Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
04. 10.
kurzy
19:00info
BUF
NJD
NHL live
05. 10.
kurzy
16:00info
NJD
BUF
NHL live
06. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
07. 10.
kurzy
Žiadne zápasy
08. 10.
kurzy
22:30info
SEA
STL
NHL live
01:00info
FLA
BOS
04:00info
UTA
CHI
NHL live
«

Komentáre:

Honzek strelil krásny gól a bol prvou hviezdou! Debutu sa dočkal posledný Slovák, obrancovia viedli zápas

kelt Ignorovať01. 10. 2024 06:47
Samo prvá hviezda zápasu. Keby len to, je to prvá hviezda celej prípravy Calgary. Neviem čo sa musí stať aby nespravil prvý tím.
Užívateľovi xlacko00 sa páči tento príspevok.
optimista Ignorovať01. 10. 2024 07:31
napísal by som minimálne 3 dôvody prečo by nespravil prvý tím. Jedna s nich že Samo vytláča z pozície Martina a ten má jednocestnú zmluvu. Druhá je Pelletier krotý musí prejsť waiwers ak pôjde nižšie a tretia je že v NHL, aj keď sa to nezdá, nie je pravidlom aby hrali v prvom tíme 19-20 ročný hráči. Napriek tomu verím že Samo nakukne do NHL a ako optimista som presvedčený že túto sezónu sa etabluje v prvom tíme. Nie som si istý či to bude už v októbri ale do Vianoc je tam.
Tento príspevok sa páči 4 užívateľom: xlacko00, Samu21, Islas, Mittet.
FanusikH Ignorovať01. 10. 2024 08:06
Mám otázku dostal niekedy nejaký prospekt toľko priestoru a šancí ako Honzek? Pretože zatiaľ hral v každom zápase. Všímam si to hlavne odkedy boli draftovaní Slafkovský a Nemec a neviem o tom aby toľko zápasov dostal nejaký náš prospekt tuším ani Slafkovský keď začínal a priestor dokonca v oslabení či presilovkách (možno ešte Regenda keď mal tú perfektnú prípravu pred 2 rokmi). Vidím toto u neho ako výhodu sa ukázať aj keď ukázal, že na to má a ide mu to skvele. Taktiež má v tíme Martina s ktorým v lete trénoval. Je rozdiel dostať 1 zápas ako Mešár a 5 zápasov. Nie každý pozbiera v prvom zápase hneď 2 alebo 3 body. Hral vôbec Mešár v jeho 3 prípravákoch viac ako 1 zápas? Dokonca aj zahraniční prospekti nehrajú v každom zápase a tímy hráčov striedajú. Neberte to teraz niekto, že ho spochybňujem len sa zamýšľam. Za takéto výkony by si prvý tím zaslúžil ale vieme, že aj Nemec po výbornej príprave minulý rok išiel do AHL, čiže ktovie.
slovak Ignorovať01. 10. 2024 08:51
Honzek nevytláča Matesa. Zrejme si nesledoval jeho výborné výkony v minulej sezóne. Ak sa udrží v 1. tíme (aj to vidím 50/50), tak to bude na úkor Coronata či Pelletiera.
Užívateľovi Islas sa páči tento príspevok.
FanusikH Ignorovať01. 10. 2024 09:11
Počkaj kde ja píšem, že vytláča Pospíšila? Píšem, že mu Martin pomohol v zmysle ako mentor v letnej príprave a aj teraz, že je tam. Nie každý má takú výhodu. Jasné, že Martina nevytláča. Martin je výborný hráč a Calgary s ním ráta.
slovak Ignorovať01. 10. 2024 10:40
To bola reakcia na Optimistu, ale omylom to pristálo pod teba.
optimista Ignorovať01. 10. 2024 08:59
Určite dostal. Počtom zápasov mu "pomohol" aj Martin že sa zranil a pár dní bol mimo. Na druhej strane tréner skúša, má to ťažké z pohľadu že bude musieť poslať dole buď Sama alebo niekoho cez waiwers čo je vždy riziko. Ak mladý hráč neukáže v zápase niečo naviac má smolu a ide sa podľa plánu. Poslať do juniorky alebo AHL. V NHL sa nemajú vo zvyku mladých hráčov stavať v A tíme. Z draftu 22 hrá napr iba Slafko pravidelne, 21 má 7-8 hráčov prvý tím. Honzek, Dvorský, Mešár a ďalší majú čas 2-3 roky.
FanusikH Ignorovať01. 10. 2024 09:22
Z 22 draftu tam môžme zaradiť aj Logana Cooleyho a Šimona. Uvidíme no čo ostatní ako Wright, Guthier, Jiříček, taký Kulich už podľa mňa má na NHL. Podľa mňa Honzek už nastúpi tento rok v NHL. Dalibor tipujem až od budúcej sezóny ale všetko záleží od sezóny v AHL a od budúcoročnej prípravy ale ktovie. U Filipa si tipnúť priznám sa neviem.
Palec40 Ignorovať01. 10. 2024 06:57
Tak to bol naozaj krásny gól
Užívateľovi xlacko00 sa páči tento príspevok.
Qucoboy Ignorovať01. 10. 2024 08:15
Krásny gól Samo!
maresmo Ignorovať01. 10. 2024 08:33
Podľa mňa mi Honzek pripomina Mira Šatana svojou hrou. Tiež skvele krúži v utočnom pásme a vie získať puky, ktoré by nikto nepovedal, že získa a možno ho človej nevidí celý zápas, ale keď si pozrie štatistiky je tam vždy pri góle. Verím, že sa do A mužstva dostane a dovolím si tvrdiť, že mu sa bude ešte ľahšie hrať v NHL ako v AHL, lebo v NHL má k sebe ešte zručnejších spoluhráčov.
Islas Ignorovať01. 10. 2024 09:04
je dobre že sa takto Samo predviedol a bolo by zaujímave ho vidieť v drese Flames s krídlom akým je Huberdeaua, možno by to obom pomohlo jednému v štarte a tomu staršiemu v reštarte
Zj3d0ls0mK3fu Ignorovať01. 10. 2024 09:20
Veru, urobiť si meno je základ. Môžeme byť radi za každého jedného nového hráča v top lige.
BeerBoy88 Ignorovať01. 10. 2024 10:01
Ak spraví prvý team je otázka koľko priestoru dostane tam , podľa mňa to už nebude 18m na zápas a v oslabeniach presilovkach. Takže veľká porcia v AHL by mu na začiatok mohol kľudne stačiť, predsa len bol často zranený ešte na dlhodobh súťaž si musí aj zvyknúť. Ale držím palce je blízko
Krátke správy
Najnovšie články
Tlak sa stupňuje, priznáva Honzek. Flames sú z neho nadšení V pondelok prišli dobré správy ohľadom Martina Pospíšila Celkom devastujúce: Canadiens čakávajú na novinky o Lainem Tréningový kemp v NHL skončil v pondelok nakoniec dvom SlovákomOdmietol Swayman 64-miliónový kontrakt? Agent je extrémne sklamaný zo slov prezidenta Bruins Všetky tímy NHL budú mať na prilbách špeciálnu nálepku Rangers prišli na týždne o skúseného útočníka Známy veterán neuspel na skúške v Edmontone. Neuspeli ani ďalšie známe menáHonzek strelil krásny gól a bol prvou hviezdou! Debutu sa dočkal posledný Slovák, obrancovia viedli zápasBlues predĺžili zmluvu s predposledným obmedzeným voľným hráčom v NHL Na waiver listine je ďalších 12 hráčovJediný slovenský brankár končí v kempe tímu NHLHonzeka dnes čaká parádna šanca: Zahrá si v prvom útoku po boku hviezdTatar a Nemec sú už v Prahe. V takýchto formáciách trénovaliTýždenný sumár: Slovenskí brankári hviezdili, sú medzi najlepšími v lige. Vydarený štart zažil aj Mišiak Bývalý hráč Toronta vzdal rešpekt Slafkovskému: Vidím hráča, ktorý chce byť lídrom V nedeľu nakoniec v kempoch tímov NHL skončili dvaja Slováci Ďalšia kontroverzia Lehnera: Dlží peniaze, no míňa ich na hazard a luxus Zo štyroch Slovákov v CHL nebodoval len jediný útočník Skvelý debut Slováka v príprave NHL: Tri body a bol najlepší v zápase. Malkin s hetrikomZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies