Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
NHL live
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
NHL live
27. 04.
kurzy
20:00info
NYI
CAR
NHL live
23:00info
TBL
FLA
NHL live
02:00info
TOR
BOS
NHL live
04:30info
VGK
DAL
NHL live
«

Magazín

Poznáme hviezdy mesiaca november!

Národná hokejová liga (NHL) v prvý decembrový deň vyhlásila mená troch najlepších hráčov druhého mesiaca tejto sezóny. Stali sa nimi útočník Chicaga Patrick Kane, brankár Washingtonu Braden Holtby a útočník Colorada Matt Duchene.


1. HVIEZDA – PATRICK KANE (CHICAGO BLACKHAWKS)

Americký pravý krídelník ovládol kanadské bodovanie mesiaca s 23 bodmi a bol najlepším nahrávačom s 15 asistenciami. Bodoval v každom z 13 zápasov v sledovanom období, čím predĺžil svoju bodovú sériu na 19 duelov. Stanovil tým nový americký rekord NHL. Od 2. do 15. novembra skóroval v siedmich zápasoch po sebe, čo je jeho nový osobný rekord. Celkovo zaznamenal osem viacbodových duelov, najvydarenejším bol ten proti Edmontonu z 8. novembra (1+3). Dvadsaťsedemročný rodák z Buffala vedie ligu s 23 prihrávkami a 37 bodmi v 24 zápasoch sezóny. So 14 gólmi mu patrí druhé miesto.

2. HVIEZDA – BRADEN HOLTBY (WASHINGTON CAPITALS)

Článok pokračuje pod reklamou

Kanadský gólman zaknihoval v novembri bilanciu 9-2-0, úspešnosť zákrokov 92,7 % a priemer 1,99 inkasovaného gólu na zápas. Pridal k nim aj jedno čisté konto. V ôsmich z jedenástich duelov neinkasoval viac než dvakrát, 23. novembra proti Edmontonu vychytal svoje prvé čisté konto v ročníku. Mesiac zakončil sedemzápasovou víťaznou sériu, ktorá je jeho najdlhšou v kariére. Dvadsaťšesťročný rodák z provincie Saskatchewan má v tejto sezóne bilanciu 15-4-0 s 92,6-percentnou úspešnosťou zákrokov a priemerom 1,95 inkasovaného gólu na zápas. Jeho gólový priemer je najnižší a počet výhier najvyšší v lige.

3. HVIEZDA – MATT DUCHENE (COLORADO AVALANCHE)

Kanadský center bol najlepším strelcom mesiaca s 11 gólmi a druhým najproduktívnejším hráčom s 20 bodmi v 14 zápasoch. Stal sa prvým hráčom v klubovej histórii od roku 2003, ktorý skóroval v jednom mesiaci aspoň jedenásťkrát. Pred ním strelil Milan Hejduk dvanásť gólov za mesiac. Dvadsaťštyriročný Duchene bodoval v 11 zo 14 duelov, z toho v šiestich viac ako raz, v troch nazbieral tri body (dvakrát 1+2, raz 2+1) a rovnako v troch strelil viac ako jeden gól. S 12 gólmi je po 24 zápasoch sezóny piatym najlepším strelcom súťaže, spolu má na konte 22 bodov.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Anketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Vyšle Montreal signál? Slafkovský pomaly zatieňuje Caufielda a Suzukiho, tvrdí majster sveta Ovečkin sa trápi. Dúfa, že trpezlivosť sa čoskoro vyplatí Hľadanie trénera Senators sa zintenzívnilo. Poznáme prvých kandidátov Ďalší potenciálny adept na dres Slovenska na MS je o krok bližšie k vypadnutiuČernák prekonal Pálffyho zápis a hrou telom bol ako na roztrhanie. Vedie celú NHL! Kanadu povedie na majstrovstvách sveta tréner, pod ktorým si zahrali aj Slováci Čo sa to deje s Nylanderom? Viac svetla do záhady vniesol známy insider Ťažká rana: Útočník Hurricanes si už v play-off nezahrá Zahrá si na MS v lepšej nálade: Jeden z top mladíkov Chicaga podpísal dlhodobú zmluvuNHL zverejnila, kedy bude odhaľovať finalistov na výročné ocenenia Porovnávanie nekončí: Slafkovský je lepší ako tieto dve draftové jednotky, tvrdí expert Černák bodoval, bodyčekoval ostošesť a je bližšie k MS. Prvé tímy čelia vyradeniuV hokeji, vo fitku i v živote: Kĺby sú základom, o ktorý sa musíme staraťJohnny Bower prepísal dejiny a stal sa legendou, hoci to mal nesmierne ťažkéJedna hviezda za druhou: Súper Slovenska v skupinovej fáze zverejnil prvých 15 nominovaných hráčovMladíci na tribúne. Ako začali play-off AHL potenciálne posily Slovenska?Podpíše Crosby novú zmluvu krátko na to, ako bude oficiálne môcť? Nebolo to k Slafkovskému fér, tvrdí expert. Porovnal preto draftové jednotky inak! Tréner Toronta: Je neuveriteľné, ako to Marchandovi prechádza! Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies