Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
16. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
17. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
04:00info
COL
DAL
«

Správy z NHL

Capitals pod tlakom. Úspechom bude len Stanleyho pohár

Washington skončil opäť po základnej časti na vrchole, keď získal Prezidentovu trofej. Opäť je naň vyvíjaný veľký tlak. Capitals však tento rok chcú ukázať, že nie sú len tímom pre základnú časť.

Očakávania neboli pred play-off ešte nikdy väčšie pre Alexa Ovečkina a jeho mužstvo, ktorému sa okno na významný úspech pomaly, ale isto zatvára. V roku 2010 tím získal tiež Prezidentovu trofej, no neprešiel ani cez prvé kolo (aj vďaka Jarovi Halákovi).

„Sme tu, aby sme vyhrali titul. Nič menšie je u mňa neúspechom,“ poznamenal pre AP generálny manažér Brian MacLellan.

MacLellan nie je jedinou osobou v organizácii, ktorá má podobné zmýšľanie. Od majiteľa, cez vedenie, trénerov až k hráčom, každý vidí úspech len v zisku Stanleyho pohára.

Článok pokračuje pod reklamou

Capitals sa aj v tomto roku budú spoliehať na ofenzívu ťahanú najlepším strelcom ligy, jedného z najelitnejších brankárov ligy a obranu, ktorá sa za ostatné roky podstatne vylepšila.

Víťazom Prezidentovej trofeje sa často nepodarí preniesť úspech z dlhodobej časti ročníka do vyraďovacích bojov. Washington to zažil na vlastnej koži a poučený z minulosti to nechce zopakovať. Úspechom nebude ani len prvé konferenční finále od roku 1998.

„Sme tu na to, aby sme to všetko vyhrali. Neviem, či by sme sa cítili lepšie, ak by sme sa dostali do tretieho kola a skončili. Nie. Jediná vec, po ktorej sa budeme cítiť lepšie, bude titul. Vieme, na čom sme, a chceme (tento rok) vyhrať Stanleyho pohár,“ dodal MacLellan.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies