Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 05.
kurzy
03:00info
VAN
EDM
NHL live
21. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Černák v piatok netrénovalSlovenský obranca Erik Černák, ktorý nedohral štvrtkový zápas proti Vancouveru po zásahu puku do nohy, chýbal v piatok na tréningu Tampy Bay. Viac o jeho stave by malo byť známe v sobotu, kedy Lightning odohrajú zápas proti Dallasu. Černák hral vo štvrtok len svoj šiesty zápas od návratu zo zranenia dolnej časti tela.

10. 04.

AvalancheTalentovaný útočník Matt Duchene utrpel v prvej tretine nočného zápasu medzi Avalanche a Blackhawks zranenie trupu a v ďalšom priebehu zápasu sa už nepredstavil. Trojka posledného draftu patrí medzi ašpirantov na zisk Calder Trophy
FlyersJeff Carter sa po ôsmich zápasoch, ktoré vynechal pre zlomenú nohu, vrátil v noci proti Rangers do zostavy Philadelphie. V zápase odohral 16 minút a 16 sekúnd
AvalancheDavid Jones (koleno) sa v nedeľu do zostavy Colorada nevráti, no stále je šanca, že pomôže denverskému tímu vo vyraďovacích bojoch. Jones si ešte na konci novembra minulého roka natrhol vonkajšie krížne väzivo v kolene a predpokladalo sa, že vynechá zvyšok tejto sezóny.
SabresThomas Vanek sa v sobotu vráti po zranení slabín do zostavy Sabres. Pre spomínané zranenie vynechal predchádzajúcich šesť stretnutí Buffala.
Blue JacketsDerek Dorsett opustil predčasne zápas medzi Blue Jackets a Red Wings. Stalo sa tak v druhej dvadsaťminútovke, v ktorej sa Dorsett zranil pri blokovaní strely obrancu Jonathana Ericssona.
WildMaxim Noreau bol tímom Minnesota Wild poslaný do tímu Houston Aeros z Americkej hokejovej ligy. Noreau odohral za „divochov“ len jeden zápas, v ktorom na ľade strávil sedem minút

09. 04.

StarsÚtočník Brenden Morrow bol späť v základnej zostave Stars po tom, čo vynechal jeden zápas pre problémy s nohou. Proti Anaheimu odohral 18 minút. Svoj debut v NHL si odbil dánsky obranca Philip Larsen.
CanadiensČeský obranca Jaroslav Špaček bol späť v základnej zostave Canadiens po tom, čo vynechal posledné tri zápasy pre chrípku. V zápase proti Caroline odohral necelých 19 minút.
PanthersObranca Bryan Allen sa vrátil do základnej zostavy Panthers po dvoch vynechaných zápasov pre zranenie rebier. V stretnutí proti New Jersey odohral viac ako 22 minút.
HurricanesHurricanes pred zápasom proti Montrealu povolali do prvého tímu z tímu Albany River Rats (AHL) obrancov Caseyho Borera a Tima Conboya. Borer odohral prvý zápas za „Canes“ od februára, kedy sa zranil pri nehode autobusu River Rats.

08. 04.

ThrashersSkúsený obranca Chris Chelios bol poslaný späť do tímu Chicago Wolves z nižšej súťaže AHL. 48-ročný veterán odohral za Thrashers sedem zápasov. Spolu s ním na farmu putoval útočník Tim Stapleton.
PredatorsKapitán Jason Arnott sa vrátil do základnej zostavy po vynechaní ôsmich zápasov pre následky otrasu mozgu. V zápase proti Phoenixu odohral 18 a pol minúty a zaznamenal asistenciu.
BruinsObranca Dennis Seidenberg podstúpil operáciu ľavého predlaktia a v tejto sezóne si už pravdepodobné nezahrá. Doba jeho liečby sa odhaduje na osem týždňov.
Blue JacketsObranca Kris Russell sa vrátil do akcie po dvoch vynechaných zápasoch pre zranenie zápästia. V zápase proti Detroitu odohral 21 minút a stihol sa pobiť s Patrickom Eavesom.

07. 04.

AvalanchePeter Budaj bude dnes v zápase proti Edmontonu stáť v bráne Avalanche. Bude to preňho prvý zápas od 21. marca. Naposledy štartoval od začiatku duelu 16. marca.
vanÚtočník Vancouveru Ryan Johnson vynechá minimálne prvé kolo play-off, pretože má zlomenú nohu, ktorá si vyžiada 4-6 týždňov liečenia.

06. 04.

BruinsAk Boston Bruins nepostúpi alebo vypadne v play-off, tak slovenskú hokejovú reprezentáciu na MS v Nemecku posilní obranca Zdeno Chára. Pre szlh.sk to povedal Peter Bondra, generálny manažér slovenskej reprezentácie.
AvalancheCenter Peter Mueller pravdepodobne vynechá posledný týždeň základnej časti, pretože ho trápia následky otrasu mozgu. V 15 zápasoch od príchodu do Colorada zaznamenal 20 bodov.
BruinsObranca Dennis Seidenberg nenastúpil v pondelkovom zápase proti Washingtonu, pretože si v sobotu proti Torontu porezal zápästie. V pondelok sa pokúšal trénovať, no nebol schopný tréningovú jednotku dokončiť.
PredatorsJason Arnott (pravdepodobne otras mozgu) by mal nastúpiť do utorkového zápasu proti Phoenixu. Arnott korčuľoval tvrdo počas posledných troch dní a ak všetko pôjde aj naďalej dobre, v utorok by mal hrať.

05. 04.

SharksJoe Thornton sa v nedeľnom zápase proti Coloradu vrátil do akcie po troch vynechaných zápasoch pre zranenie v dolnej časti tela. V zápase odohral 19 a pol minúty a zaznamenal dve asistencie.
CanucksMikael Samuelsson, ktorý doteraz strelil 30 gólov a zaznamenal 53 asistencií, sa v nedeľnom stretnutí proti Minnesote vrátil do akcie po ôsmich vynechaný zápasoch pre zranenie ramena.
BlackhawksBlackhawks vyhrali prvý titul v Centrálnej divízii za posledných 17 rokov a prvý od presťahovania sa do United Center v sezóne 1994/95. Patrick Kane má už 84 bodov, najviac od sezóny 1999/2000, kedy Tony Amonte nazbieral 84 bodov.

04. 04.

PredatorsBarry Trotz, tréner Predators, povedal, že útočník Jason Arnott (otras mozgu) by sa mohol vrátiť do zostavy Nashvillu už v stredu proti Phoenixu.
DucksJames Wisniewski sa v noci proti Kings vrátil po 8-zápasovej pauze, ktorá bola zapríčinená dištancom, do zostavy „káčerov“. Wisniewski bol suspendovaný za bodyček na Brenta Seabrooka z Chicaga.
BruinsSkúsený bek Dennis Seidenberg predčasne opustil zápas medzi Bostonom a Torontom. Dôvodom je zranenie jeho ľavého zápästia, pre ktoré sa do hry už nevrátil. V zápase odohral len necelých päť minút.
PenguinsKapitán hokejistov Pittsburghu Penguins, Sidney Crosby, sa stal najužitočnejším hráčom tohto tímu počas tohto sezónnej základnej časti. Crosby nazbieral zatiaľ 97 bodov v 77 stretnutiach sezóny 2009/10.
BruinsObranca Andrew Bodnarčuk si v nočnom zápase medzi Bruins a Maple Leafs odbil debut v NHL. V drese Bruins odohral takmer osem minút a nazbieral jeden mínusový bod.
PanthersÚtočník Mike Duco a obranca Clay Wilson boli z tímu Rochester Americans z AHL povolaný do prvého tímu Floridy Panthers. Duco nastúpil v aktuálnom ročníku za „panterov“ desaťkrát, Wilson iba raz.

03. 04.

OilersÚtočník Gilbert Brule z Edmontonu si v prvej tretine zápasu medzi Oilers a Stars (3:6) zranil členok a v ďalšom priebehu zápasu sa už nepredstavil. Po dueli chodil o barlách.

|< <   380 z 386   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Najlepšie aktíva Canadiens na výmenu? Je medzi nimi aj Slovák Experta zaujalo viac Lotyšov ako Slovákov. Vyzdvihol len dvoch našich útočníkov Slafkovský je v NHL nedocenený: Sledoval som ho celý rok, bude superhviezdou! Chromiak sa vrátil do zostavy, ale sezóna sa mu končí. Radosť z postupu má iný SlovákVráti sa Drouin do Colorada? V nedeľu dal najavo svoje preferencie Česká hviezda chce výmenu. Spája sa s tímami troch mladých SlovákovSlovensko môže mať nôž na krku: Kedy postúpi do štvrťfinále? Budú Bruins v lete aktívni na trhu s voľnými hráčmi? Čo by mohlo v lete čakať na Colorado? Demko sa ešte nevráti, prišla nečakaná rana: Top strelec Canucks zrejme vynechá zápas o všetko!Dobrá správa z New Yorku: Známy veterán bude už proti Panthers k dispozícii Potvrdené: Carolina vyriešila svoju trénerskú otázku. Na dlhý časMS 2024: Nájazdová dráma, Slovensko si štvrťfinále nezaistiloMajster sveta tvrdí: Niečo v mužstve nefunguje. Obul sa aj do Slafkovského Zámorského experta v zápase proti Francúzsku zaujali len dvaja Slováci Obsadí post generálneho manažéra Columbusu jedno z dvoch známych mien? NHL zverejnila už aj rozpis finále Západnej konferencie Pekarčík druhý najlepší v play-off. Clarkov pohár však získal iný Slovák! Sýkora sa presadil, ale len krok ho delí od konca sezóny + videoCanucks budú hrať zápas č. 7 a hviezdny brankár urobil veľký pokrok Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies