Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
18. 05.
kurzy
02:00info
EDM
VAN
NHL live
19. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Poznáme nominovaných na Jack Adams Award

NEW YORK – Todd McLellan zo San Jose, Claude Julien z Bostonu a Andy Murray zo St. Louis sú nominovaní na Jack Adams Award, ocenenie pre najlepšieho trénera NHL.

Todd McLellan je hlavným koučom San Jose Sharks od 11. júna 2008. So Sharks získal túto sezónu Prezidentovu trofej (najlepší tím po základnej časti). Do play-off s nimi vstupoval ako favorit na zisk Stanley Cupu. Nestalo sa a "žraloci“ vypadli už v prvom kole, keď podľahli Anaheimu Ducks.

Claude Julien je jediným trénerom vo finálnej trojici, ktorý trénuje tím Východnej Konferencie (Boston Bruins). Štyridsaťdeväťročný Julien je na striedačke „medveďov“ od 19. júna 2007. V aktuálnej sezóne sa dostal s nimi do vyraďovacích bojov, v ktorých patrí Boston medzi najväčších ašpirantov na zisk Stanley Cupu.

Andy Murray, ktorý koučuje „bluesmanov“ zo St. Louis sa s tímom pozrel do play-off po troch rokoch. "Bluesmani" sa so sezónou museli rozlúčiť už v prvom kole, keď nestačili na Vancouver Canucks. Murray je trénerom Blues od 11. decembra 2006 a v NHL odkoučoval 700 zápasov, okrem toho trénoval aj kanadskú reprezentáciu na troch svetových šampionátoch (1997, 2003 a 2007).




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies