Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
16. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
17. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
04:00info
COL
DAL
«

Slováci v NHL

10 najväčších nádejí Sabres súčasnosti? Aj jeden Slovák

Jozef Struhár  
21.08.2023

Zámorský novinár Jacob D. Strozyk zostavil rebríček desiatich najväčších nádejí tímu Buffalo Sabres pred sezónou 2023/24. Nechýba medzi nimi ani slovenský obranca Maxim Štrbák, ktorý obsadil desiate miesto.

„Štrbák bol draftovaný v druhom kole draftu 2023 a spĺňa všetko, čo budú Sabres o pár rokov potrebovať. Je to kreatívny pravoruký obranca s dobrými prechodovými schopnosťami, ktorý sa bude o 3-4 roky dobre kombinovať s Owenom Powerom alebo ďalšou nádejou Ryanom Johnsonom,“ poznamenal Strozyk.

„V minulej sezóne zaznamenal v drese Sioux Falls Stampede (USHL) v 46 zápasoch slušných 18 bodov a v tejto sezóne bude hrať za Michigan State. Pred prechodom do AHL sa ešte potrebuje trochu rozvíjať, takže pár rokov na vysokej škole bude pre neho ideálnym miestom.“

Vyššie skončili v rebríčku od deviateho miesta po prvé: center Anton Wahlberg, center Tyson Kozak, krídelník Prochor Poltapov, obranca Ryan Johnson, center Noah Ostlund, krídelník Isak Rosen, center Matthew Savoie, útočník Jiří Kulich a krídelník Zach Benson.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies