Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
12. 05.
kurzy
00:30info
BOS
FLA
NHL live
03:30info
EDM
VAN
NHL live
13. 05.
kurzy
01:00info
NYR
CAR
03:30info
COL
DAL
«

Magazín

Analýza: Ottawa Senators vs. Toronto Maple Leafs

Ottawa Senators sa priblížila na rozdiel dvoch bodov k ôsmemu Bostonu Bruins. Práve ten naposledy zdolala 6:4 a je hladná po ďalších dvoch bodoch. Toronto ich rozdáva prakticky zadarmo, veď posledné tri zápasy prehralo zhodne 1:4.

Ottawa Senators

Ottawa vyhrala posledný zápas 6:4. Dva body ju môžu tešiť dvojnásobne, pretože ich získala nad Bostonom, priamym konkurentom v boji o play-off. Senators sa radovali v posledných 15 stretnutiach až 13-krát a výrazne tak podporili svoje postupové šance. Momentálne sú deviati, dva body za Bruins, no majú zápas k dobru. Vyzerá to tak, že mágia brankára Andrewa Hammonda nevyprcháva. Vo svojich prvých 14 zápasoch v NHL po prvýkrát inkasoval viac ako dva góly, no i napriek tomu „Sens" vyhrali vďaka produktívnej ofenzíve 6:4. Očakávame, že ho uvidíme na ľade aj dnes. Pri momentálnej forme Toronta by si Hammond mohol pripísať ďalšiu pohodlnú výhru pod dva inkasované góly. Senators sa prezentujú veľmi dobrou defenzívnou hrou, no v poslednom zápase ukázali, že sú nebezpeční aj vpredu. Množstvo šancí prišlo po školáckych chybách hráčov Bruins, ktorí strácali puky ako na bežiacom páse. Domáca Ottawa takéto šance s prehľadom premieňala na góly. Bolo vidieť, že hráčom nechýba sebavedomie. Keďže majú na dosah vytúžené ôsme miesto, určite nepoľavia ani proti papierovo slabšiemu tímu. Na listine zranených hráčov nepribudli žiadne nové mená. Vzájomné zápasy hovoria jasnou rečou – Ottawa vyhrala štyri z posledných piatich.

Toronto Maple Leafs

Toronto sa aj naďalej trápi a určite si želá, aby sa už sezóna skončila. Posledné tri zápasy prehralo zhodne 1:4, no to je iba špička ľadovca jeho útrap. V tomto roku sa Maple Leafs tešili z výhry iba v siedmich prípadoch, z toho až trikrát potrebovali predĺženie. Kvantum prehraných zápasov nahlodalo sebavedomie hráčov a trpezlivosť fanúšikov. Na ľadovej ploche sa časom začali objavovať i dresy, čím diváci vyjadrili svoju nespokojnosť. Ťažko očakávať, že frustrovaný tím, ktorý nemá o čo bojovať, zapne motory na cudzom ľade a pobije sa o výhru. Pred prestupovou uzávierkou sa síce odchod spájal s viacerými hráčmi, no i tak Toronto stratilo značnú časť svojej sily. Tímu sa nedarí na oboch koncoch klziska a hráči zbierajú jednu „mínusku" za druhou. Káder neoslabili iba „trejdy", ale aj zranenia. Sezóna sa skončila pre tvrdého obrancu Romana Poláka, a rovnako aj pre skúseného veterána Stephane Robidasa. Prednosť v bránke dostane náhradník James Reimer. Tréner Peter Horachek si zrejme myslí, že by mohol stavať na úspechu z posledného zápasu. V ňom Reimer nahradil Jonathana Berniera, ktorý inkasoval tri góly zo štyroch striel. Reimer pustil za svoj chrbát iba jednu z 28 striel. Edmonton patrí k najslabším tímom v lige, takže by sme tento úspech nemali brať priveľmi vážne. V Toronte je absolútne bežné, že v jeden deň sa brankárom darí a na druhý deň absolútne vyhoria.

Náš tip: Domáci vyhrajú v hendikepe AH-1,5(kurz: 2,42)




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský bavil a aj spustil kritiku: Detinský v oboch zápasoch? + video MS 2024: Slovensko - Kazachstan 4:1 po 2. tretineAk Slovensko pôjde po medailu, bude to vďaka týmto dvom hráčom, znie zo zámoria Slovensko robí zmeny v zostave. Pomôže dohovor za zatvorenými dverami? Slafkovský je na MS v rovnakej skupine ako Bedard. Urobí ďalší krok k špičke? Hedman vstupuje do leta s otáznikom. Naplní sa jeho plán? V ktorých tímoch by mohol skončiť hviezdny Marner? Sú toto štyri najhoršie mená, aké môže mať Utah? Pekarčík skóroval vo finále. Na dosah titulu je však jeho krajan! + video Je sezóna Marchanda v ohrození? Tréner Bruins tvrdí, že zákrok bol úmyselný + videoZahral si v Sérii storočia, získal Stanleyho pohár: Zomrel bývalý hráč Toronta Sýkora spoznal súpera. Zahrajú si v divíznom finále proti sebe aj Slováci?Colorado zažilo najvýraznejšiu prehru, život Hurricanes visel na vláskuNHL naživo: Koniec pre Hurricanes? Pôjdu do vedenia hviezdy z Dallasu?Slafkovský i Pospíšil medzi najlepšími hráčmi prvého dňa MS v hokejiRangers môžu dnes dokončiť Hurricanes. Ak sa im to podarí, napodobnia Gretzkého OilersPospíšil si to predstavoval inak, Regenda má recept na úspech. Slafkovský: S*re toNeúspešný debut Honzeka, traja Slováci oslavujú postup! Top kandidáti na post trénera Toronta: Budú k dispozícii aj traja stále aktívni v NHL?Devils požiadali o povolenie komunikácie s vyhodeným trénerom Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies