Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
26. 05.
kurzy
21:00info
FLA
NYR
NHL live
27. 05.
kurzy
02:30info
EDM
DAL
NHL live
«

Slováci v NHL

Mohol by byť Zdeno Chára vhodný pre obranu Rangers?

Jozef Struhár  
31.08.2022

Lou Lamoriello nedávno povedal, že s návratom Zdena Cháru do tímu New York Islanders momentálne nepočíta. Mohol by slovenský veterán skončiť v druhom newyorskom klube?

Štyridsaťpäťročný trenčiansky rodák by už v najbližších týždňoch mohol oznámiť, či sa rozhodol ukončiť kariéru. Ak by v nej chcel pokračovať, mohli by mu dať Rangers šancu? Túto otázku sa pýta Anthony Scultore z Forever Blueshirts.

Rangers údajne hľadajú ešte skúseného ľavorukého obrancu v ročnej hodnote okolo 800 000 dolárov, ktorý by potenciálne mohol hrať v páre s Bradenom Schneiderom. Cháru pritom zastupuje Matt Keator, ktorý je aj agentom Chrisa Kreidera a Adama Foxa, ktorí patria k hviezdam tímu.

Nový tréner Gerard Gallant má rád robustných hráčov v obrane a ak by Chris Drury chcel mať skúsenejšieho hráča v pozícii šiesteho alebo siedmeho obrancu, Chára by vyhovoval aj po finančnej stránke, keďže vlani mal plat 750 000 dolárov s možnosťou zdvojnásobiť si príjem vďaa bonusom.

Podľa Scultoreho by si zaslúžil skutočnú šancu v prvom tíme dvadsaťjedenročný Zac Jones. K pozícii siedmeho obrancu by mal potom najbližšie Libor Hájek. V akom prípade by tak tímu dával Chára zmysel?

„Ak by sa Chára pripojil k tímu ako poistka, som absolútne za. Ak by však mal byť každodenným hráčom, Rangers by mali dať od neho ruky preč,“ poznamenal Scultore, ktorý pripomenul, že sa Rangers pokúšali Cháru upísať už v roku 2020.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies