Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
25. 05.
kurzy
02:00info
DAL
EDM
NHL live
26. 05.
kurzy
21:00info
FLA
NYR
NHL live
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Fehérváry viedol svoj tím a medzi nováčikmi je druhý Slovenský obranca Martin Fehérváry viedol Washington v sobotnom zápase proti Islanders s piatimi bodyčekmi. V tejto sezóne ich už urobil 95 a spomedzi nováčikov ich má v celej lige viac len Tanner Jeannot z Nashvillu – 127. Jeannot je útočníkom, a tak bratislavský rodák vedie v tomto ohľade obrancov nováčikov.

20. 05.

CanucksÚtočník Mikael Samuelsson vo štvrtok úspešne absolvoval operáciu priťahovača a slabín, ktorá mu predčasne ukončila sezónu. V 11 zápasoch play-off zaznamenal len jeden gól a dve asistencie.
RangersPravý krídelník Christian Thomas podpísal s Rangers trojročný nováčikovský kontrakt. Osemnásťročný rodák z Toronta bol newyorským tímom draftovaný vlani z celkového 40. miesta. V drese Oshawy (OHL) v minulej sezóne zaznamenal 99 bodov (54 gólov) v 66 dueloch.
DucksPravý krídelník Etem Emerson podpísal s Anaheimom trojročný nováčikovský kontrakt. Osemnásťročný Kalifornčan bol tímom draftovaný v roku 2010 z celkového 19. miesta. V poslednej sezóne zaznamenal 45 gólov a 35 asistencií v 65 zápasoch v drese Medicine Hat (WHL).
CoyotesCenter Ethan Werek podpísal s Coyotes vstupný kontrakt, ktorého podmienky neboli špecifikované. Devätnásťročný Kanaďan prišiel do tímu výmenou za centra Oscara Lindberga. V poslednej sezóne OHL zaznamenal 24 gólov a 28 asistencií v 47 dueloch v drese Kingstonu.
SabresObranca Brayden McNabb podpísal s Buffalom trojročnú nováčikovskú zmluvu. Dvadsaťročný Kanaďan bol draftovaný Sabres v roku 2009 z celkového 66. miesta. V drese Kootenay (WHL) zaznamenal v uplynulej sezóne 72 bodov v 59 dueloch.
CapitalsObranca Zach Miskovic podpísal ako obmedzený voľný hráč s Washingtonom nový jednoročný kontrakt. Dvadsaťšesťročný Američan odohral v sezóne 2010/11 v drese Hersey (AHL) 58 zápasov, v ktorých zaznamenal 16 bodov.

19. 05.

CanucksTréner Alain Vigneault povedal, že ľavý krídelník Mikael Samuelsson, ktorý pre zranenie nohy nehral od piateho zápasu druhého kola, nepocestuje s tímom do San Jose.

18. 05.

BruinsCenter Patrice Bergeron (otras mozgu) nenastúpil v druhom zápase finálovej série Východnej konferencie proti Lightning, no očakáva sa, že by sa tak malo stať v treťom stretnutí, ktoré sa odohrá vo štvrtok.
HurricanesRaleigh News & Observer informuje, že Carolina si udrží na pozícii hlavného trénera aj v budúcej sezóne Paula Mauricea, ktorý sa postavil na lavičku Hurricanes v decembri 2008 po odchode Petra Laviolettea. GM Jim Rutherford tiež informoval, že Ron Francis sa z trénerskej pozície vracia späť do vedenia tímu.
CanadiensObranca Alexej Jemelin podpísal s Montrealom jednoročný kontrakt. Dvadsaťpäťročný Rus bol draftovaný Canadiens v roku 2004 z celkového 84. miesta. V poslednej sezóne odohral 52 zápasov v drese Ak Bars Kazaň (KHL).
FlyersBrankár Niko Hovinen podpísal s Flyers ako voľný hráč nešpecifikovaný vstupný kontrakt. Dvadsaťtriročný Fín bol draftovaný Minnesotou v roku 2006 z celkového 132. miesta. Posledné tri sezóny strávil vo fínskom klube Pelicans Lahti.
PenguinsCenter Zach Sill podpísal s Penguins ako voľný hráč dvojročný vstupný kontrakt. Dvadsaťtriročný Kanaďan nebol draftovaný. V poslednej sezóne zaznamenal 30 bodov v 80 zápasoch v drese Wilkes-Barre/Scranton v AHL.

17. 05.

BruinsCenter Patrice Bergeron absolvoval v pondelok svoj prvý tréning po tom, čo 6. mája utrpel mierny otras mozgu. Jeho štart v druhom zápase série proti Tampe Bay je otázny, no bolo väčším prekvapením, ak by v ňom nastúpil.
Red WingsSkúsený brankár Chris Osgood, ktorého v poslednej dobe trápili slabiny, by chcel odohrať v NHL ešte aspoň jednu sezónu. Ak by nezostal ako náhradník v Detroite, pravdepodobne by sa preňho našlo miesto dvojky niekde inde.
StarsObranca John Klingberg podpísal s Dallasom trojročný nováčikovský kontrakt. Osemnásťročný Švéd bol tímom draftovaný vlani z celkového 131. miesta. Poslednú sezónu strávil vo Frolunde (Elitserien, SWE).
CoyotesÚtočník Ethan Werek podpísal s Phoenixom trojročný nováčikovský kontrakt. Devätnásťročný Kanaďan bol draftovaný Rangers v roku 2009 z celkového 47. miesta. V poslednej sezóne zaznamenal 52 bodov v 47 zápasoch v drese Kingstonu (OHL).

16. 05.

SharksObranca Jason Demers sa na poslednú chvíľu nedostal do zostavy Sharks pre otvárací zápas finále Západnej konferencie, pretože ho trápilo nešpecifikované zranenie. V základnej zostave ho nahradil Kent Huskins.

15. 05.

Red WingsSkúsený obranca Nicklas Lidström vyhlásil, že sa do 1. júla rozhodne, či bude pokračovať v kariére alebo „zavesí korčule na klinec“. Vedenie Red Wings verí, že legendárny obranca, ktorý získal šesťkrát Norris Trophy určenú pre najlepšieho beka, sa nerozhodne skončiť a odohrá ešte jubilejnú 20 sezónu v drese Detroitu.
LightningÚtočník Simon Gagne sa v sobotu proti Bostonu vrátil do zostavy Tampy Bay po tom, čo nehral v predchádzajúcich troch zápasoch pre otras mozgu. 31-ročný krídelník hral viac ako 15 minút a v 58. minúte strelil posledný gól „bleskov“.
PredatorsObranca Nashvillu Predators Francis Bouillon stále pociťuje symptómy po otrase mozgu, ktorý utrpel ešte v januári tohto roku. Tridsaťpäťročný rodák z New Yorku odohral v tejto sezóne iba 44 zápasov a získal desať bodov (1+9). S Predators má platnú zmluvu ešte na jeden rok a v budúcom ročníku sa chce vrátiť do zostavy.
Sharks Útočník Sharks Ryane Clowe, ktorý mal nedávno nešpecifikované zranenie hornej časti tela, je pripravený pomôcť svojmu tímu v otváracom stretnutí konferenčného finále proti Vancouvru. Kľúčový útočník kalifornského tímu patrí momentálnej medzi najproduktívnejších hráčov tohtoročného play-off.

14. 05.

NHLPodľa neoficiálnych správ zo zámoria sa najbližší zápas Winter Classic uskutoční vo Philadelphii. Najpravdepodobnejším súperom Flyers budú hráči New Yorku Rangers.

13. 05.

SharksÚtočník Ryane Clowe sa vrátil do akcie v siedmom zápase proti Detroitu po tom, čo vynechal predchádzajúci duel pre nešpecifikované zranenie hornej časti tela. V zápase odohral 19 minút a 26 sekúnd.
Red WingsÚtočník Todd Bertuzzi utrpel v prvej tretine štvrtkového zápasu proti San Jose nešpecifikované zranenie hornej časti tela. V druhej tretine utrpel rovnaké zranenie Danny Cleary. Ani jeden z nich duel nedohral. Podľa FSD utrpeli otras mozgu.
CanucksZranený center Manny Malhotra vo štvrtok krátko korčuľoval so spoluhráčmi, no tím veľmi rýchlo vyvrátil špekulácie, že by hral ešte v tomto play-off. Malhotra pauzuje od 16. marca pre vážne zranenie oka.
RangersĽavý krídelník Jason Wilson podpísal s tímom jednoročný vstupný kontrakt. Dvadsaťjedenročný Kanaďan bol tímom draftovaný vlani z celkového 130. miesta. Poslednú sezónu strávil v tíme Niagary v OHL. V 64 zápasoch zaznamenal 18 gólov a 43 bodov.

12. 05.

LightningČeský obranca Pavel Kubina pravdepodobne vynechá úvodný zápas finálovej série Východnej konferencie proti Bostonu. Dôvodom je otras mozgu, ktorý utrpel v prvom zápase série proti Washingtonu.

11. 05.

Red WingsDetroit sa musel v šiestom zápase série proti San Jose zaobísť bez služieb útočníka Johana Franzena, ktorý si v piatom zápase poranil ľavý členok. Do základnej zostavy sa po druhýkrát v play-off dostal veterán Mike Modano.
SharksÚtočník Ryan Clowe vynechal šiesty zápas série finále Západnej konferencie pre nešpecifikované zranenie hornej časti tela. Clowe je s 13 bodmi najproduktívnejším hráčom Sharks v play-off.

10. 05.

CanucksÚtočník Mikael Samuelsson vynechal šiesty zápas série proti Nashvillu pre nešpecifikované zranenie dolnej časti tela, ktoré utrpel v piatom zápase. Termín jeho očakávaného návratu nie je známy. Doteraz v play-off zaznamenal gól a dve asistencie.

|< <   330 z 387   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies