Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk

Komentáre:

Meruelo sa už oficiálne vzdal Coyotes. Čo to znamená?

Islas Ignorovať12. 07. 2024 06:49
je dobré, že sa tím podarilo presťahovať povedal by som že v hodine 12 a pritom zostala v rukách NHL možnosť na reštart značky ARIZONA COYOTES, ktorá mne osobne oveľa lepšie znela ako Phoenix Coyotes až čas ukáže či sa do Arizony ešte NHL vráti, tak ale ked tam videli predstavitelia NHL a pôvodný majiteľ potenciál, prečo ešte raz nie?
Tento príspevok sa páči 2 užívateľom: Qucoboy, Panzerschreck.
Qucoboy Ignorovať12. 07. 2024 07:46
Myslím si, že je len dobré, že sa NHL zbavila Merula. Verím v novú halu v Arizone a nový začiatok tímu NHL ;)
mike24 Ignorovať12. 07. 2024 08:27
Bye-bye, mne tento tím chýbať nebude. Samozrejme nie je to definitívne, ale budem veľmi prekvapený, ak sa nájde nejaký iný blázon, čo do toho pôjde. Chvalabohu, v tomto prípade nestačí mať peniaze. Pozitívom je, že počet tímov nateraz zostane rovnaký, a nie je potrebné nič meniť.
Užívateľovi ZACHI.m sa páči tento príspevok.
Krátke správy
Najnovšie články
Bude absolútnou hrozbou: Pospíšil je medzi hráčmi s najvýhodnejšími zmluvami pre tímy NHLJe dlhodobý kontrakt Mercera uskutočniteľný? Situáciu ovplyvňuje aj Nemec Pozornosť opäť stúpla: Nie je dôvod, aby sme u Slafkovského očakávali úpadokSlafkovský zažil prelom. Toto však Slováci v NHL nezažili od ročníka 2000/01! Stále veľké mená: Top 10 obmedzených voľných hráčov krátko pred štartmi kempov Caufield pri pocte porušil pravidlo NHL, ale namietať určite nebude nikto Monštruózny kontrakt na ceste: Prekoná ruská hviezda rekord Careyho Pricea? Zažijú Dvorský a Mešár v tejto sezóne debut v NHL? Jednému sa verí podstatne viacBude si musieť zvyknúť? Brankárska jednotka Canucks bude musieť hrať aj cez zranenieHviezda amerického futbalu si pred nedeľným duelom uctila Gaudreauvcov + videoUž mu neverí: Šanca, že sa Mešár presadí v NHL ako ofenzívny hráč je nízka Slafkovský? Limitom mu je len obloha, znie zo zámoria McDavid urobil pred novou sezónou veľkú zmenu. Prinesie mu želané ovocie? Držiteľ Norrisovej trofeje: V tejto sezóne dokážem streliť 20 gólov. A čo 100 bodov? Škaredé správy zo zákulisia: Medzi Bruins a Swaymanom to nevyzerá dobreSlafkovský je po lete ako absolútna beštia: Bude mať veľkú sezónu, verí uznávaný expert Fehérváry absolvoval vo Washingtone akciu aj s Petrom Bondrom + fotoSlafkovský medzi zvučnými menami: Mohol by byť novým Behemotom, tvrdí Larkin McDavid: V skutočnosti sa cez to nikdy neprenesiete Informácie zo zákulisia: Sidney Crosby sa stále nerozhodol. Dôvodom nie sú peniaze Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies