Menu
Účet používateľa Vyhľadávanie
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
NHL live
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
NHL live
09. 10.
kurzy
01:00info
MTL
TOR
NHL live
01:30info
PIT
NYR
04:00info
EDM
WPG
NHL live
04:00info
VAN
CGY
04:00info
VGK
COL
«

Komentáre:

Šatan je po kvalifikácii spokojný: So Studeničom komunikovať už nebude. Blíži sa Hlavaj k úrovni NHL?

snafino Ignorovať02. 09. 2024 08:07
Studenica som nepochopil, chkapec ma nulovy skill , beha po lade ako pojaseny a este sa urazi, ze pomaly nehra prvu lajnu. A keby aj hocico, tie 3 zapasy tam mal odsediet z ucty k spoluhracom a nie zahlasit pred prvym zapasom, ze odchadza. Taky Lantosi si dovolim tvrdit bol uz zo 2 razy z repre vyskrtnuty , mozno aj nepravom.a stale ked sa da tak pomoze. Sklamal ma riadne a verim , ze do repre uz nepride.
Tento príspevok sa páči 2 užívateľom: kelt, Fero1981.
Užívateľovi Mittet sa nepáči tento príspevok.
FanusikH Ignorovať02. 09. 2024 08:14
Každá minca má dve strany. Niečo sa muselo stať aby takto reagoval. Zatiaľ vieme len verziu zväzu a dúfam, že sa aj on vyjadrí. Áno možno reagoval neprimerane ale učite to má aj dôvod. A mal najlepšiu sezónu v AHL so všetkých našich Slovákov čo tam boli tak nechápem aký nulový skill. Trepal sa z nového prostredia na zraz kedy prebiehajú prípravné zápasy aj vo Švédsku a jemu sezóna končila ešte len v júni a ktovie, či mu vôbec oznámili, že s ním rátajú ako s 13. útočníkom. Keby to vedel možno ani nepríde. A určite by nemal mať zatvorené dvere do repre na furt. Ani o Cehlárika nepovedali, na tlačovke, že nedostal pozvánku až sám sa vyjadril. Nepáči sa mi čo sa deje posledné obdobie na zväze a duplom ich zahmlievacie vyjadrenia.
Tento príspevok sa páči 5 užívateľom: Ithilon, Mittet, YoZo8, Basroil, Kámen.
Užívateľovi sulibander sa nepáči tento príspevok.
Phantomiux Ignorovať02. 09. 2024 09:00
Ja sa najviac obávam verzie, že Šatan konal pod tlakom SNS (a indícií, že tak bolo, je oveľa viac, než by sa mi páčilo). V IIHF zatiaľ síce taká situácia nenastala, ale taká FIFA už v 2016 suspendovala Guatemalu kvôli "politickým vplyvom".
Tento príspevok sa páči 2 užívateľom: Mittet, kristoff99.
valooo Ignorovať02. 09. 2024 09:16
Trochu viac rozumu ako iba ohováranie by nezaškodilo. Ja nevidím absolútne žiadne politické vplyvy ani len náznaky. Team skladá tréner a mali by sme tešiť z úspechu.
Tento príspevok sa páči 4 užívateľom: kelt, xlacko00, BeerBoy88, -eeru-.
Tento príspevok sa nepáči 6 užívateľom: Herbert.Drevo, buffalo, sodom, Mittet, kristoff99, Kámen.
Phantomiux Ignorovať02. 09. 2024 10:04
Tím skladá tréner? A prečo som bol doteraz v tom, že tréner len určuje taktiku pre zápasy a snaží sa pracovať s materiálom, ktorý mu dokáže zabezpečiť generálny manažér? Alebo takto to funguje len v NHL? Pretože si pamätám, že v 2002 síce bol trénerom Filc, ale hráčov vybavoval ako GM Peter Šťastný (a on loboval fakt tvrdo, aby tí hráči prišli a ich zamestnávatelia ich pustili)...
Užívateľovi YoZo8 sa páči tento príspevok.
Herbert.Drevo Ignorovať02. 09. 2024 10:54
Trener ci asistenti trenera? Lebo ak si niekto mysli ze Ramsay vo svojom veku sleduje khl,nhl,cesku ligu,slovensku ligu,svedsku ligu a vybera na zaklade toho zostavu tak neviem no..
Užívateľovi YoZo8 sa páči tento príspevok.
rono12 Ignorovať02. 09. 2024 11:16
Súpisku skladá GM a jeho kancelária keď už...tréner pracuje s tým čo mu na zraz príde. Funguje to všade tak pokiaľ teda tréner nie je zároveň aj GM tímu alebo nemá pridruženú pozíciu ktorá sa tým zaoberá.
Tento príspevok sa páči 6 užívateľom: Drck, Phantomiux, mysterio, sodom, Mittet, YoZo8.
kristoff99 Ignorovať02. 09. 2024 23:50
Toto čo píšeš je dúfam len irónia. Veď Šatan nevedel ani obhájiť tú nomináciu. Hapkal pri Slafkovskom, o Cehlárikovi ani nehovorím. Nevedia ani len povedať koľko klubov hlasovalo. Treba sa tešiť, že hokejová republika vyhrala na Rakúskom, Maďarskom a Kazachstanom. Pre teba by bol náznak čo ? Keby nomináciu oznámil Danko ?
-eeru- Ignorovať02. 09. 2024 15:25
Aký tlak? Že hrali hráči KHL? Liška mal úplne iné úlohy, ako Studenič a Cehlárik, nie je ich konkurentom v zostave, okrem toho hral výborne, podobne ako Gernát a Grman. Francúzi na MS nominovali DaCostu, ktorý hrá v KHL. Mám to pochopiť tak, že na GM francúzskeho tímu tlačila Marie Le Pen?
Tento príspevok sa páči 2 užívateľom: TaxikarzBA, BeerBoy88.
PJEscore Ignorovať02. 09. 2024 16:09
Pre Francúzov je hokej asi taký dôležitý ako pre nás volejbal, alebo menej. Pochybujem, že francúzske deti poznajú svojich hokejistov prípadne ich považujú za vzory. Inak ale súhlasím, že hráči z KHL hrali dobre, dokonca sa mi páčilo vyjadrenie Jurča, kde medzi riadkami sám odsudzoval hranie v KHL, ale že je to job/kariéra/živobytie, tak to robiť musia
egresh Ignorovať02. 09. 2024 17:24
Je to jeho vec. Ak sa mu nepáči pozícia, tak ho chápem, že odišiel... keby ste prišli do práce a šéf vám povie, že budete celý deň umývať hajzle, tak by som bol zvedavý koľko ľudí by sa tešilo, že podporí kolektív... A apolitickeho Šatana s mafiánskymi praktikami by ste mali vidieť na offi afterkach
YoZo8 Ignorovať02. 09. 2024 23:45
Marian Studenič sa už vyjadril a myslim si, že na jeho mieste by bolo zo vzniknutej situácie sklamaných viacero hračov aj ked by mozno hned neodišli z repre akcie. S vedemim SZLH nie je nieco v poriadku. Dost zavadzajú hokejovú verejnost.
Užívateľovi Vetroplach81 sa páči tento príspevok.
Vetroplach81 Ignorovať03. 09. 2024 00:13
Studenič už napísal vyhlásenie a čuduj sa, znie inak ako to prezentoval Šatan. Miro bol skvelý hokejista ale teraz sa ukazuje že ako človek nemá také morálne kvality. Už len to ako sa priznáva k Semaforovičovi Dankovi hovorí za všetko. A Mariánovi držím palce vo Švédsku, verím že až toto kolaborantské vedenie skončí, on sa opäť ukaže v repre drese.
Užívateľovi Panzerschreck sa páči tento príspevok.
Krátke správy
Najnovšie články
Dráma je na konci: Bruins podpísali lukratívnu zmluvu so SwaymanomU Honzeka sa podľa odborníka zdá byť AHL pravdepodobná: Ešte rok či dva mu chýbajú Tatar: Bolo to pre mňa dojímavé. Rodina je prvoradá, Ondrík je skvelý otecNemec: Naša sila je oveľa väčšia. Tatar hrá výborne, môže zopakovať úspechy Expert: Honzek si zaslúži miesto v zostave Flames, no jeho konkurent by mohol mať výhoduObhajca Vezinovej trofeje nie je jej top favoritom na štarte novej sezóny Videli sme boj slovenských brankárov i prvý bod Šatana. V NCAA dva body Štrbáka i slovenský gól Dvorský ukázal šikovné ruky a skóroval. Neskôr sa pobil. So Slafkovským tréner neriskovalKmec pokračuje v skvelej forme. Sériu natiahol gólom, potom pridal ďalší bod + videoDobrá správa pre fanúšikov Penguins: Veľká hviezda stihne štart sezónyPražský zápas priniesol aj jeden otras mozgu + videoHurricanes podpísali zmluvu so synom hlavného tréneraSyn Slovákov strieľal na skúške u Devils jeden gól za druhým. Zmluvu podpísal inde Colorado uchmatlo Pittsburghu obrancu. Na waiver listine pribudlo 14 hráčov Nemec a Tatar mali opäť dôvod na radosť: Devils boli v Prahe stopercentní Honzek sa postaral o bezprecedentný obrat. Toto by voči nemu nebolo fér, tvrdí expert Nemec bol v úžase z gesta trénera. Mladého parťáka za debut pochválil, sám sa cítil lepšie Tatar si váži gesto trénera. Aj po 17 rokoch v NHL mohol zažiť niečo nové Honzek vie, že teraz to už nie je na ňom: Bude to stresujúce, ale som pripravený na všetkoNaplní nový tréner Devils očakávania? Kto je favoritom na Norrisovu a Calderovu trofej? Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies