Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
15. 05.
kurzy
02:00info
DAL
COL
NHL live
16. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
«

Správy z NHL

Galchenyuk sa priznal k jednému obvineniu. Pôjde do väzenia

Alex Galchenyuk sa v pondelok postavil pred súd v arizonskom Scottsdale. Známy útočník sa priznal k spáchaniu jedného priestupku, päť ďalších obvinení bolo zrušených.

O výsledku súdneho konanie informovala Katie Strangová z The Athletic. Podľa jej informácií bol americký reprezentant odsúdený na 30 dní väzenia.

Reálne však vo väzení strávi Galchenyuk podstatne menej času – 27 dní sa mu z trestu vyškrtne po absolvovaní protialkoholickej liečby a po 12 mesiacoch bez konzumácie/prechovávania alkoholu. Jeden deň už strávil vo väzbe.

Dvadsaťdeväťročný rodák z Milwaukee bol zatknutý začiatkom júla na základe niekoľkých obvinení, vrátane narazenia do súkromného majetku a úteku, výtržníctva, neuposlúchnutia polície, bránenia sa zatknutiu a zastrašovania. Policajtom a ich rodinám sa mal vyhrážať smrťou, pričom spomínal konexie v Moskve. Používal aj rasistické urážky.

Na základe toho s ním ukončil zmluvu tím Arizona Coyotes len 12 dní od jej podpisu.

V minulej sezóne odohral Galchenyuk 11 bezbodových zápasov za tím Colorado Avalanche. V nižšej AHL pridal 42 zápasov, v ktorých strelil 16 gólov a pridal 26 asistencií.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies