Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
NHL live
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
NHL live
«

Sumáre

Pánik sa tešil z triumfu, ku ktorému pomohol Panarin hetrikom

V troch stredajších zápasoch sa z výhier tešili Minnesota, Colorado a Chicago. Slovenský útočník Richard Pánik nebodoval. Jeho spoluhráč Artem Panarin sa prezentoval hetrikom.

Hviezdy večera:
1. Artem Panarin (CHI): 3 góly (vrátane víťazného)
2. Jarome Iginla (COL): 2 góly (vrátane víťazného)
3. Jason Pominville (MIN): 1 gól (víťazný), 1 asistencia

Panarinov hetrik doviedol Chicago k výhre nad Rangers

Richard Pánik si aj v stredu zahral v útoku s Jonathanom Toewsom, no ani tentokrát nedokázal prispieť k úspechu tímu nejakými bodmi. Jeho útok nevyprodukoval ani jeden gól. Toews asistoval pri góle Andrewa Shawa, ktorý však padol počas presilovky. Skóre stretnutia otvoril Andrew Desjardins, ale najväčšou mierou prispel k výhre Chicaga 5:3 nad Rangers nováčik Artem Panarin, ktorý strelil svoj prvý hetrik v NHL. Dve asistencie zaznamenal Teuvo Teräväinen a Corey Crawford zastavil 31 striel. Prekonali ho Kevin Hayes, Derick Brassard a Dan Boyle, ktorým sa podarilo otočiť stav z 0:2 na 3:2. Henrik Lundqvist však nemal svoj deň a ešte dvakrát kapituloval, aby duel opustil s 15 zákrokmi. Trikrát však inkasoval počas oslabenia. „Na takéto zápasy musíte jednoducho zabudnúť. Inak si myslím, že sme hrali naozaj dobre, no potopili nás ich presilovky,“ poznamenal pre AP. New York prehral doma po 60 minútach po prvýkrát od 20. decembra. Panarin hetrik zavŕšil strelou do prázdnej brány. Pánik odohral 13 a pol minúty s jedným streleckým pokusom. Rangers v zápase chýbal obranca Marc Staal (narodenie dcéry), ale do akcie sa vrátil Ryan McDonagh.

Hviezdy duelu: 1. A. Panarin (CHI), 2. T. Teräväinen (CHI), 3. K. Hayes (NYR)

Iginla pomohol Coloradu k výhre nad Montrealom

Veterán Jarome Iginla strelil dva góly, pričom tým druhým rozhodol dve minúty pred koncom tretej tretiny o víťazstve Colorada 3:2 nad Montrealom. Prvým gólom vyrovnal počas presilovky v závere druhej tretiny stav zápasu na 2:2. Z jeho spoluhráčov sa presadil Erik Johnson, ktorý počas oslabenia v úvode druhej dvadsaťminútovky vyrovnával stav na 1:1. Ukončiť štvorzápasovú sériu prehier na domácom ľade pomohol aj Semion Varlamov, ktorý zastavil 32 striel. Matt Duchene nazbieral dve asistencie. Canadiens poslali do vedenia Andrej Markov a Lars Eller. Ben Scrivens urobil 25 zákrokov a kanadský tím sa vráti domov po neúspešnom trojzápasovom tripe, počas ktorého prehral všetky tri stretnutia.

Článok pokračuje pod reklamou

Hviezdy duelu: 1. J. Iginla (COL), 2. E. Johnson (COL), 3. A. Markov (MTL)

Minnesota vyhrala druhý zápas po sebe

Minnesota v pondelok ukončila sériu prehier a vyzerá to tak, že sa pripravuje po ťažkom období na trochu pozitívnejšie. Wild vyhrali druhý zápas po sebe, keď tentokrát uspeli na ľade Calgary pomerom 5:3. Základy víťazstva si tím zo St. Paul postavil už v prvej polovici stretnutia, ktorú vyhral pomerom 3:0, keď skórovali Erik Haula, Jason Zucker a Mikko Koivu. Pri góle Koiva asistoval aj Zach Parise, pre ktorého to bol 600. bod v NHL. Domácemu tímu sa podarilo znížiť zásluhou Deryka Engellanda a Davida Jonesa, no Jason Pominville zvýšil na 4:2. V tretej tretine duel zdramatizoval Mikael Backlund predtým, ako dal za ním bodku strelou do prázdnej brány Charlie Coyle. Devan Dubnyk urobil 25 zákrokov, Jonas Hiller 19. Jeho Flames prehrali tretí zápas po sebe.

Hviezdy duelu: 1. J. Pominville (MIN), 2. D. Engelland (CGY), 3. TJ. Brodie (CGY)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
R. Pánik (CHI) 13:29 0 0 0 0 0 1 0



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
V hokeji, vo fitku i v živote: Kĺby sú základom, o ktorý sa musíme staraťJohnny Bower prepísal dejiny a stal sa legendou, hoci to mal nesmierne ťažkéJedna hviezda za druhou: Súper Slovenska v skupinovej fáze zverejnil prvých 15 nominovaných hráčovMladíci na tribúne. Ako začali play-off AHL potenciálne posily Slovenska?Podpíše Crosby novú zmluvu krátko na to, ako bude oficiálne môcť? Nebolo to k Slafkovskému fér, tvrdí expert. Porovnal preto draftové jednotky inak! Tréner Toronta: Je neuveriteľné, ako to Marchandovi prechádza! Gajan žiaril v zápase o prežitie, dvaja Slováci idú ďalej!Islanders urobia pred ďalším zápasom série zmenu v bráneDôležitý obranca Hurricanes by mal vynechať minimálne zvyšok prvého kolaHviezda Floridy utrpela nešťastné zranenie. Vynechá minimálne týždeň Ďalší vyhodený tréner, tentoraz v KaliforniiČeský velikán sa rozhodol: Definitívne zavesil korčule na klinecSeattle si upísal len osemnásťročného obrancu Marchand prepisoval históriu, Vegas je pred návratom domov na koni, dráma v Edmontone! Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies