Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
17. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
NHL live
04:00info
COL
DAL
NHL live
18. 05.
kurzy
02:00info
EDM
VAN
«

Slováci v NHL

V dvoch nočných zápasoch víťazstvá domácich

Tučniaci z Pittsburghu pokračujú v nepresvedčivých výkonoch a ďaľšiu prehru zaznamenali na pôde New York Rangers. Jediný Slovák v drese hostí, útočník Miroslav Šatan, sa bodovo nepresadil. Zápas bol vyrovnaný a o výhre domácich rozhodli využité presilové hry. Jazdci skórovali v početnej prevahe dvakrát a ich výhru spečatil gólom do prázdnej bránky Scott Gomez. Hosťom sa počas celého zápasu nepodarilo prekonať výborneho Lundqvista, ktorý zneškodnil všetkých 27 striel. Miroslav Šatan strávil na ľade viac ako deväť minút a zaznamenal len jeden mínusový bod.

Aj v druhom nočnom zápase sa z víťazstva radovali domáci. Edmonton otočil v zápase s New York Islanders nepriaznivý vývoj z prvej tretiny a vyhral tesne 3:2. Hostia z New Yorku začali veľmi aktívne a mali v úvodnom dejstve hernú prevahu. Po góloch Kyle Okposa a Blaka Comeaua vyhrávali po prvej tretine 2:0. Domáci však v druhom dejstve vyrovnali hru a dokázali dvoma gólmi v priebehu troch minút vyrovnať. O výhre Oilers rozhodol v polovici záverečnej tretiny Andrew Cogliano, ktorý zaznamenal 12 gól sezóny. Slovenský obranca, Ľubomír Višňovský, odohral za domáci tím viac ako 21 minút, ale bodovo sa nepresadil.

Slováci v akcii Ice-time G A B +/- S TM
Miroslav Šatan (PIT) 09:19 0 0 0 -1 0 2
Ľubomír Višňovský (EDM) 21:34 0 0 0 0 1 0




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies