Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
22. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
23. 05.
kurzy
02:30info
DAL
EDM
«

Sumáre

Černák viedol zápas, ale netešil sa. Videli sme ďalší hetrik i prvý gól draftovej desiatky

V nedeľu sa v NHL odohrali dva zápasy, v ktorých sa z výhier tešili domáci. To nebola dobrá správa pre jediného Slováka v hre.


OTT - TBL 5:2

Tkachuk, Tarasenko pomohli Senators k výhre nad Lightning

Brady Tkachuk zažil svoj druhý dvojgólový zápas v sezóne a pridal asistenciu, aby pomohol Ottawe k výhre 5:2 nad Tampou Bay, ktorá prehrala druhý zápas v priebehu dvoch dní. Svoj prvý gól v drese Senators vsietil dvojbodový Vladimir Tarasenko a skórovali aj Mathieu Joseph a do prázdnej brány Tim Stützle. Joonas Korpisalo vychytal svoju prvú výhru v novom tíme, keď kryl 22 striel. Prekonali ho Anthony Cirelli a dvojbodový Tanner Jeannot, ktorí v druhej tretine vyrovnávali na 1:1, resp. 2:2. Matt Tomkins pri svojom debute v NHL kryl 33 z 37 striel. „Odohrali sme dva zápasy s naším typom hokeja. To bol náš cieľ. Nestaráme sa o výhry alebo prehry, ide nám o to, ako rýchlo sa dostaneme k našej hre. Myslím, že ju začíname nachádzať a budeme na tom ďalej stavať,“ povedal Tkachuk, ktorého Senators vyhrali dva zápasy za dva dni po tom, čo ten otvárací prehrali. Svoj prvý zápas na ľade bývalého tímu absolvoval Austin Watson. Pre trénera Lightning Jona Coopera to bol 800. duel v NHL. Jeho slovenský zverenec, Erik Černák, odohral 17 a pol minúty so ziskom mínusového bodu a bodyčeku. Skoro tri minúty odohral v oslabeniach – v tom viedol celý zápas.

Tarasenkov prvý gól v drese Senators:

Hviezdy duelu: 1. B. Tkachuk (OTT), 2. M. Joseph (OTT), 3. V. Tarasenko (OTT)



ANA - CAR 6:3

Vatrano dosiahol hetrik pri výhre nad Hurricanes

Carolina po prvýkrát pocítila chuť prehry v treťom zápase sezóny, keď na ľade Anaheimu padla pomerom 3:6. Kalifornský tím základy prvej výhry trénera Grega Cronina v NHL postavil už v prvej tretine, v ktorej skórovali Sam Carrick, Frank Vatrano a po prvýkrát v kariére Pavel Minťjukov, desiatka minuloročného draftu. Vatrano pridal ešte dva góly, aby dosiahol svoj štvrtý hetrik v kariére. Spečatil ho gólom do prázdnej brány a zapísal sa do klubovej histórie ako prvý hráč, ktorý strelil tri góly v domácom otváracom zápase. Do prázdnej brány sa trafil aj Cam Fowler, ktorý pridal aj asistenciu. Dve zaznamenali Mason McTavish a Ryan Strome. Lukáš Dostál čelil 35 strelám, z ktorých ho prekonali dvakrát Teuvo Teräväinen a raz krajan Martin Nečas. Antti Raanta inkasoval štyri góly z 23 striel.

Prvý gól Minťjukova v NHL:


Štvrtý hetrik Vatrana:

Hviezdy duelu: 1. F. Vatrano (ANA), 2. L. Dostal (ANA), 3. P. Mintyukov (ANA)



Slováci v akcii

 Hráč
Čas
G
A
B
+/-
TM
S
Bčk
 E. Černák (TBL)
17:28
0
0
0
-1
0
0
1




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies