Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
18. 05.
kurzy
02:00info
EDM
VAN
NHL live
19. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Juniori

USHL: Gajan zahviezdil, Urban sa tešil z výhry, Císar k nej pomohol

Ako sa v sobotu darilo slovenským mladíkom v USHL?


Adam Gajan sa stal treťou hviezdou zápasu, v ktorom zneškodnil 25 striel z 26. Na výhru to však nestačilo, keďže z jeho spoluhráčov nikto nebodoval. Green Bay podľahlo Chicagu 0:1 po predĺžení. Kapitán Libor Nemec zaznamenal dve trestné minúty za podrazenie. Gajan má pri bilancii 8-3-1 s 91,4% úspešnosť zákrokov

Samuel Urban kryl 20 striel pri výhre Sioux City 9:4 nad Dubuque, v drese ktorého sa Juraj Pekarčík nepredstavil. Urban má pri bilancii 4-2-2 86,5% úspešnosť zákrokov. Peter Císar zaznamenal asistenciu a plusový bod pri výhre Farga 5:2 nad Sioux Falls.

Adam Žlnka zaznamenal „plusku“ a menší trest za podrazenie pri výhre Waterloo 8:2 nad Muskegonom. Max Ferkodič nebodoval v piatom zápase po sebe pri prehre Lincolnu 1:4 s Cedar Rapids.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies