Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
16. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
17. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
04:00info
COL
DAL
«

Správy z NHL

Hviezda Rangers na listine dlhodobo zranených. Pauzovať bude aj český útočník

Tím New York Rangers v piatok zapísal na listinu zranených hráčov útočníka Filipa Chytila a na listinu dlhodobo zranených hráčov obrancu Adama Foxa. Obaja sa zranili vo štvrtkovom zápase proti Caroline.

Očakáva sa, že Fox vynechá dva až štyri týždne po tom, čo sa dostal do nešťastnej kolízie „koleno na koleno“ s útočníkom Hurricanes Sebastianom Ahom. V tejto sezóne sa mu darilo, keď zaznamenal 11 bodov (3+8) v 10 stretnutiach.

Chytil utrpel zranenie hornej časti tela a očakávaná dĺžka absencie je neznáma. V tejto sezóne odohral desať zápasov so ziskom šiestich asistencií.

Pobyt na listine dlhodobo zranených hráčov znamená absenciu minimálne 10 zápasov alebo 24 dní. Pobyt na bežnej listine zranených si vyžaduje absenciu v trvaní minimálne týždňa.

Rangers tiež v piatok povolali z Hartfordu (AHL) brankára Louisa Domingueho a obrancu Connora Maykeyho. Igor Šesťorkin sa necíti najlepšie a v sobotu proti Minnesote by mal štartovať Jonathan Quick. Proti Wild nebude hrať útočník Barclay Goodrow, ktorý bude pri pôrode svojej ženy.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies