Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
08. 05.
kurzy
01:30info
FLA
BOS
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Trofej Lestera Patricka získa ženaAmerická hokejová sieň slávy odovzdá v decembri budúceho roka Lynn Olsonovej do rúk Trofej Lestera Patricka za mimoriadny prínos hokeju v Spojených štátoch. Olsonová pomohla zorganizovať Minnesotskú hokejovú ligu žien a v roku 1984 sa stala jej prezidentkou. Aj vďaka nej má štát Minnesota 116 stredoškolských programov a odchovala 126 hráčok, ktoré v ročníku 2019/20 pôsobili v NCAA. Tiež sa podieľala na zaradení ženského hokeja na ZOH. Americká hokejová sieň slávy v tomto roku nebude slávnosť uvádzať do svojich radov nových členov, ale uvedie ich až o rok spolu s triedou 2021.

31. 03.

Thrashers48-ročný obranca Chris Chelios sledoval utorkový zápas len z tribúny. Stalos a tak ôsmy raz z posledných deviatich zápasov. Za Atlantu v tejto sezóne odohral štyri stretnutia.

30. 03.

Blue JacketsJared Boll a Chris Clark si už v aktuálnej sezóne nezahrajú. Bolla trápi zranenie ruky a Clark utrpel v nedeľnom zápase zranenie kolena. DO prvého tímu bol povolaný český útočník Tomáš Káňa.
PenguinsRuský útočník Jevgenij Malkin (noha) a ruský obranca Sergej Gončar (choroba) by sa mohli vrátiť do akcie už v stredu v stretnutí proti Tampe Bay. O ich návrate rozhodne dopoludňajšie rozkorčuľovanie.
CapitalsĽavý krídelník Brooks Laich (tvár) je optimista a myslí si, že by sa do akcie mohol vrátiť už v utorok proti Ottawe. Tréner Bruce Boudreau však tvrdí, že sa vráti do akcie najskôr počas víkendu.
CanucksÚtočník Mikael Samuelsson (rameno) sa zúčastnil pondelkového tréningu Canucks, na ktorom absolvoval bezkontaktné drily. So spoluhráčmi bol na ľade po prvýkrát od kedy utrpel zranenie.
DucksBrankár Jonas Hiller nenastúpil v pondelkovom zápase proti Dallasu, pretože ho počas predzápasového rozkorčuľovania začali trápiť bolesti v chrbte.
KingsObranca Matt Grene, ktorý vynechal posledné tri zápas pre nešpecifikované zranenie v hornej časti tela, sa vrátil do základnej zostavy Kings. V stretnutí proti Minnesote odohral 17 minút a 39 sekúnd.
PanthersPanthers povolali z Rochesteru (AHL) do prvého tímu pravého krídelníka Victora Oreškoviča, ktorý v zostave nahradil Byrona Bitza, ktorý v sobotu utrpel zranenie lakťa.
WildWild povolali z Houstonu (AHL) do prvého tímu brankára Antona Chudobina, ktorý v zostave nahradil Josha Hardinga, ktorý v piatok zhoršil stav zraneného bedra.
KingsKings povolali z Manchesteru (AHL) do prvého tímu brankára Jonathana Berniera, pretože náhradník Erik Ersberg má menšie problémy s chrbtom.

29. 03.

IslandersBrankár Rick DiPietro (koleno) už v tejto sezóne do akcie nezasiahne. Ročník ukončí so siedmimi štartmi a bilanciou 2-5-0. Cez leto sa plánuje zamerať na to, aby v budúcej sezóne bol v top forme.
WildÚtočník Mikko Koivu, ktorého trápi zranenie tuky, v nedeľu trénoval a mohol by hrať už v pondelkovom stretnutí proti Los Angeles. Pre zranenie vynechal posledné dva zápasy Wild.
AvalancheCraig Anderson stanovil nový klubový rekord v pošte odohraných zápasov v jednej sezóne, keď v nedeľu nastúpil na svoj 66. zápas. Predchádzajúci rekord držal Patrick Roy zo sezóny 1997/98.
Blue JacketsPravý krídelník Chris Clark utrpel v druhej tretine nešpecifikované zranenie, pre ktoré už do akcie nezasiahol. V zápase stihol odohrať 7 minút a 38 sekúnd, počas ktorých zaznamenal jednu strelu.
CapitalsCenter Brendan Morrison vynechal nedeľný zápas pre menšie zranenie v dolnej časti tela. V zostave ho nahradil Mathieu Perreault. Obranca Shaone Morrisonn tímu chýbal, pretože mu vytrhli zub múdrosti.

28. 03.

SharksJevgenij Nabokov sa ako druhý v poradí dostal spomedzi brankárov na métu 40 víťazstiev. Stalo sa tak v zápase medzi Sharks a Canucks, v ktorom zvíťazili „žraloci“ 4:2. Pred Nabokovom sa to podarilo aj Martinovi Brodeurovi, ktorý má na svojom konte 41 výhier.
PenguinsÚtočník Jevgenij Malkin vynechal pre zranenú nohu piaty z posledných šiestich zápasov Pittsburghu Penguins. V tejto sezóne odohral talentovaný Rus 63 zápasov so ziskom 70 bodov.
FlamesObranca Jay Bouwmeester z Calgary odohral v noci 417. duel v rade. Je to najdlhšia séria medzi aktívnymi hráčmi Národnej hokejovej ligy.
CanadiensÚtočník Glen Metropolit z Montrealu nedohral nočný zápas proti New Jersey Devils. Dôvodom je zranenie hornej časti tela.

26. 03.

Blue JacketsBlue Jackets budú mať v nasledujúcej sezóne farmársky tím v Springfielde (AHL). S Falcons podpísali jednoročný kontrakt. Predchádzajúcich desať rokov spolupracovali s tímom Syracuce Crunch (AHL).
LightningObranca David Hale odohral päť striedaní pred tým, než opustil zápas proti Bostonu s nešpecifikovaným zranením. Obranca Steve Downie odohral pre nešpecifikované zranenie iba jedno striedanie v tretej tretine.
RangersKrídelník Ryan Callahan odkrivkal počas druhej tretiny štvrtkového zápasu proti Devils na striedačku po tom, čo sa mu zhoršil stav ľavej nohy, ktorú si poranil v nedeľu proti Bruins. Neskôr nastúpil na krátke striedanie a potom už do zápasu nezasiahol.
StarsObranca Krystofer Barch utrpel reznú ranu na zadnej časti jeho nohy. Tréner Marc Crawford si nebol istý závažnosťou zranenia. Barch v zápase odohral štyri minúty a stihol sa aj pobiť.
ThrashersNajstarší hráč NHL, 48-ročný obranca Chris Chelios, odohral vo štvrtkovom zápase proti Torontu deväť minút po tom, čo vynechal predchádzajúcich päť zápasov, ktoré sledoval len z tribúny.
BluesÚtočník Keith Tkachuk (dolná časť tela) a obranca Roman Polák (horná časť tela) sa vrátili do základnej zostavy Blues. Polák vynechal predchádzajúce dva zápasy, Tkachuk jeden.
HurricanesHurricanes povolali z AHL do prvého tímu 21-ročného obrancu Draysona Bowmana, ktorý v NHL zatiaľ odohral len jeden zápas – 16. januára proti Atlante.

25. 03.

Red WingsRed Wings plánujú spustiť predaj vstupeniek na play-off už v sobotu. Ešte pritom nemajú zabezpečenú účasť vo vyraďovacej časti sezóny. Momentálne sú na ôsmom mieste so štvorbodovým náskokom.
DucksJoffrey Lupul, ktorého trápili bolesti chrbta, vynechá už oficiálne zvyšok aktuálnej sezóny. Lupul už s tímom trénuje, no jediná šanca, že by sa vrátil do zostavy je v prípade, ak Ducks postúpia do play-off.
PenguinsJevgenij Malkin vynechal pre zranenú nohu stredajší tréning a nenastúpil ani do stretnutia proti Washingtonu. Vynechal tak štvrtý zápas z posledných piatich. V zápase chýbal aj chorý Sergej Gončar.
CapitalsCenter Brooks Laich vynechal prvý zápas od februára 2007 po tom, čo bol počas utorkového tréningu trafený pukom do oka. Ukončil tak svoju sériu zápasov bez prestávky na čísle 257.

|< <   381 z 386   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies