Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
16. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
17. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
04:00info
COL
DAL
«

Správy z NHL

Bývala draftová jednotka nepochybuje: Nový kontrakt príde čoskoro

Útočník tímu New York Rangers Alexis Lafreniere zostáva obmedzeným voľným hráčom bez zmluvy, no je presvedčený, že čoskoro už nový kontrakt podpíše.

Draftová jednotka z roku 2020 je jedným z 12 obmedzených voľných hráčov, ktorí v NHL nemajú ešte podpísanú zmluvu pre budúci ročník. O mesiac pritom štartujú tréningové kempy.

„Prichádza to,“ povedal Lafreniere pre La Presse. „Môj agent a Rangers vedú diskusie. Dúfam, že sa to uzavrie v nasledujúcich pár týždňoch.“

Dvadsaťjedenročný Kanaďan zaznamenal 16 gólov a 31 bodov v 81 zápasoch minulej sezóny. V siedmich dueloch play-off nebodoval. V NHL zatiaľ zaostával za očakávaniami, no verí, že sa stále môže zlepšiť.

„Myslím si, že moja hra sa zlepšila na oboch koncoch klziska. Rád by som bol ešte ofenzívne produktívnejší, generoval viac ofenzívy. Musíte byť trpezliví. Myslím si, že k tomu dôjde,“ poznamenal Lafreniere.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies