Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
16. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
17. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
04:00info
COL
DAL
«

Správy z NHL

Známy obranca končí po 13 sezónach v NHL kariéru. Vrcholom bol Stanley Cup

Obranca Michael Del Zotto v stredu cez sociálnu sieť Instagram oznámil, že končí s hraním profesionálneho hokeja. V NHL strávil 13 sezón.

„Dnešok je horkosladký deň. Mal som to šťastie, že som mohol hrať 14 rokov profesionálny hokej. Tá krv, pot, slzy, zlomené kosti, triumfy, zlomené srdce a obeta stáli za každú sekundu,“ vyhlásil Del Zotto.

Tridsaťtriročný Kanaďan odohral v NHL 736 zápasov, v ktorých zaznamenal 63 gólov a 262 bodov. V 32 dueloch play-off pridal tri góly a deväť asistencií. Zahral si za Rangers, Predators, Flyers, Canucks, Ducks, Blues, Blue Jackets a Senators.

V poslednej sezóne si rodák z ontárijského Stouffville zahral len v AHL, kde hrával za „farmy“ Floridy a Anaheimu. V 65 zápasoch zaznamenal osem gólov a 33 asistencií.

Del Zotto, ktorý bol draftovaný v roku 2008 z celkového 20. miesta, si zahral v play-off v dvoch sezónach počas svojej newyorskej éry - v rokoch 2012 a 2013. Stanleyho pohára sa dočkal až v roku 2019 v drese St. Louis, hoci vtedy neodohral ani jeden zápas play-off.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies