Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 04.
kurzy
01:00info
FLA
TBL
NHL live
03:30info
VGK
DAL
NHL live
30. 04.
kurzy
01:00info
BOS
TOR
NHL live
01:30info
CAR
NYI
03:30info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
V NHL sú bez ochranného štítu len 12 hráči. Aj jeden SlovákKeď NHL zaviedla povinnosť nosiť na prilbách ochranný štít, veteráni dostali výnimku. Ich počet, pochopiteľne, každým rokom klesá. Aktuálne štít na prilbe nenosí 12 hráčov, vrátane slovenského obrancu Zdena Cháru. Toho v tejto skupine dopĺňajú Joe Thornton, Brian Boyle, Ryan Getzlaf, Ryan Reaves, Jordie Benn, Milan Lucic, Matt Martin, Jamie Benn, Zack Kassian, Zach Bogosian a Ryan O'Reilly.

09. 03.

CanucksAmerický útočník Ryan Kesler bude na obale počítačovej hry NHL 2K11. Minulý rok sa podieľal na zaznamenávaní pohybov spolu s Alexom Ovečkinom, ktorý bol na obale hry vo verzii NHL 2K10.

08. 03.

Red WingsÚtočník Todd Bertuzzi utrpel v druhej tretine nedeľného zápasu proti Chicagu nešpecifikované zranenie dolnej časti tela a do stretnutia, v ktorom zaznamenal dve asistencie, už nezasiahol.
DevilsÚtočník Dean McAmmond opustil nedeľný zápas proti Edmontonu predčasne po tom, čo v priebehu druhej tretiny utrpel zranenie ramena po bodyčeku od Zacka Stortiniho.
PredatorsObranca Shea Weber vynechal nedeľný zápas Predators proti Canucks, pretože ho trápi nešpecifikované zranenie hornej časti tela, ktoré utrpel v piatkovom zápase proti Red Wings.
ThrashersÚtočník Evander Kane vynechal pre zranenie nohy nedeľný zápas Atlanty proti Caroline. Talentovaný nováčik sa zranil pri blokovaní strely v sobotnom zápase proti Tampe Bay.

07. 03.

AvalancheObranca Colorada Ruslan Salej opustil v druhej tretine zápas medzi Avalanche a Blues. Dôvodom je zranenie trupu. V aktuálnom ročníku odohral len šesť zápasov so ziskom jednej asistencie.
ThrashersKrídelník Evander Kane nedohral zápas medzi Thrashers a Lightning. Kane nedohral druhú dvadsaťminútovku, v ktorej utrpel pri blokovaní strely zranenie nohy.
IslandersObranca Mark Streit obliekajúci dres New Yorku Islanders získal proti Bostonu 200. kanadský bod NHL. Stalo sa tak v jeho 344. zápase v NHL. Doteraz nazbieral 50 gólov a 150 asistencií.

06. 03.

SabresÚtočník Drew Stafford nedohral zápas medzi Buffalom a Philadelphiou. Opora Sabres odohrala proti Flyers iba štyri minúty a 33 sekúnd v prvej dvadsaťminútovke. V ďalších dvoch tretinách už nenastúpil, pretože si poranil slabiny.
Red WingsObranca Nicklas Lidström z Detroitu Red Wings získal v noci proti Predators jubilejnú 800. asistenciu v Národnej hokejovej lige. Doteraz získal skúsený švédsky bek 1035 kanadských bodov (235+800).
SabresThomas Vanek získal v noci proti Philadelphii jubilejný 300. kanadský bod v NHL. Doteraz odohral 376 stretnutí s bilanciou 163 presných zásahov a 137 gólových prihrávok. V ukazovateli plus/mínus má 33 plusových bodov.

05. 03.

BruinsÚtočník Bruins Patrice Bergeron vynechal už druhý zápas v rade pre zranenie slabín, ktoré utrpel počas finálového zápasu medzi Kanadou a USA na nedávno ukončených zimných olympijských hrách.
StarsObranca Mark Fistric bol späť v zostave Stars v zápase proti St. Louis po tom, čo vynechal päť zápasov nasledujúcich po artroskopickej operácii kolena, ktoré si zranil 4. februára. V zápase odohral 17 a pol minúty.
AvalancheÚtočník Darcy Tucker opustil štvrtkový zápas proti Phoenixu v druhej tretine po tom, čo dostal zásah hokejkou do tváre. Do zápasu sa potom ešte vrátil, aby v tretej tretine odohral tri striedania.

04. 03.

SabresCenter Sabres Paul Gaustad vynechal svoj prvý zápas po tom, čo v stretnutí proti Pittsburghu utrpel nešpecifikované zranenie v hornej časti tela. Očakáva sa, že vynechá minimálne jeden týždeň.
IslandersGenerálny manažér Islanders Garth Snow je optimistický a verí, že brankár Rick DiPietro, ktoré trápi zranené koleno, bude v tejto sezóne ešte hrať. Tímu bude 4-6 týždňov chýbať aj Andrew MacDonald, ktorý má zlomenú nohu.
BlackhawksBlackhawks pred zápasom ocenili svojich šiestich hráčov, ktorí sa zúčastnili zimných olympijských hier. Ak by Tomáš Kopecký a Marián Hossa získali bronz, všetci šiesti by z nej doniesli medailu.
SabresLindy Ruff odtrénoval svoj 964. zápas v tíme Buffala a vyrovnal sa tak tretiemu Jackovi Adamsovi v poradí trénerov, ktorí v jednej organizácii strávili najviac zápasov.

03. 03.

SenatorsČeský obranca Filip Kuba utrpel počas prvej tretiny zranenie dolnej časti tela, po ktorom opustil zápas a už sa doň nevrátil. V stretnutí stihol odohrať niečo cez sedem minút.
IslandersDo zostavy sa po zraneniach vrátili center Josh Bailey (horná časť tela) a obranca Jack Hillen (zlomená čeľusť). Tím z Bridgeportu (AHL) povolal obrancu Dustina Kohna, ktorý v utorok zaznamenal asistenciu.
FlyersObranca Ryan Parent sa vrátil do základnej zostavy Flyers po vynechaní predchádzajúcich 24 stretnutí pre zranenie chrbta, ktoré si vyžiadalo aj operáciu. Proti Tampe Bay odohral 14 minút.
CoyotesCoyotes poslali obrancu Davida Schlemka späť na farmu do tímu AHL San Antonio Rampage. Dvadsaťdvaročný nováčik zaznamenal gól a štyri asistencie v 17 dueloch za Coyotes v tejto sezóne.
SharksSharks umiestnili na listinu zranených hráčov obrancu Marca-Edouarda Vlasica, ktorého trápi nešpecifikované zranenie v dolnej časti tela. Do prvého tímu boli z Worcesteru (AHL) povolaní útočníci Dwight Helminen a Jamie MGinn, a obranca Jason Demers.
ThrashersObranca Christoph Schubert sa vrátil do základnej zostavy Atlanty po tom, čo vynechal posledných 13 zápasov pre zranenie kolena. V zápase proti Floride odohral 17 minút.

02. 03.

RangersSlovenský útočník Marián Gáborík vynechá nočný zápas tímu New York Rangers, ktorý nastúpi proti hráčom Ottawy Senators. Gáborík hral na ZOH 2010 sedem zápasov, v ktorých strelil štyri góly a na jeden prihral.
CanadiensSlovenský brankára Jaroslav Halák nenastúpi v utorkovom stretnutí proti Bostonu po tom, čo na olympiáde odchytal všetkých sedem zápasov slovenskej reprezentácie.
FlyersFlyers umiestnili na listinu dlhodobo zranených hráčov brankára Raya Emeryho, ktoré trápi zranenie v bedrovej oblasti. Tím tiež v pondelok umiestnil útočníka Rileyho Coteho na waiver listinu.
BluesBlues povolali z farmárskej súťaže AHL skúseného útočníka Dereka Armstronga, ktorý v 30 zápasoch v drese Peorie nastrieľal 22 gólov. V NHL odohral spolu 471 zápasov, v ktorých strelil 221 gólov.
IslandersBrankár Rick Dipietro má na kolene opuchlinu a tímu bude chýbať neurčitú dobu. Tím povedal, že je to len z preventívnych dôvodov a jeho pondelkové testy dopadli dobre.
AvalancheCenter Matt Hendricks bol aktivovaný z listiny zranených hráčov a proti Detoritu odohral prvý duel po 12 vynechaných pre zranenie členku. Zaznamenal v ňom asistenciu. Milan Hejduk doňho nenastúpil, pretože sa zobudil s boľavým chrbtom.

|< <   384 z 385   >|

Krátke správy
Najnovšie články
Fehérváry bol najproduktívnejším hráčom Capitals v play-off. A neviedol tím len v tom Toronto si upísalo aktuálneho šampióna KHL. Zmluva začne platiť okamžitePotvrdené: Obranu reprezentácie je pripravená posilniť slovenská hviezda z NHL Hviezdy sezóny: Slafkovský je jasný, v top 3 sa tlačia až štyria hráči!Z NHL je voľná ďalšia posila Slovenska, ale z nižšej AHL nie Slovenským brankárom vstup do finále konferencie nevyšiel. Z výhier sa tešili útočníciŠtyri hviezdy, ktoré by si mal zacieliť v lete Utah Nepríjemné: Ruský útočník musel ísť do nemocnice po delovke spoluhráča!Na toto u neho zvyknutí nie sme: Ovečkin takúto sériu play-off ešte nikdy nezažil! Bude Toronto v zápase o prežitie bez Matthewsa?Canucks sa museli obrátiť na brankársku trojku! Nečakaný debut Lotyša, vzácny zápis do histórieRed Wings si upísali výber z druhého kola minuloročného draftuFehérváry hviezdou duelu, ale Capitals vypadli. Ďalšie tímy majú postupový mečbal Mešár je pozadu: Nehovorím, že sa do NHL nedostane, ale má problém, tvrdí expert Expert považuje Slafkovského sa nedotknuteľného. S Montrealom spája útočné hviezdyČernák nepoľavil v dôraze: Viedol zápas, vedie ligu a je už pred Hossom + videoPotenciálne posily Slovenska si sezónu v AHL predlžujú. O osude jednej z nich sa rozhodne dnes Repčík skóroval a jeho tím je opäť bližšie k finále! + video Špičkový turnaj v Česku: Súper Slovenska v skupine sa teší na veľkú posilu z NHLNylander sa vrátil do akcie, ale zápas nedohral Matthews Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies