Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
16. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
17. 05.
kurzy
BOS
FLA
COL
DAL
«

Správy z NHL

Jeden z top voľných hráčov ide na skúšku do Vegas. Útočníka pozval aj Edmonton

Tím Vegas Golden Knights podpísal skúšobnú zmluvu s útočníkom Maxom Comtoisom. Skúšku v tréningovom kempe absolvuje aj útočník Adam Erne, ktorý dostane šancu od tímu Edmonton Oilers.

Comtois, ktorý bol druhý v rebríčku top zostávajúcich voľných hráčov Franka Sravalliho, doteraz pôsobil len v Anaheime. Dvadsaťštyriročný rodák z Quebecu odohral v minulej sezóne 64 zápasov, v ktorých strelil deväť gólov a pridal desať asistencií. V kariére má za sebou 210 duelov so ziskom 86 bodov (38+48).

Erne začínal kariéru v Tampe, ale od sezóny 2019/20 pôsobil v Detroite. V poslednej sezóne zaň odohral 61 zápasov so ziskom ôsmich gólov a desiatich asistencií. Zahral si aj v AHL, kde v deviatich dueloch pridal päť asistencií. V NHL už odohral 355 zápasov, v ktorých strelil 40 gólov a nazbieral spolu 89 bodov. V troch dueloch play-off nebodoval.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies