Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
NHL live
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
NHL live
27. 04.
kurzy
20:00info
NYI
CAR
NHL live
23:00info
TBL
FLA
NHL live
02:00info
TOR
BOS
NHL live
04:30info
VGK
DAL
NHL live
«

Sumáre

Tatar skóroval, Jurčo asistoval, Chára vyhral

V troch stredajších zápasoch sa zo štvorice Slovákov tešil z víťazstva len Zdeno Chára. Do bodovania sa zase zapísali Tomáš Tatar a Tomáš Jurčo.

Hviezdy večera:
1. Jonas Hiller (CGY), 49/50, 98% úspešnosť zákrokov
2. Mikkel Boedker (ARI), 3 góly, 1 asistencia
3. Jimmy Howard (DET), 37/39, 94,9% úspešnosť zákrokov

Bruins ukončili sériu prehier, Tatar hviezdou zápasu

David Krejčí a Reilly Smith premenili samostatné nájazdy a Boston vrátil Detroitu prehru z minulého týždňa, keď ho v stredu v Joe Louis Aréne zdolal pomerom 3:2. Krejčí a Smith sa presadili aj v normálnom hracom čase a Tuukka Rask predviedol 18 zákrokov. V nájazdoch si a ňom vylámali zuby Andrej Nestrašil a Gustav Nyquist. Detroit získal bod aj vďaka šťastiu, keď v druhej polovici tretej tretiny trafil Daniel Paille tyčku. Inak Jimmy Howard podal výborný výkon a zastavil 37 striel. Z jeho spoluhráčov skórovali Tomáš Tatar a Gustav Nyquist, ktorí vyrovnávali na 1:1, resp. 2:2. Pre slovenského útočníka išlo o prvý gól v sezóne a asistenciu si pri ňom pripísal aj Tomáš Jurčo. Tatar v zápase odohral 17 minút, pripísal si aj jednu strelu a stal sa treťou hviezdou duelu. Jurčo strávil na ľade zhruba 12 a pol minúty a na konto si pripísal aj dve strely, jeden plusový bod a tri bodyčeky. V akcii nechýbal ani Zdeno Chára. Po zápase mal radosť, pretože jeho tím ukončil trojzápasovú sériu prehier. Trenčiansky rodák prvýkrát v sezóne prekročil hranicu 23 minút strávených na ľade. Jeho čas bol 28:08. Počas neho nazbieral štyri strely a jeden plusový bod.

Prvý gól Tomáša Tatara v sezóne:

Hviezdy duelu: 1. D. Krejčí (BOS), 2. J. Howard (DET), 3. T. Tatar (DET)

Článok pokračuje pod reklamou

Hiller urobil 49 zákrokov, Flames zdolali Blackhawks

Chicago v stredajšom zápase dominovalo, ale dva body si z neho zobralo Calgary. Dominantný bol totiž aj brankár Jonas Hiller, ktorý zneškodnil 49 striel, aby doviedol Flames k výhre 2:1. Rozhodol o nej Mikael Bäcklund, ktorý nadviazal na gól Dennisa Widemana v poslednej minúte predĺženia. Hiller nebol ďaleko od čistého konta a Blackhawks získali bod zásluhou Andrewa Shawa, ktorý vynútil predĺženie počas presilovky v 55. minúte. Corey Crawford čelil len 18 strelám. Pre jeho tím išlo o frustrujúci večer, keďže Calgary nepúšťal do šancí a len málokedy kanadskému tímu umožnil pobudnúť v jeho pásme dlhšie. Chicago na druhú stranu tlačilo, hralo sedem presiloviek, tvorilo si šance, ale buď im chýbalo v zakončení šťastie, alebo hostí podržal Hiller, prípadne doplatili na vlastné chyby. K štyrom strelám sa dostal aj Marián Hossa, ktorý odohral takmer 22 minút a zaznamenal aj jeden mínusový bod.

Hviezdy duelu: 1. J. Hiller (CGY), 2. D. Wideman (CGY), 3. A. Shaw (CGY)

Boedker doviedol Coyotes k výhre nad Oilers

Ďalší hetrik v úvode sezóny je na svete. Mikkel Boedker strelil tri góly a pridal jednu asistenciu, Connor Murphy a Rob Klinkhammer prelomili v druhej tretine nerozhodný stav dvoma gólmi v rozmedzí 67 sekúnd a Arizona vyhrala nad Edmontonom pomerom 7:4. Strelecky sa presadili aj Kyle Chipchura a Martin Erat, kým Mike Smith zastavil 23 striel. Rovnaký počet zákrokov urobil Ben Scrivens, ktorý inkasoval šesť gólov (posledný strelil Boedker do prázdnej brány). Z jeho spoluhráčov skórovali Mark Fayne, Mark Arcobello a Tylor Hall, ktorý strelil dva góly a pridal asistenciu. Edmonton nevyhral nad Arizonou od ročníka 2011/12.

Hviezdy duelu: 1. M. Boedker (ARI), 2. M. Erat (ARI), 3. R. Klinkhammer (ARI)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
M. Hossa (CHI) 21:50 0 0 0 -1 0 4 1
Z. Chára (CHA) 28:08 0 0 0 +1 0 4 2
T. Tatar (DET) 17:06 1 0 1 0 0 1 0
T. Jurčo (DET) 12:38 0 1 1 +1 0 2 3



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Anketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Vyšle Montreal signál? Slafkovský pomaly zatieňuje Caufielda a Suzukiho, tvrdí majster sveta Ovečkin sa trápi. Dúfa, že trpezlivosť sa čoskoro vyplatí Hľadanie trénera Senators sa zintenzívnilo. Poznáme prvých kandidátov Ďalší potenciálny adept na dres Slovenska na MS je o krok bližšie k vypadnutiuČernák prekonal Pálffyho zápis a hrou telom bol ako na roztrhanie. Vedie celú NHL! Kanadu povedie na majstrovstvách sveta tréner, pod ktorým si zahrali aj Slováci Čo sa to deje s Nylanderom? Viac svetla do záhady vniesol známy insider Ťažká rana: Útočník Hurricanes si už v play-off nezahrá Zahrá si na MS v lepšej nálade: Jeden z top mladíkov Chicaga podpísal dlhodobú zmluvuNHL zverejnila, kedy bude odhaľovať finalistov na výročné ocenenia Porovnávanie nekončí: Slafkovský je lepší ako tieto dve draftové jednotky, tvrdí expert Černák bodoval, bodyčekoval ostošesť a je bližšie k MS. Prvé tímy čelia vyradeniuV hokeji, vo fitku i v živote: Kĺby sú základom, o ktorý sa musíme staraťJohnny Bower prepísal dejiny a stal sa legendou, hoci to mal nesmierne ťažkéJedna hviezda za druhou: Súper Slovenska v skupinovej fáze zverejnil prvých 15 nominovaných hráčovMladíci na tribúne. Ako začali play-off AHL potenciálne posily Slovenska?Podpíše Crosby novú zmluvu krátko na to, ako bude oficiálne môcť? Nebolo to k Slafkovskému fér, tvrdí expert. Porovnal preto draftové jednotky inak! Tréner Toronta: Je neuveriteľné, ako to Marchandovi prechádza! Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies