Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
12. 05.
kurzy
00:30info
BOS
FLA
NHL live
03:30info
EDM
VAN
NHL live
13. 05.
kurzy
01:00info
NYR
CAR
03:30info
COL
DAL
«

Magazín

Analýza: Nashville Predators – Minnesota Wild

Predators prehrali štyri domáce stretnutia v rade. Na kedysi najlepší tím na domácom ľade je vyvíjaný obrovský tlak, ktorý by hráči znovu nemuseli ustáť. Wild neradno podceňovať – odkedy si ich dres oblieka brankár Devan Dubnyk, sú obávaným protivníkom.

Minnesota Wild

Minnesota je síce v Západnej konferencii piatym najlepším mužstvom, lenže od deviatych LA Kings ju delia iba štyri body. Wild by postup rozhodne nemal uniknúť. S tak kvalitným a dobre vyváženým kádrom by to bola rozhodne škoda. V tíme je pár skúsených hráčov, no tak isto i mladá krv. Od úvodu sezóny tomu však niečo chýbalo, a to kvalitný brankár. Počas celej sezóny sa Wild vyrovnávali so zraneniami ich brankárov, až zrazu prišiel väčšinou podceňovaný Devan Dubnyk zo slabej Arizony. Robustný 28-ročný kanadský brankár sa svojej šance dokonale chopil. Od príchodu do tejto organizácie inkasoval priemerne iba 1,66 gólu na zápas, zneškodnil až 93,9% striel a pripísal si päť shutoutov.

Aj napriek početným zraneniam dokáže Minnesota i naďalej zbierať body. Od februára prehrala päť stretnutí, no vždy to bolo iba rozdielom gólu! Obrana ani v jednom z 21 zápasov nevybuchla – v troch prípadoch Wild inkasovali tri góly, no inak sa ich súper nikdy netešil viac ako dvakrát. S tak kvalitnou obranou a obstojným útokom s tromi nebezpečnými lajnami očakávame, že Wild získajú minimálne jeden bod.

Nashville Predators

Nashville je už zhruba mesiac z formy. Z posledných desiatich zápasov vyhral iba dva. Jedna výhra sa zrodila až v predĺžení nad slabučkou Arizonou a v druhom prípade Predators dvomi gólmi zo záverečného dejstva otočili zápas proti Kings a ukradli všetky body po výhre 2:1. I keď brankár Rinne podáva solídne výkony, tímu to na body nestačí. Ofenzíva často nedokáže vyprodukovať viac ako gól. Zranenie Jamesa Neala situáciu určite nezlepší. Už v štyroch zápasoch bodovo mlčí najproduktívnejší člen tímu, Mike Ribeiro. Rovnaký počet bodov má i mladá superstar Filip Forsberg. Jeho forma je na tom podobne biedne, v posledných desiatich zápasoch svoje konto obohatil iba o dva body. Prestalo sa dariť aj obrancovi Shea Weberovi a dokonca i Mikeovi Fisherovi. Predators si prešli extrémne frustrujúcim obdobím, keď prehrali šesť zápasov v rade. Tomuto pocitu celkom určite neprospela posledná prehra 2:4 proti Anaheimu Ducks. Predators si po dvoch tretinách vybudovali dvojgólový náskok, o ktorý prišli katastrofálnym výkonom z tretej tretiny.

Náš tip: X2 (kurz: 1,75)




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Nemal ho urobiť? Slafkovský hodnotil zápas a vyjadril sa aj ku gestu MS 2024: Slovensko potvrdilo úlohu favorita. Pripísalo si prvé tri body! Slafkovský bavil a aj spustil kritiku: Detinský v oboch zápasoch? + video Ak Slovensko pôjde po medailu, bude to vďaka týmto dvom hráčom, znie zo zámoria Slovensko robí zmeny v zostave. Pomôže dohovor za zatvorenými dverami? Slafkovský je na MS v rovnakej skupine ako Bedard. Urobí ďalší krok k špičke? Hedman vstupuje do leta s otáznikom. Naplní sa jeho plán? V ktorých tímoch by mohol skončiť hviezdny Marner? Sú toto štyri najhoršie mená, aké môže mať Utah? Pekarčík skóroval vo finále. Na dosah titulu je však jeho krajan! + video Je sezóna Marchanda v ohrození? Tréner Bruins tvrdí, že zákrok bol úmyselný + videoZahral si v Sérii storočia, získal Stanleyho pohár: Zomrel bývalý hráč Toronta Sýkora spoznal súpera. Zahrajú si v divíznom finále proti sebe aj Slováci?Colorado zažilo najvýraznejšiu prehru, život Hurricanes visel na vláskuNHL naživo: Koniec pre Hurricanes? Pôjdu do vedenia hviezdy z Dallasu?Slafkovský i Pospíšil medzi najlepšími hráčmi prvého dňa MS v hokejiRangers môžu dnes dokončiť Hurricanes. Ak sa im to podarí, napodobnia Gretzkého OilersPospíšil si to predstavoval inak, Regenda má recept na úspech. Slafkovský: S*re toNeúspešný debut Honzeka, traja Slováci oslavujú postup! Top kandidáti na post trénera Toronta: Budú k dispozícii aj traja stále aktívni v NHL?Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies