Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
16. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
17. 05.
kurzy
BOS
FLA
COL
DAL
«

Špekulácie

Vyriešia Sabres pretlak na dvoch postoch výmenami?

Matthew Fairburn z The Athletic sa pozrel na niekoľko hráčov tímu Buffalo Sabres, z ktorých by mohli byť kandidáti na výmenu.

Klub má momentálne desať obrancov a troch brankárov, ktorí by mohli byť pripravení hrať v NHL v nadchádzajúcej sezóne. Tiež má niekoľko nádejí medzi útočníkmi, ktoré by mohli zabojovať o miesto v základnej zostave.

Fairburnovi ako logicky najpravdepodobnejší kandidát na výmenu pripadá krídelník Victor Olofsson pre jeho jednodimenzionálnu hru a fakt, že už bol zdravým náhradníkom počas niekoľkých kľúčových zápasov.

Jeho výmenu však komplikuje jeho cap-hit 4,75 milióna amerických dolárov, keďže strop sa v tomto roku zvýšil len o milión amerických dolárov. Sabres by si ho tiež chceli udržať aspoň do doby, kým sa zo zranenia nevráti Jack Quinn.

Článok pokračuje pod reklamou

Pretlak v obrane by mohol vyriešiť odchod Henriho Jokiharjuho, ktorý má nejakú hodnotu na prestupovom trhu, čo by z neho mohlo robiť realistického adepta na výmenu pred štartom sezóny. K dispozícii by mohol byť aj Iľja Ľjubuškin, hoci ten by nemusel priniesť toho toľko, ako Jokiharju.

Ďalšími adeptmi na výmenu by mohli byť obrancovia Jacob Bryson či Riley Stillman.

Sabres sa tiež budú musieť rozhodnúť medzi brankármi Ericom Comriem a Ukko-Pekka Luukkonenom. Prvý menovaný by mohol mať na prestupovom trhu cenu ako lacný náhradný brankár. Podľa Lylea Richardsona z The Hockey News sa brankárska situácia Buffala bude riešiť až na základe výkonov brankárov počas kempu a v príprave.

Tím má v bránkovisku k dispozícii ešte Devona Leviho, ktorý sa na konci minulej sezóny prezentoval vo výbornom svetle pri svojich debutových zápasoch v NHL.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies