Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
15. 05.
kurzy
02:00info
DAL
COL
NHL live
16. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
«

Špekulácie

Oilers budú nakoniec hľadať pravdepodobne interné riešenie

Tím Edmonton Oilers je momentálne nečakanou katastrofou a hoci sme stále v úvodných týždňoch sezóny, čas na zvrat sa začína krátiť. Musia niečo urobiť rýchlo, aby zachránili svoju sezónu.

Podľa Chrisa Johnstona z TSN sa Oilers momentálne pozerajú všade, aby našli niečo, čo by im dodalo potrebnú iskru. Často sa spájajú s výmenami, no to neznamená, že je tu nejaká na spadnutie alebo že k nej vôbec dôjde.

„Aby k tomu došlo, musíte mať ďalší tím, ktorý je v zúfalej pozícii, aby teraz urobil výmenu, alebo musíte urobiť nevýhodnú výmenu, pri ktorej akvizíciu ďalšieho hráča preplatíte,“ poznamenal Johnston, podľa ktorého hľadá vedenie tímu skôr interné riešenie.

„Myslím si, že Oilers hľadajú interné riešenie, ktorým by sa pokúsili zlepšiť svoju hru a myslím, že jednou z možností je, že sa Jack Campbell, ktorý je v Bakersfielde z AHL a za sebou má čisté konto, potenciálne vráti a znovu pripojí k Oilers. To by možno mohlo byť aspoň krátkodobým riešením, krok, ktorý by mohli urobiť, aby sa pokúsili podnietiť lepšie výsledky.“

Oilers sú momentálne predposledným tímom Pacifickej divízie s bilanciou 5-12-1 a 10-bodovou stratou na divokú kartu v Západnej konferencii. Často sa dôvody ich neúspechu označujú brankári, no ani hráči pred nimi im veľmi nepomáhajú. Ani Connor McDavid a Leon Draisaitl nie sú takí produktívni, ako u nich býva zvykom.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Tvrdý, pozoruhodný a s väčším potenciálom? Pospíšil zaujal v zámorí aj ako centerNHL oznámila prvého víťaza trofeje: Je ním kapitán Rangers! Edmonton urobil veľké zmeny, dotkli sa aj superhviezd! Wild končia zmluvu s ruským útočníkomTampa Bay podpísala zmluvu s mladým produktívnym Fínom Aréna v Edmontone v závere stíchla, potom burácala! Bruins stále žijú Slafkovský už nevyzeral ako Bambi na korčuliach: Toto sú jeho tri sezónne highlighty Hrozí Slovákovi v NHL výmena? Černák sa môže stať obeťou čísel Slovenský juniorský reprezentant siaha v zámorí po veľkom úspechu + videoExpert: Excelentný Pospíšil, Nemec lepší ako Hughes. Tohto Slováka zbožňujem! Maple Leafs zaujali aj veľké mená. S týmito dvoma trénermi sa streliMohli by Canadiens vymeniť celkovú piatu voľbu na drafte? Za čo? Potrebujeme viac zákrokov, povedal tréner Oilers. Koho dnes pošle do brány?NHL začne zverejňovať víťazov trofejí. Tie najprestížnejšie sa odhalia naraz v Las VegasNeprešla testom na drogy: Colorado prichádza o hviezdu, ktorá v play-off žiarila! Obrancov Canucks vyšiel atak na McDavida draho: Jeden dostal pokutu, jeden je suspendovaný! Výrazné výhry: Colorado má nôž na krku, Hurricanes opäť prežili!MS 2024: Slovensko prišlo o trojgólové vedenie. Kelemen rozhodol v predĺžení!Zadorov poslal Kanea na striedačku. McDavid dostal krosček do chrbta i do tváre + video V hre o Calderov pohár zostávajú tímy štyroch Slovákov. Vedú ich Studenič so Sýkorom Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies