Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
02:00info
BOS
TOR
NHL live
04. 05.
kurzy
02:00info
BOS
TOR
NHL live
05. 05.
kurzy
22:00info
NYR
CAR
01:30info
DAL
VGK
«

Slováci v NHL

Preview dnešných zápasov + tipy

NY Ranger – NY Islanders
Súboj tradičných rivalov z Atlantickej divízie sľubuje atraktívny zápas zameraný na ofenzívny štýl z jednej aj druhej strany. NY Rangers je útočne silne ladený tím, ktorý však zabúda na defenzívu, no ešte že majú v bránke „kráľa Henrika“, ktorý po katastrofálnom úvode sezóny začína byť tým pravým „mágom“ z NY Rangers. Islanders majú taktiež kvalitných útočníkov zvlášť Jason Blake má svoju životnú formu a Jašin konečne predvádza hru na ktorú sme boli zvyknutí ešte v Ottawe. Defenzíva v Islanders je o niečo vyspelejšia, ktorá je podporovaná kvalitnými, ale nevypočítateľnými brankármi. V súbojoch NY Rangers a NY Islanders nepadá veľa gólov a myslím si, že nebude tomu inak ani teraz.
Slováci v zápase: NYR - Marcel Hossa , NYI - Miroslav Šatan
Náš tip: 1

Ottawa – Boston Ottawa je v tejto sezóne ako na hojdačke!
Kvalitné zápasy striedajú slabšie a už ani Ottawa z minulej sezóny nie je tým čím bola výnimočná. Vynikajúca ofenzíva ( Spezza-Allfedsson-Heatley ) podporovaná zdrvujúcou defenzívou ( Chára-Redden ) a spoľahlivými brankármi ( Hašek-Emery )je už dávno preč! Neprítomnosť Spezzu a iných kvalitných hráčov robí s Ottawy veľmi zraniteľný tím a také mužstvo akým je v tejto sezóne Boston, môže poriadne skomplikovať cestu k víťazstvu v tomto dueli. Boston v dnešnom dueli s Ottawou by sa mohol zrehabilitovať po nepríjemných „úderoch“ v poslednom období , hlavne zahanbujúcou prehrou 2:10 s Torontom! Ottawu by mal podržať spoľahlivo chytajúci Emery a ofenzívna sila Ottawy by sa mala naplno prejaviť.
Slováci v zápase: Ottawa - Andrej Meszároš, Boston - Milan Jurčina
Náš tip: 1

Nashville – Anaheim Ďalší vyrovnaný duel!!!
Anaheim má vynikajúci tím, ktorý ide tvrdo za svojím cieľom - „STANLEY CUP“!!! Mužstvo pracuje ako hodinky, ale v tomto období mu vypadlo dôležité koliesko, teda koleso „SIR PRONGER“. Pronger utŕžil nepríjemné zranenie nohy ( zlomená noha ) a zrazu nepriestrelná obrana káčerov môže mať trhliny. Toho by mohli využiť ofenzívni predátori Kariya, Erat a poriadne sa zahryznúť do káčerov. Káčery len tak svoju kožu, teda „perie“ nepredávajú a zápas nám sľubuje jedno zaujímavé hokejové predstavenie.
Náš tip: 2

Calgary – Minnesota
Súboj dvoch susediacich teamoch so severozápadnej divízie nám sľubuje zápas o každý milimeter ľadu.
Calgary je na 2 mieste severozápadnej divízie a hneď o jeden bod za nimi je Minnesota, ale tá má odohratých o dva zápasy viac ako susedné Calgary. Obidve mužstvá stavajú na vynikajúcich brankároch ( Kiprusoff - Fernandez ) a kvalitných bekoch. V poslednom čase to v defenzíve Calgary mierne škrípe. Čo sa týka útočnej sily jednotlivých mužstiev, Minnesota, už aj s uzdraveným Gáboríkom by mala mať mierne navrch. „Slovenské turbo“ Gáborík spolu s „Kojakom“ Demitrom a „Kipperom“ Kiprusoff, Iginla na opačnej strane, by mali by ozdobou dnešného zápasu.
Slováci v zápase: Minnesota – Marián Gáborík, Pavol Demitra, Branko Radivojevič
Náš tip: 2

Colorado – Detroit
Lavíny z Colorada na čele so Sakicom sa dnes pokúsia naladiť na víťaznú strunu! Veľkou mierou sa na minulom víťazstve podieľal náš Peter Budaj. Tréner Colorada si konečne uvedomil, že ak chce pomýšľať na play off do bránky by mal stavať Budaja a nie nevýrazného 5,5 miliónového Theodora. Ofenzíva Colorada je pomerne slušná, najmä mladíci Svatoš, Stastny a v poslednom čase výborne hrajúci Wolski. „Hockey Town“ Detroit Red Wings dostali v minulom zápase „kefu“ od San José, ale také skúsené mužstvo akým je Detroit, by to nemalo vážne zamávať. Ak fenomenálny Dominátor bude zasa predvádzať svoje kúsky, tak útočníci s Colorada budú mať hlavu v smútku. Už tradičná útočná sila červených krídel podporovaná kvalitnou defenzívou môže Sakicovi a spol poriadne skomplikovať večer.
Slováci v zápase: Colorado - Marek Svatoš , Peter Budaj
Náš tip:1x




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Fehérváry: Som šťastný špeciálne za Slafkovského. Je top hráčom NHL Budúcnosť slovenského útočníka v Pittsburghu? Pravdepodobne žiadnaKde by mohol skončiť Stamkos? V Detroite či po boku Slafkovského? Začala ďalšia séria, Slovák v nej bodoval. Ďalší zbieral „mínusky“+ videoBlíži sa ten čas: Anže Kopitar zváži koniec kariéry Účasť na MS ohrozená? Posila Slovenska z NHL utrpela zranenie!Matthews robí pokroky. Vráti sa do hry v zápase číslo sedem? Slovenský útočník oslavuje: Jeho tím postúpil do finále QMJHL! + videoKanada zverejnila nomináciu na MS: Dominujú mladé pušky, nechýba Slafkovského spoluhráč Dráma: Tím slovenského útočníka vyhnal Urbana z brány a vynútil rozhodujúci zápasIslanders rozhodli o osude Loua Lamoriella a Patricka RoyaMontreal a Winnipeg si upísali hráčov z posledných dvoch draftov Hurricanes končia zmluvu s ruským útočníkom Brankári inkasovali len dva góly: Ďalší tím postupuje, zápas č. 7 uvidíme aj na západe! Poznáme finalistov Jack Adams Award. Sú len zo Západnej konferencieV OHL vyhlásili hráča sezóny. V zámorí bol ocenený aj Filip Mešár Hellebuyck: Asi mi neuveríte, ale takto som to skutočne cítil. Je to srdcervúce Mohli za vyhodenie trénera nahnevaní hráči? Generálny manažér Seattlu reaguje Mohol by Leon Draisaitl skončiť budúci rok v Bostone? NHL ukázala, ako Slafkovský porušil pravidlá. Rozhodcov vyzvala, aby to nabudúce trestali + video Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies