Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
16. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
17. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
04:00info
COL
DAL
«

Špekulácie

Kanea čaká do konca víkendu veľký krok. Rozhodnutie je blízko, navštívil tím Original Six

Skúsený útočník Patrick Kane sa blíži k zavŕšeniu procesu zotavovania sa z operácie bedrového kĺbu i k rozhodnutiu o tom, kde strávi sezónu 2023/24.

Greg Wyshinski z televízie ESPN informoval, že Kane sa tento týždeň začal stretávať s tímami NHL, pričom sa očakávalo, že navštívi až osem záujemcov.

Hviezdny americký veterán bol spájaný najmä so Sabres, Panthers, Rangers a Red Wings. Larry Brooks z New York Post však s odvolaním na spoľahlivý zdroj tvrdí, že newyorský tím tentoraz bojovať o jeho služby nebude. Tvrdí, že medzi záujemcov budú patriť aj Lightning, Stars a Maple Leafs.

Medzitým, Jon Shannon z Toronto Sun informoval, že Kane navštívil v utorok Toronto. Tiež medzi záujemcov radí aj Tampu Bay a Dallas, ale aj Carolinu.

Darren Dreger z TSN povedal, že Kanea a jeho agent Pat Brisson by mali preriediť zoznam potenciálnych destinácií do konca tohto týždňa. Nádejou je, že už začiatkom toho budúceho urobia konečné rozhodnutie.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies