Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
BOS
FLA
NHL live
04:00info
COL
DAL
NHL live
17. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
NHL live
04:00info
COL
DAL
NHL live
18. 05.
kurzy
02:00info
EDM
VAN
«

Správy z NHL

Stávková kancelária favorizuje na Stanleyho pohár Penguins

Rešpektovaná stávková kancelária Bovada priniesla pred štartom tretieho kola play-off rebríček šancí na zisk Stanleyho pohára i favoritov na Trofej Conna Smytha, ktorá je určená najužitočnejšiemu hráčovi play-off.

Spomedzi zostávajúcich štyroch tímov majú najväčšie šance na Stanleyho pohár Penguins (9/5), ktorí by podľa stávkovej kancelárie vo finále narazili na St. Louis (2/1). Tretie najvyššie šance na úspech má San Jose (4/1) a najmenej bookmakeri veria Tampe Bay (17/4).

Nie je prekvapujúce, že medzi favoritov na Trofej Conna Smytha patria hráči Pittsburghu. Najväčšie šance má Sidney Crosby a do prvej desiatky sa dostali aj Phil Kessel (5. miesto), Jevgenij Malkin (7. miesto) a Matt Murray (8. miesto).

Druhé najväčšie šance má Vladimir Tarasenko, ktorého spoluhráč zo St. Louis Brian Elliott je tretí. Štvrtý je Ben Bishop z Tampy Bay a šiesty Logan Couture zo San Jose. Jeho spoluhráč Joe Pavelski je deviaty, „blesk“ Nikita Kučerov desiaty.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies