Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk

Komentáre:

V poslednom zápase zaujali experta dvaja Slováci zo zámoria

optimista Ignorovať24. 05. 2024 08:37
Za mňa MS dobré. Hrali sme na čo sme mali. Škoda iba zápasu s Lotyšmi. Na druhej strane s nimi sme nikdy nevedeli hrať. Verím že generácia ktorá prichádza bude o level vyššie. Slafko si drží štandard bod na zápas s posledných troch repre vrcholoch. O čom napr taký Tatar môže iba snívať. Teraz len veriť že sa z Montrealu nestane tím s každoročnou účasťou v play-off.
Dudos_88 Ignorovať24. 05. 2024 11:06
Tak Tatar zasa bodovo nemal posledné 3 šampionáty zlé. Akurát na týchto MS už bolo vidno že nebol vo svojej koži čo sa ani nečudujem po takej sezónne a hlavne absolútne korčuliarsky nestíhal
kelt Ignorovať24. 05. 2024 09:07
Včera ešte Kelemen spĺňal všetky atribúty. Presne títo traja makali, škoda že sa ku ním nikto nepridal. Kanada bola k porazeniu včera určite.
Dany Ignorovať24. 05. 2024 11:03
Tak ked nedali 4 ciste sance do prazdnej nemozu nikdy s Kanadou vyhrat.
Tento príspevok sa páči 2 užívateľom: xlacko00, Qucoboy.
Ithilon Ignorovať24. 05. 2024 09:11
Ešte že slovenskí internetoví experti považujú Slafka za sklamanie.Nasrať im do rúk a pevne verím že tie diskusie Slovákov počas týchto MS Juraj nečítal lebo zas sme sa len ukázali
Tento príspevok sa páči 4 užívateľom: xlacko00, Dudos_88, Qucoboy, Falko.
Qucoboy Ignorovať24. 05. 2024 11:58
Mne tiež hlava neberie, že ho ľudia kritizujú. Ja si myslím, že toto boli z jeho pohľadu veľmi podarené MS. Hoci gól nestrelil, prínos jeho bolo vidieť v celkovej hre. Hrivíka a Cehlárika robil lepšími, namiesto toho aby oni ťahali jeho ako mladíka ;)
Tento príspevok sa páči 2 užívateľom: eRko_88, Mittet.
Dany Ignorovať24. 05. 2024 14:52
Myslim, ze ked ho kritizovali odbornici (nie vemena na internete), tak nie za hru, ale za pristup mimo hru s pukom. V hre s pukom dominantny na svoj vek, ale niekedy treba hrat viac pre tim a nerozhadzovat rukami, nekritizovat inych a sustredit sa iba na svoju hru a na tim. Je velka buducnost slovenskeho hokeja a uz o 1,5 roka na olympiade bude tim viest mlady slovensky tim plny talentov (Mesar, Dvorsky, Sykora, Pospisil, Nemec, Hlavaj, Gajan atd.)
Užívateľovi dali27 sa páči tento príspevok.
Killag13 Ignorovať24. 05. 2024 15:39
Ako chalani nic v zlom,ale ja zas napr.nerozumiem ani tolkemu hatu na Tatara.. To ako fakt si nikto nevsimol a nevsima aj take veci koľkokrát podrzal puk,zachranil,konstruktivne rozohral pod tlakom kde 9/10hracov by sa ho davno uz zbavilo? Drel,makal,komunikoval s chalanmi,snazil sa pripravovat sance,nieco vymysliet,mal par solidnych goloviek,kde chybal fakt kusok šťastia a mohol mat pokojne na konte 3-4goly.. A uvedomme si,on nikdy nebol zas top extra klas suter..par sezon kde mal 20golov,nepatril nikdy ani k hracom,kt.by mavali dlhsie bodove serie,vzdy mal zapas alebo dva tri ked bodoval a potom aj 5-6zapasov nasucho..Najlepsiu sezónu mal kolko,63b myslim? On to vzdy vynahradzoval drinou,korculovanim a ciernou robotou.. Mna naopak na tychto MS po tejto nemastnej neslanej sezone v NHL celkom milo prekvapil.. Uz len minimalne tym ze siel ostatnym prikladom tou obrovskou snahou.. Cize za mna palec hore..
Tento príspevok sa páči 5 užívateľom: eRko_88, Dany, Mittet, Jimmike, Reese.
Killag13 Ignorovať24. 05. 2024 15:41
A osobne som premyslal aj nad tym,ci neboli ti chalani aj extremne vycerpani tym prostredim v Ostrave,tym teplom.. Prislo mi ze im uz proti svedom dochadzala para a proti Kanade mi prisli uz uplne ze aj chceli ale uz to proste neslo.. Rovnako ako amici vcera..
Užívateľovi Mittet sa páči tento príspevok.
Killag13 Ignorovať24. 05. 2024 15:44
A este jedna vec ma vcelku pobavila/udivila- ze sa fini stazuju na vylucenie v predlzeni.. Za mna to malo byt rovno trestne strielanie.. Aky mate nazor ostatni?
Killag13 Ignorovať24. 05. 2024 15:46
Vcelku by ma zaujimali teda Trtove pokrocile statistiky na tychto MS..
Giles90 Ignorovať26. 05. 2024 07:10
Čerešňak 0 kanadských bodov veľa minusiek... Na ten ice time co mal... Slabota
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský je po lete ako absolútna beštia: Bude mať veľkú sezónu, verí uznávaný expert Fehérváry absolvoval vo Washingtone akciu aj s Petrom Bondrom + fotoSlafkovský medzi zvučnými menami: Mohol by byť novým Behemotom, tvrdí Larkin McDavid: V skutočnosti sa cez to nikdy neprenesiete Informácie zo zákulisia: Sidney Crosby sa stále nerozhodol. Dôvodom nie sú peniaze Hviezdny obranca Ducks sa spája s výmenou. Bude ich novým kapitánom český veterán? O víťaza Norrisovej trofeje sa zaujímajú aj Flames, Oilers či Leafs Veterán s hviezdnym menom diskutuje s niekoľkými tímami pred 15. sezónou v NHL Devils sú stále ďaleko od novej zmluvy s mladou hviezdičkou Stále nemá zmluvu, ale Perfetti už korčuľuje so spoluhráčmi vo Winnipegu Fehérváry sa už pripojil k spoluhráčom: Jeho hra môže ešte porásť, toto je jeho konkurencia v kempe Slafkovský debutoval po historickom drafte, Tatar ožil. Halák vytvoril rekord NHLMešár už trénuje s Lavalom. Budúci víkend by mal absolvovať Prospect Showdown Nepodceňujte pravdepodobnosť výmeny Sidneyho Crosbyho, tvrdí expert Fanúšikovia i hráči v Calgary a Columbuse vzdali hold Gaudreauovi. Známy je už aj termín pohrebu Do Siene slávy amerického hokeja pribudnú aj dvaja víťazi Stanleyho pohára Toronto predĺžilo zmluvu s obrancom. Mladá hviezdička však chce stále odísťDucks si upísali švédskeho brankára. Na dlhšie prišli o mladíka z prvého kola draftu i o ČechaDo kempu Devils príde český obranca. Príde aj Milan Lucic? Senators pozvali do kempu ruského veterána z KHL a kanadského obrancuZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies