Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
17. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
NHL live
04:00info
COL
DAL
NHL live
18. 05.
kurzy
02:00info
EDM
VAN
«

Magazín

Ovechkin strelil famózny gól, pozrite si video

Hviezda Washingtonu Alexander Ovechkin strelil ďalší skvelý gól, ktorý nemôže chýbať na YouTube. Pre ruského útočníka to bol 42. presný zásah v sezóne, pre fanúšikov lahôdka, na ktorú sa tak skoro nezabudne.

V strede prvej tretiny získal Ovechkin puk a bekhendom si ho sám sebe nahral prostredníctvom mantinelu, zatiaľ čo prekorčuľoval cez obrancu Montrealu Romana Hamrlíka. Potom nasledoval jeho únik po ľavej strane a nezastavil ho ani zákrok Mathieu Schneidera. Superhviezda Capitals pri páde zakončila svoju akciu gólom, keď puk prešiel aj za chrbát Careyho Prica.

„Musíte skúšať niečo nové. Niekedy to skúšam na tréningu a Bruce (Boudreau) sa ma pýta: ‘Čo robíš?’. A ja hovorím: ’Niekedy potrebujem zmeniť moju hru’, takže to mením a ono to vychádza,“ povedal po zápase Ovechkin.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies