Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
16. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
17. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
04:00info
COL
DAL
«

Špekulácie

Zegras je stále bez zmluvy. Poškuľuje po ňom tím na vzostupe?

Jozef Struhár  
29.09.2023

Hviezdny útočník Anaheimu Trevor Zegras zostáva naďalej obmedzeným voľným hráčom. Renaud Lavoie z TVA Sports pritom premýšľa, k čomu by nedostatočná aktivita v rokovaniach mohla viesť.

Lavoie povedal, že tím Buffalo Sabres má o dvadsaťdvaročného centra záujem a rád by ho získal s presvedčením, že mu pomôže ukončiť 12-ročné obdobie bez účasti v play-off.

Lyle Richardson z The Hockey News poukazuje na to, že Sabres už majú ako špičkových centrov Tagea Thompsona a Dylana Cozensa, takže Zegras by sa musel v novom tíme presunúť na krídlo. Aj tam však nemajú v Buffale núdzu o hráčov.

Richardson si myslí, že by Sabres potrebovali skôr vylepšiť obrancu a bránkovisko. Zároveň si nemyslí, že sa Ducks tak ľahko Zegrasa vzdajú. A ak áno, protihodnota by musela byť veľmi vysoká. Sabres by si ju mohli dovoliť ponúknuť, no bol by tu predpoklad na budúce problémy s platovým stropom, keďže Rasmus Dahlin, Owen Power a Casey Mittelstadt budú podpisovať nové zmluvy s výrazným nárastom platu.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies