Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
17. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
NHL live
04:00info
COL
DAL
NHL live
18. 05.
kurzy
02:00info
EDM
VAN
«

Slováci v NHL

Budaj dostane možno jednu z posledných šancí

V Colorade sa hovorí, že sa hádam ani nenájde fanúšik, ktorý by nemal rád Petra Budaja. Slovenský brankár sa správa slušne voči spoluhráčom, fanúšikom a aj novinárom. Aj preto je pre mnohých smutné vidieť Budaja vysedávať na lavičke. Slovák je jednoducho zabudnutý hráč, ktorý nedostáva príležitosť.

Budaj odohral v tejto sezóne len tri zápasy s hrozivým priemerom 4,29 gólu na zápas. Úspešnosť zásahov slovenského gólmana nepresiahla ani 86 percent. Tréner Colorada Joe Sacco nedáva Budajovi príležitosť chytiť sa, napriek tomu, že výkony aktuálnej jednotky v bránke lavín, Craiga Andersona, nie sú ideálne. Posledný zápas síce Colorado vyhralo 3:0, ale na konci novembra inkasoval Anderson až 24 gólov v piatich zápasoch. Ak porovnáme výplatné pásky obidvoch brankárov, o niečo lepšie je na tom Anderson, ktorý má zmluvu na 1,5 milióna amerických dolárov, kým Budaj zinkasuje 1,25 milióna.

Fanúšikovia v Colorade nezabudli na talentovaného Budaja, ktorý v minulej sezóne, mimochodom najhoršej v histórii klubu, veľakrát podržal svoj tím. Asi najlepším riešením pre obidve strany by bola výmena Slováka do iného mužstva. Takéto riešenie však momentálne nepripadá do úvahy, pretože na Andersonovi poznať znaky preťaženia a únavy. Pre tím je dôležité, aby mal za seba adekvátnu náhradu. Je viac ako isté, že v dohľadnej dobe dostane Budaj ďalšiu šancu, ktorá však môže byť aj jeho poslednou v tíme lavín.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies