Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
22. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
23. 05.
kurzy
02:30info
DAL
EDM
«

Správy z NHL

Pronmanov preddraftový rebríček: V prvom kole aj traja Česi

Zámorský expert Corey Pronman z The Athletic v prvý novembrový deň vydal svoj preddraftový rebríček najväčších nádejí. Na čele nie je žiadne prekvapenie a neprekvapí, že sa v prvej tridsať trojke Slováci nenachádzajú.

Prvé miesto patrí centrovi Bostonskej univerzity Macklinovi Celebrinimu, ktorý je ako jediný v kategórii „budúci elitný hráč a hviezda NHL“. Budúcou hviezdou ligy by mali byť aj obranca Anton Silajev a krídelník Cole Eiserman, ktorí ho nasledujú.

Do prvej desiatky sa dostali aj obranca Arťom Levšunov, krídelník Ivan Demidov, obranca Carter Yakemchuk, center Berkly Catton, obranca Adam Jiříček, obranca Sam Dickinson a center Cayden Lindstrom.

Ôsmy Jiříček z extraligovej Plzne nie je jediným Čechom, ktorý by sa dostal do prvého kola. Na 23. pozícii sa nachádza obranca Malmö Dominik Badinka (SWE Jr.) a na26. mieste nájdeme centra Edmontonu (WHL) Adama Jecha.

Jiříček je mladším bratom obrancu Columbusu Davida Jiříčka a hoci nemá taký ofenzívny talent, ako jeho súrodenec, je významne lepším korčuliarom. Mohol by byť z neho dobrý obojsmerný obranca, ktorý nezaujme jednou silnou stránkou, ale je dobrý v množstve vecí.

Badinka zaujme postavou, pohyblivosťou a schopnosťou podporovať ofenzívu, ku ktorej inklinuje. Jecho má vzhľadom na svoju veľkosť veľmi dobré korčuľovanie, dobré ruky a vie strieľať z rôznych vzdialeností. Občas má problémy s bojovnosťou.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies