Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
17. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
NHL live
04:00info
COL
DAL
NHL live
18. 05.
kurzy
02:00info
EDM
VAN
«

Reprezentácia

MS 20: Slovensko vyhralo nad Dánskom

Slovenskí hokejoví reprezentanti do 20 rokov zvíťazili v poslednom zápase základnej skupiny nad Dánskom 4:3 a sú o krok bližšie k záchrane.

DÁNSKO – SLOVENSKO 3:4 (0:1, 0:2, 3:1)
GÓLY: 44. Boedker (Eller), 49. Hardt (Ellers, Boedker), 60. Poulsen (Lauridsen) - 9. Roháč (Lušňák, T. Marcinko), 28. Češík (J. Mikuš), 32. Čaládi (Skokan, M. Slovák), 49. M. Slovák (Skokan)

Report: Skóre stretnutia otvoril v 9. minúte Ivan Roháč, ktorý zakončil peknú kombináciu strelou do prázdnej brány. V prvej tretine mali naši prevahu, ale viac gólov sa im streliť nepodarilo. V 28. minúte sme sa dostali do dvojgólového vedenia. Z gólu sa tešil Matej Češík. Do konca druhej tretiny sa stav zápasu menil ešte raz. Erik Čaládi v 32. minúte počas presilovky o dvoch hráčov zvýšil na 3:0. V záverečnej tretine si mladí Slováci skomplikovali život. Dánom sa do 49. minúty podarilo znížiť na rozdiel jediného gólu. V tej istej minúte sa strelecky presadil Marek Slovák a Slovensko opäť viedlo o dva góly. V poslednej minúte sa dánskemu tímu podarilo znížiť na 3:4. Týmto stavom sa skončil celý zápas. Najlepším slovenským hráčom sa stal David Skokan.

Ďalší výsledok:
Švajčiarsko – Kazachstan 1:3 (0:1, 0:1, 1:1)




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies