Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
02:00info
EDM
VAN
NHL live
18. 05.
kurzy
02:00info
EDM
VAN
NHL live
19. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Špekulácie

Mali by Islanders vymeniť alebo vykúpiť svojho kapitána?

Arthur Staple z The Athletic čelil otázke, či prišiel čas, kedy by sa tím New York Islanders mal začať zaoberať výmenou alebo vykúpením kapitána Andersa Leeho.

Tridsaťtriročný americký útočník zaznamenal v prvých piatich zápasoch sezóny len gól a asistenciu, pričom jeho cap-hit 7 miliónov amerických dolárov bude platiť do konca sezóny 2025/26.

A práve z tohto dôvodu si Staple nemyslí, že by výmena bola v hre – jednoducho, nebolo by záujemcovia o hráčove služby pri takej vysokej platovej záťaži.

Pokiaľ ide o potenciálne vykúpenie zo zmluvy počas najbližšieho leta, nebolo by to z hľadiska platového stropu podľa známeho novinára najhoršie rozhodnutie. Klub by ušetril 4,125 milióna amerických dolárov v sezóne 2024/25 a 2,775 milióna amerických dolárov v sezóne 2025/26. V ďalších dvoch ročníkoch by zaťažoval rozpočet sumou 1,725 milióna amerických dolárov.

Staple by však bol trpezlivejší a zhovievavejší k Leemu, ktorý si stále zvyká na novú pozíciu v zostave a nedostáva tak veľa priestoru v presilovkách. V minulých dvoch sezónach strelil po 28 gólov, no táto stále len začína.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies