráčmi. Tak či onak Slafkovský má oproti Cooleymu oveľa lepšie podmienky na hranie resp. obrovskú výhodu. Môžeme sa len domnievať, kde by bol dnes bodovo Cooley ak by boli k nemu rovnako ústretoví a trpezliví ako v MON s Jurajom.
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies