Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
13. 05.
kurzy
01:00info
NYR
CAR
NHL live
03:30info
COL
DAL
NHL live
14. 05.
kurzy
01:00info
FLA
BOS
NHL live
03:30info
EDM
VAN
NHL live
«

Správy z NHL

Alex Ovečkin strelil už svoj 14. hetrik v NHL + video

Na jeho hlavu sa zniesla kritika, keď sa rozhodol vynechať Zápas hviezd pre údajné zranenie dolnej časti tela, ale evidentne mu oddych pomohol. Alexander Ovečkin hrá vo veľkej pohode, čo dokázal aj vo štvrtok.

Kapitán Washingtonu skóroval po prestávke v každom s výnimkou jedného duelu a vo štvrtok doviedol svoj tím k výhre 4:3 nad Minnesotou s troma gólmi. Bol to jeho 14. hetrik v NHL, ale prvý od 13. decembra 2013.

„Sú to dobré pocity. Moji rodičia mi dokonca pred pár týždňami volali a povedali mi, že už je na čase, aby som strelil hetrik,“ povedal Ovečkin s úsmevom pre AP.

Ovečkin prvým gólom otvoril skóre zápasu v tretej minúte druhej tretiny. Druhý strelil počas presilovky o tri minúty neskôr a trojgólový večer zakončil päť minút pred koncom druhej dvadsaťminútovky. Pri všetkých jeho góloch asistoval Nicklas Bäckström.

Článok pokračuje pod reklamou

„Nejako sa mu darí dostávať puky do brány. Nie sú to vždy pekné góly, ale pre nás bolo dôležité získať pred koncom druhej tretiny vedenie. Je to neskutočné. Puky si k nemu jednoducho nájdu cestu a on ich vie dostať do brány,“ poznamenal Bäckström.

Tridsaťročný moskovský rodák, ktorý v ostatných piatich zápasoch strelil šesť gólov, má po štvrtku na konte 34 presných zásahov a opäť sa dostal do čela poradia strelcov, na ktorom má jednogólový náskok pred Patrickom Kaneom.

Ovečkin by sa kráľom strelcov nestal po prvýkrát, ale doteraz ešte ani raz nezažil účasť vo finále Stanleyho pohára. V tejto sezóne by si sen o jeho zisku chcel splniť. Jeho Capitals vyhrali už 40 zápasov a sú s prehľadom najlepším tímom NHL.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies