Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
02:00info
EDM
VAN
NHL live
18. 05.
kurzy
02:00info
EDM
VAN
NHL live
19. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Špekulácie

Blíži sa z newyorského Long Islandu výmena?

Jozef Struhár  
19.11.2023

Elliotte Friedman z televízie Sportsnet verí, že sa generálny manažér tímu New York Islanders, Lou Lamoriello, vypytuje svojich kolegov z ostatných tímov NHL, či by nemali záujem urobiť s ním výmenu.

Tím z Long Islandu sa trápi a Lamoriello by mu chcel dodať impulz novou akvizíciou. Friedman verí, že by chcel získať produktívneho útočníka. Myslí si tiež, že by mohol mať záujem aj o jedného z dostupných obrancov Calgary, Nikitu Zadorova, Noaha Hanifina či Chrisa Taneva.

Jedným z jeho hráčov, ktorý by mohol byť využitý na výmenu, je Oliver Wahlstrom, ktorý by možno tiež privítal zmenu prostredia. Flames by podľa Friedmana mohli mať o jeho služby záujem.

Ethan Sears z New York Post zase pochybuje, či k nejakej výmene dôjde. S výnimkou Wahlstroma a Jean-Gabriel Pageaua podľa neho nie je veľa hráčov Islanders, ktorí by boli momentálne vymeniteľní. Zároveň, len obmedzený počet tímov by chcelo vymeniť talentovaného hráča.

Sears si myslí, že ak sa Islanders nezlepšia, skôr by mohlo dôjsť k zmene na lavičke. Ako možné náhrady za Lanea Lamberta vytipoval Johna Hynesa, Johna MacLeana, Adama Oatesa, Ricka Kowalskyho, Gerarda Gallanta a Jaya Woodcrofta.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies